Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dzienniczka Ewy i Zygmunta WB-3388

Recommended Posts

Kasiu,

Właśnie dziś się uporałem z wodą i ten temat mamy z głowy. Przy okazji poprawiłem kilka innych spraw i już od poniedziałku zaczynamy ponownie budować.

Poprawiłem troszkę te rysunki z rzutami naszego domku po zmianach. Teraz to on mi się już mniej podoba, ale trudno.

• Odpowiedzi 245
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dusia,

Te okienka na północnej elewacji te małe należą do łazienki, a my jeszcze nie mamy pomysłu jakie będą, rozmowy trwają.

Kasiu,

Od wczoraj trwają prace w garażu, ciągniemy rury, GWC, kanalizę, i wyjścia innych instalacji, po za budynek przez przepusty wcześniej zrobione w fundamencie.

Ale jak prosisz o fotki, to dziś jeszcze coś wkleję, tylko cierpliwości...

Dusia,

Te okienka na północnej elewacji te małe należą do łazienki, a my jeszcze nie mamy pomysłu jakie będą, rozmowy trwają.

Kasiu,

Od wczoraj trwają prace w garażu, ciągniemy rury, GWC, kanalizę, i wyjścia innych instalacji, po za budynek przez przepusty wcześniej zrobione w fundamencie.

Ale jak prosisz o fotki, to dziś jeszcze coś wkleję, tylko cierpliwości...

OK,OK :p :p :p poczekam :lol: :lol: :lol:

Dusia,

Oni są spod Siedlec.

Nam też się te zmiany podobają i to coraz bardziej, choć początkowo miał być dach kopertowy, a teraz będzie dwuspadowy, to już nic zmieniać nie zamierzamy, chyba że detale w tym może te okienka w łazience, o których pisałaś...

A różaneczniki się cieszą, bo nareszcie będą mogły właścicieli widzieć częściej i to przez cały rok.

Ale tym co będzie przed tą wiosną nas straszą i nie wiem czy warto się tym martwić, czy nie.

Dziś w ogródku ujrzałem rozchylające się ranniki - zwiastuny wiosny...

I wszystko się zgadza wiosna tuż tuż.

zygmunt lejesz miód na moje serce :wink:

zmiana dachu na plus! :D

będziecie w niedz. na spotkaniu?

Kasiu, Sylvio,

Dziękuję za miłe słowa nam też się wydawało, że ten dach poprawi sytuację i potani koszt dachu. Przde wszystkim nam się bardzo podoba i to jest ważne.

Sylvia1,

Co do spotkania to widziałem jakieś wzmianki, ale nie mogłem znaleźć szczegółów, jestem zalatany i brakuje mi czasu na wszystko, ale jak pomożesz mi w tym gdzie i o której to pewnie byśmy wpadli, o ile nie będzie to taka pogoda jak dziś...

Kasiu, Sylvio,

Dziękuję za miłe słowa nam też się wydawało, że ten dach poprawi sytuację i potani koszt dachu. Przde wszystkim nam się bardzo podoba i to jest ważne.

Sylvia1,

Co do spotkania to widziałem jakieś wzmianki, ale nie mogłem znaleźć szczegółów, jestem zalatany i brakuje mi czasu na wszystko, ale jak pomożesz mi w tym gdzie i o której to pewnie byśmy wpadli, o ile nie będzie to taka pogoda jak dziś...

w MIlanówku o 15 w niedzielę w pizzerii Gemini

Katarina Ols,

Chyba wiesz co mówisz, bo miał być troszkę ładniejszy jak w moim nicku, czterospadowy, a będzie tylko dwuspadowy, żona mówi, że będzie tera przypominał bardziej stodołę niż to co miało być, ale musimy się z tą myślą pogodzić i już.

Zresztą o gustach tu nie dyskutujemy, bo byśmy się pozabijali...

• 2 weeks później...