dorbie 04.06.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Piekna macie kolekcje różanecznikow, cudowna wrecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 21.06.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 PUK! PUK!PUK! Odezwijcie się! Co tam słychać? Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 22.12.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Zdrowych i spokojnych Świąt ! Długiego przystanku z gonitwie dnia codziennego i prawdziwie rodzinnej atmosfery przepełnionej ciepłem domowego zacisza .... http://www.kartkowisko.pl/kartki/4/1/d/15.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 25.12.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 Wesołych Świąthttp://i46.tinypic.com/6tkcvb.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 28.09.2015 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Dziękujemy za życzenia Szkoda, że tu nie zaglądałem od wielu lat. Mieszkamy już w naszym domu, 6 zim już za nami, ogrzewamy dom tylko kominkiem z DGP. Dom z wentylacją mechaniczną - rekuperatorem. Był oczywiście jeden problem w naszym domu, choć nie łatwy do usunięcia. Na nieużytkowym poddaszu na płaszczyznach płyt osb na których leży gont papowy, gromadziła się wilgoć. Problem polegał na tym, że pod gontem ułożona była papa podkładowa, która na szczycie dachu została ułożona na zakładkę i to trzeba było rozciąć i umożliwić wilgoci ujście. Inne tematem jest coroczna konieczność kupna drewna kominkowego i budowa rozbudowanej drewutni, aby opalać dom sezonowanym drewnem. Ale to już za nami. Na gaz nie mamy szans, bo daleko, a w drodze woda i kanaliza a z boku kabel wysokiego i niskiego napięcia. Chyba, że zdecydujemy się na zbiornik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 30.09.2015 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Zygmor wpadłam nacieszyć oczy Twoim ogrodem leśnym. Co do ogrzewania mam ten sam problem. Zniżkę na prąd nam zabrali i zrezygnowaliśmy z ogrzewania elektrycznego. Na gaz też nie mamy widoków i tylko kominek nam został. U nas o tyle trudna sprawa, że nie palimy codziennie, przyjeżdżamy tylko na weekendy. Mocno zastanawiamy się nad dodatkowym ogrzewaniem, ale dom bez piwnicy i ciężko coś wykombinować. Pozdrowienia dla Ewy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts