zygmor 14.02.2007 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Kasiu,Właśnie dziś się uporałem z wodą i ten temat mamy z głowy. Przy okazji poprawiłem kilka innych spraw i już od poniedziałku zaczynamy ponownie budować.Poprawiłem troszkę te rysunki z rzutami naszego domku po zmianach. Teraz to on mi się już mniej podoba, ale trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 14.02.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Zygmorku cieszę się że rozwiązałeś problem wody. Każdy pokonany problem zbliza nas do domku. Co do mieszanych uczuć na temat wyglądu domku to zobaczysz , że z kazdym wymurowanym bloczkiem będzie coraz lepiej.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusia2006 15.02.2007 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Zygmorkubędzie ładny, zobaczyszale czy te okienka na piętrze - fasada północna - to takie muszą być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 20.02.2007 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Zygmorku Super idziecie do przodu równym krokiem co dobrze wróży Waszemu domkowi. Cieszę się bardzo i trzymam kciuki za dalsze prace Pozdrawiam i czekam na więcej fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 20.02.2007 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Dusia,Te okienka na północnej elewacji te małe należą do łazienki, a my jeszcze nie mamy pomysłu jakie będą, rozmowy trwają. Kasiu,Od wczoraj trwają prace w garażu, ciągniemy rury, GWC, kanalizę, i wyjścia innych instalacji, po za budynek przez przepusty wcześniej zrobione w fundamencie.Ale jak prosisz o fotki, to dziś jeszcze coś wkleję, tylko cierpliwości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 20.02.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Dusia, Te okienka na północnej elewacji te małe należą do łazienki, a my jeszcze nie mamy pomysłu jakie będą, rozmowy trwają. Kasiu, Od wczoraj trwają prace w garażu, ciągniemy rury, GWC, kanalizę, i wyjścia innych instalacji, po za budynek przez przepusty wcześniej zrobione w fundamencie. Ale jak prosisz o fotki, to dziś jeszcze coś wkleję, tylko cierpliwości... OK,OK poczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 20.02.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 BOMBOWE FOTKI!!!WARTO BYŁO CZEKAĆ!!! Dzielną macie brygadę.Od niedzieli ma nadejść wiosna i będzie OK.Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 20.02.2007 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Ale tym co będzie przed tą wiosną nas straszą i nie wiem czy warto się tym martwić, czy nie.Dziś w ogródku ujrzałem rozchylające się ranniki - zwiastuny wiosny...I wszystko się zgadza wiosna tuż tuż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusia2006 21.02.2007 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Więcej przeróbek nie będzie... :lol: korzystne te zmiany jak dla mnie domek stanie zanim zakwitną różaneczniki - podtrzymuję i życzę Wam tego serdecznie, pozdrowienia dla ekipy, gdzie Ty Zygmorku takich pracowitych "chłopaków" znalazłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 21.02.2007 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Dusia,Oni są spod Siedlec.Nam też się te zmiany podobają i to coraz bardziej, choć początkowo miał być dach kopertowy, a teraz będzie dwuspadowy, to już nic zmieniać nie zamierzamy, chyba że detale w tym może te okienka w łazience, o których pisałaś...A różaneczniki się cieszą, bo nareszcie będą mogły właścicieli widzieć częściej i to przez cały rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 22.02.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Zygmorek zmiany są na plus. Bryła domu jest barzdzej uporządkowana. A dach to dość kosztowna część budowy i dwuspadowy będzie tańszy od kopertowego. Pozdrawiam z zaśnieżonego Wybrzeża i tzrymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 22.02.2007 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Ale tym co będzie przed tą wiosną nas straszą i nie wiem czy warto się tym martwić, czy nie. Dziś w ogródku ujrzałem rozchylające się ranniki - zwiastuny wiosny... I wszystko się zgadza wiosna tuż tuż. zygmunt lejesz miód na moje serce zmiana dachu na plus! będziecie w niedz. na spotkaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 22.02.2007 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Kasiu, Sylvio,Dziękuję za miłe słowa nam też się wydawało, że ten dach poprawi sytuację i potani koszt dachu. Przde wszystkim nam się bardzo podoba i to jest ważne.Sylvia1,Co do spotkania to widziałem jakieś wzmianki, ale nie mogłem znaleźć szczegółów, jestem zalatany i brakuje mi czasu na wszystko, ale jak pomożesz mi w tym gdzie i o której to pewnie byśmy wpadli, o ile nie będzie to taka pogoda jak dziś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 22.02.2007 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Kasiu, Sylvio, Dziękuję za miłe słowa nam też się wydawało, że ten dach poprawi sytuację i potani koszt dachu. Przde wszystkim nam się bardzo podoba i to jest ważne. Sylvia1, Co do spotkania to widziałem jakieś wzmianki, ale nie mogłem znaleźć szczegółów, jestem zalatany i brakuje mi czasu na wszystko, ale jak pomożesz mi w tym gdzie i o której to pewnie byśmy wpadli, o ile nie będzie to taka pogoda jak dziś... w MIlanówku o 15 w niedzielę w pizzerii Gemini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 01.03.2007 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Wasz nowy dom to dopiero będzie wspaniały - nie ma czego żałować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 03.03.2007 23:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Katarina Ols,Chyba wiesz co mówisz, bo miał być troszkę ładniejszy jak w moim nicku, czterospadowy, a będzie tylko dwuspadowy, żona mówi, że będzie tera przypominał bardziej stodołę niż to co miało być, ale musimy się z tą myślą pogodzić i już.Zresztą o gustach tu nie dyskutujemy, bo byśmy się pozabijali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusia2006 06.03.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Zygmorku nic się nie da zrobić z tym aparatem?, nie zobaczymy jak powstaje Wasz domek w tym pięknym leśnym ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 06.03.2007 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Dusia,Nie martw się to tylko trzy tygodnie, ale znalazłem wyjście pośrednie, zamówiłem, i na dniach kupuję małą cyfróweczkę żonie i ona będzie musiała zastąpić naprawiany aparat.Za kilka dni będą nowe fotki...Proszę o troszkę cierpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gasol 14.03.2007 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Czesc Zygmor, Sluchaj, widzialem w jednym z watkow, ze rozwazales instalacje pompy ciepla powietrze-woda. Czy pomysl zostal (bedzie) zrealizowany? Chetnie wymienie uwagi o tego typu pompie, bo sam zastnawiam sie nad taka opcja ogrzewania. Moze byc na PW. Pozdrawiam! Gasol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 25.03.2007 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Bardzo ładny zielony dach też chciałam zielony ale w WZ dostaliśmy do wyboru czerwony albo brązowy, więc jest brązowy. Pogoda w końcu sprzyja budowaniu to szybko Wam teraz pójdzie. Pozdrawiam wiosennie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts