kasiaR 06.03.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Poszukuję solidnego i w dobrych cenach HYDRAULIKA. Bardzo prosze o namiary?? Pozdrawiam, KasiaR hydraukika juz zrobiona, moje pytanie juz jest nieaktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joantryb 23.03.2006 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 ja również bardzo proszę o namiary na solidnego hydraulika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marian44 01.04.2006 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Mogę polecić dobrego hydraulika - fachowca . U mnie się sprawdził . Namiary - pan Mirek tel 694404918 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 02.04.2006 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Jeszcze nie korzystałem - ale już wiem, że ich wezmę - Ostródzka 190 - i nasi - z Białołęki - strona : http://www.hydraulicy.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 03.04.2006 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Jeszcze nie korzystałem - ale już wiem, że ich wezmę - Ostródzka 190 - i nasi - z Białołęki - strona : http://www.hydraulicy.pl Krzyss tez o nich myslelismy -o hydraulikach z Bialoleki-, ale zdecydolawismy sie na kogos innego - cenowo nasz hydraulik wychodzil atrakcyjniej. Hydraulika juz zrobiona (3,5 tyg temu). POLECAM HYDRAULIKA (ostatnio robil na terenie Bialoleki, u forumowiczow Muratora tez) HYDRAULIK - Pan Andrzej Matusik. Ekipa 4 osobowa. Wszystko o.k., solidnie i rozsadnych cenach. ANDRZEJ MATUSIK tel 502-358-661 pozdrawiam, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 05.04.2006 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zlote 10.05.2007 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Jeszcze nie korzystałem - ale już wiem, że ich wezmę - Ostródzka 190 - i nasi - z Białołęki - strona : http://www.hydraulicy.pl Krzyss tez o nich myslelismy -o hydraulikach z Bialoleki-, ale zdecydolawismy sie na kogos innego - cenowo nasz hydraulik wychodzil atrakcyjniej. Hydraulika juz zrobiona (3,5 tyg temu). POLECAM HYDRAULIKA (ostatnio robil na terenie Bialoleki, u forumowiczow Muratora tez) HYDRAULIK - Pan Andrzej Matusik. Ekipa 4 osobowa. Wszystko o.k., solidnie i rozsadnych cenach. ANDRZEJ MATUSIK tel 502-358-661 pozdrawiam, KasiaR Niestety to już nieaktualne, Matusik nie dotrzymuje terminow, umawia sie i go nie ma, w telefonie wlacza sie poczta glosowa, widocznie bialy montaż u ludzi ktorzy placa uczciwie do konca nie jest oplacalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Staszekmoje 11.02.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Nie zgodzę się z tym. Owszem Pan Matusik ma bardzo dużo roboty, dlatego nie może natychmiast przyjechać. Ale jak jest umówiony, to dotrzymuje słowa!!!Staszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aigel 24.08.2011 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Nie zgodzę się z tym. Owszem Pan Matusik ma bardzo dużo roboty, dlatego nie może natychmiast przyjechać. Ale jak jest umówiony, to dotrzymuje słowa!!! Staszek widocznie tylko wybranym ... nie polecam aigel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts