kasia64 12.07.2006 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Co to dla Was JEDEN PAPIEREK więcej?? Tyle już wyczarowaliście tych niezbędnych dokumentów to załatwicie ten jeden też.Ja tam trzymam za Was kciuki i serdecznie pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asz 13.07.2006 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Zygmor aby do przodu! to oczekiwanie na pozwolenie...mam teraz to samo, przeciąga się niemiłosiernie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 13.07.2006 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Ja tam wierzę że Wam się uda i czas najwyższy abyście też UWIERZYLI a nie byli tylko ciekawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 14.07.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Nawet na piechotę chyba zdąży dojść do srarostwa Wasz architekt, nie mówiąc o wyrysowaniu prostokącika na mapie.Uszy do góry,będzie OK.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 17.07.2006 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Dziękuję za pocieszenie, mam nadzeję że wszystko się dobrze skończy.Ale to oczekiwanie... ostatnio się dowiedziałem, że jak rozpocznie się postępowanie, to tak z 6 tygodni potrawa, a jeszcze się nie rozpoczęło.Architekt ma dostarczyć poprawione rysunki, a my dodatkowe pismo od konserwatora przyrody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 17.07.2006 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 No to do dziela ,dalej męczyć konserwatora przyrody o pismo i przypominać się architektowi.Nie odpuszczać tylko trzymać rękę na pulsie.Ja trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 17.07.2006 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Kasia64,Tak właśnie zamierzam, do architekta dzwonię co dwa dni, a do konserwatora od jutra, bo dziś miała wrócić panienka z urlopu, więc dałem jej dziś jeden dzień wolności i jutro do dzieła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 17.07.2006 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Kasia64, Tak właśnie zamierzam, do architekta dzwonię co dwa dni, a do konserwatora od jutra, bo dziś miała wrócić panienka z urlopu, więc dałem jej dziś jeden dzień wolności i jutro do dzieła. No i tak trzymać i nie poddawać się!! NIGDY W ŻYCIU !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 18.07.2006 05:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Ale to czekanie wypija z człowieka wszystkie soki. A jeszcze te wszystko wiedzące panienki w urzędach.Jestem człowiekiem czynu, robić, budować zmieniać, ale nie czekać...Muszę się trzymać, ale to wkurzające, szkoda mi tego czasu marnowanego na czekanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 18.07.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Dzisiaj jest nowy dzień i nowe siły.Działaj!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 19.07.2006 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 NO TO APARAT W GARSC I ZROBIC JAK NAJWIECEJ ZDJEC ZEBY MIELI Z CZEGO WYBIERAC,POWODZENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 27.07.2006 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 zygmor jak to zakwestionowano? to co wy macie helikopterem sie dostawac na tą działkę czy jak? to ja potrzymam ckiuki tak za całośc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 27.07.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Trzymam kciuki za to światełko w tunelu a urzędasy niech spadają do Indii - tam czczą święte krowy ,miejsce w sam ras dla nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 31.07.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Zygmor a jest inna droga niz ta która ostatnio do was dojeżdzalismy? to co helikopterem macie sie tam dostawać? złap jakiegos prawnika moze wam coś doradzi... o Dusia pomagała Edycie z ENEĄ moze i wam cos podpowie? trzymam kciuki żeby sie wyprostowało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 31.07.2006 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Zygmunt zajrzyj do umowy kupna działki - tam powinien być akapit o użytkowaniu drogi dojazdowej do działki. U nas w akcie notarialnym działki jest napisane tak:"W dziale I Sp księgi wieczystej wpisane jest nieodpłatne i na czas nieokreślony prawo przejazdu i przechodu przez działkę nrxx obszaru xxha(droga) objętej księgą wieczystą nrxxna rzecz każdego właściciela działki" Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Avanti 07.08.2006 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Trzymam kciuki za to światełko w tunelu a urzędasy niech spadają do Indii - tam czczą święte krowy ,miejsce w sam ras dla nich. Witam, my jus dość mamy z naszej urzędasy i nie chcemy ich w India a gdzie my mozemy wyslac naszy urzędasy no chyba im wyslemy do syberi hehehe Dzieki i pozdrawiam. Sorry for my bad Polish as i dont know how to write Polish, as i am an Indian (Hindus). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 02.09.2006 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Avanti I am really sorry I will send all officials to Siberia too Zygmorku co tam u Was słychać?? Jeszcze do zimy daleko (chyba nie zapadliście w sen zimowy ) Pozdrawiam i czekam na wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 13.09.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Zygmorku i Ewo trzymam kciuki za wizytę u notariusza i czekam na dalsze wieści.Pozdrawiam. PS zabierz wpis z mojego dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 19.09.2006 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Kasiu64,Już jestem po urlopie i spieszę wyjaśnić jak to jest z naszą drogą.Jeździmy nią od 30 lat i nikt nam nie powiedział, że nie mamy do tego praw. To nie jest tak jak myślisz, podział naszej działki został dokonany w roku 1975 i w tedy nikt o drogę nie zadbał, bo działka, ta wyjściowa którą dzielono przylegała do dwóch dróg - obecnie gnimmych, tylko po podziale nasza obecna działka straciła z nimi kontakt i miała dojazd tylko poprzez drogę zwyczajową, którą sprzedano później wraz z przylegającym do niej polem i rozparcelowano na działki. Pominięto przy tym całkowicie nasz interes prawny. I obecnie musieliśmy załatwić sobie tytuł prawny do tej drogi wykupując w niej udziały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 19.09.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Zygmorku najważniejsze że sprawa jest wyjaśniona i że udało się korzystnie dla Was rozwiązać problem drogowy.Życzę powodzenia i trzymam kciuki za dalsze kroki na drodze budowlanej.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts