Redakcja 06.03.2006 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Zaczniemy od zdjęcia grupowego, a jutro pozostałe. http://forum.muratordom.pl/images/forumspotkanie0590.JPG A tutaj link do pobierania zdjęcia grupowiego w maksymalnej rozdzielczości:http://forum.muratordom.pl/images/forum_sp2006/grupowe/forumspotkanie0592.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.03.2006 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Zaczniemy od zdjęcia grupowego, a jutro pozostałe. I...........? Czekamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 06.03.2006 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Zaczniemy od zdjęcia grupowego, a jutro pozostałe. I...........? Czekamy... Ale kąt był szeroki Leciutko zdeformowało niektórych Tak czy owak miło Was widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 06.03.2006 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 http://www.republika.pl/jezier/grupowe1.jpgSa tu nicki wszystkich o których wiem. Proszę o podpowiedź kim są niezydentyfikowane osoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.03.2006 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 A redakcja obiecala dla chetnych fotki e-mailem wiec poprosze na adres [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 06.03.2006 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Ładna ta Redakcja - ta bez ogonka a tak a propos to kto mnie w koncu banuje ?? ..bo ja obstawiałem tego Pana po lewej co prawie Maluszkowi na buta nadepnoł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.03.2006 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 czekam na resztę fotek I ja też poproszę o zdjęcia na priv. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.03.2006 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Ładna ta Redakcja - ta bez ogonka a tak a propos to kto mnie w koncu banuje ?? ..bo ja obstawiałem tego Pana po lewej co prawie Maluszkowi na buta nadepnoł po lewej, czyli prawej ekranu? To pewnie masz recht Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 06.03.2006 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Ładna ta Redakcja - ta bez ogonka a tak a propos to kto mnie w koncu banuje ?? ..bo ja obstawiałem tego Pana po lewej co prawie Maluszkowi na buta nadepnoł po lewej, czyli prawej ekranu? To pewnie masz recht a Maluszek jest i po lewej i po prawej stronie ekranu ?? Majka a gdzie Ty ?? to jak? poznam twarz "oprawcy" ...ps. jak to bedzie kobita to ide sie powiesic ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 06.03.2006 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Poprawiłem napis. Teraz chywa wiadomo kto banuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.03.2006 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Ładna ta Redakcja - ta bez ogonka a tak a propos to kto mnie w koncu banuje ?? ..bo ja obstawiałem tego Pana po lewej co prawie Maluszkowi na buta nadepnoł po lewej, czyli prawej ekranu? To pewnie masz recht a Maluszek jest i po lewej i po prawej stronie ekranu ?? Majka a gdzie Ty ?? to jak? poznam twarz "oprawcy" ...ps. jak to bedzie kobita to ide sie powiesic ... to zależy jak na to patrzysz. Ja widzę Maluszka po prawej stronie ekranu A ja siedzę na przeciwko ekranu i tam mnie szukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 06.03.2006 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 bardzo fajne i ładnie nas wszystkich widać to my z Katariną Ols też prosimy na maila fotki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapsik 06.03.2006 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 bardzo fajna taaaaaaaaaa fotka - a na priva a może na dresik....?[email protected]hmmmm pamiątka by była ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 06.03.2006 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 dodałam pięć nicków Mam nadzieję, że autor podpisów się nie obrazi... http://i47.photobucket.com/albums/f184/Akna/grupowe.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 06.03.2006 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 przedni pomysł z tym zdjęciem z góry, widać wszystkich i nikt się po kątach nie chowa miło was widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 06.03.2006 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Trini dzieki za poprawkę podpisu... bo to faktycznie nie ja tam u Jeziera qurka gdzie ja wtedy byłam, gdy się zdjęcie robiło?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 06.03.2006 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Trini dzieki za poprawkę podpisu... bo to faktycznie nie ja tam u Jeziera qurka gdzie ja wtedy byłam, gdy się zdjęcie robiło?? no właśnie - Anesko - gdzie Ty chodziłaś jak wszyscy wołali?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 06.03.2006 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 To ja dopatrzyłam się aneski na tym zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.03.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Ładna ta Redakcja - ta bez ogonka a tak a propos to kto mnie w koncu banuje ?? ..bo ja obstawiałem tego Pana po lewej co prawie Maluszkowi na buta nadepnoł Selimmku - a który to mi nadepnął na buta? Pokaż go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 06.03.2006 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Trini dzieki za poprawkę podpisu... bo to faktycznie nie ja tam u Jeziera qurka gdzie ja wtedy byłam, gdy się zdjęcie robiło?? no właśnie - Anesko - gdzie Ty chodziłaś jak wszyscy wołali?? ... jakąś dziurę mam w pamięci Edziu spoko włosy też mam pokręcone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts