marylka 06.03.2006 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Witajcie. Mam do Was ogromną prośbę - może ma ktoś z was płytę czerwony kapturek? i sa na niej podkłady muzyczne albo piosenki? byłabym bardzo wdzieczna - potrzebuje na przedstawienie szkolne.mój email [email protected] (jako plik mp3) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 06.03.2006 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 wprawdzie nie mam w swoich zbiorach tak kultowej płyty ale moge za wilka na przedstawieniu robić warunek- Czerwony Kapturek ma byc do "rzeczy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 06.03.2006 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 wprawdzie nie mam w swoich zbiorach tak kultowej płyty ale moge za wilka na przedstawieniu robić warunek- Czerwony Kapturek ma byc do "rzeczy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts