robert58 06.03.2006 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 06.03.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Poprawiłem napis. Teraz chywa wiadomo kto banuje ten wzrok mowi ze zarty sie skończyli ...wiadomo tepienie kotow jest obrządkiem starym jak swiat ....jeno czasy sie zmieniają i to juz nie te koty Majka sorki - po prawej stronie miało być ...co za dzien ..z koszykiem z Lewiatana wrociłem nieswiadomy do domu dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 06.03.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Trini dzieki za poprawkę podpisu... bo to faktycznie nie ja tam u Jeziera qurka gdzie ja wtedy byłam, gdy się zdjęcie robiło?? Aneska mnie tez ni ma nie wiem gdzie latałam, moze po kibelku ps. Zapomnialam o Ivonesce!!! przeciez! ehh ja gapa Ivo pozdrawiam Cie tez cieplutko i ciesze sie ze mogłam poznbac!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 06.03.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 hmmm, a ja dalej anonimowa chyba za mało udzielałam się towarzysko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 06.03.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Trini dzieki za poprawkę podpisu... bo to faktycznie nie ja tam u Jeziera qurka gdzie ja wtedy byłam, gdy się zdjęcie robiło?? Aneska mnie tez ni ma nie wiem gdzie latałam, moze po kibelku ps. Zapomnialam o Ivonesce!!! przeciez! ehh ja gapa Ivo pozdrawiam Cie tez cieplutko i ciesze sie ze mogłam poznbac!! zielonooka - to chyba ten kibelek gdzieś na obrzeżach Wawy - przecież długo się szykowaliśmy do fotki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 06.03.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 hmmm, a ja dalej anonimowa chyba za mało udzielałam się towarzysko. chopinetko - czy to nie ty na zdjęciu po lewej stronie obok pani w czarnych włosach z napisem REDAKCJA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 06.03.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Sebastiano no to nie wiem... raz wyszlkam bo musialam zadzwonic , moze wtedy ps. o popatrz! nie zgadalismy sie na zlocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 06.03.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 hmmm, a ja dalej anonimowa chyba za mało udzielałam się towarzysko. chopinetko - czy to nie ty na zdjęciu po lewej stronie obok pani w czarnych włosach z napisem REDAKCJA? A ja już zidentyfikowałam Chopinetkę... To ta sympatyczna czarnulka przed CPTQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 06.03.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Tak Sebastiano to właśnie ja, huraaa jestem rozpoznawalna pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.03.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Chopinetka odnaleziona może i Zielonooka się znajdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.03.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Chopinetka odnaleziona może i Zielonooka się znajdzie? Tylko Chuck Norris wie ,gdzie wtedy była Zielonooka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 06.03.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Sebastiano no to nie wiem... raz wyszlkam bo musialam zadzwonic , moze wtedy ps. o popatrz! nie zgadalismy sie na zlocie pamiętaj - na przyszłość z telefonem bez simkarty no właśnie! to chyba teraz znów za rok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 06.03.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Tak Sebastiano to właśnie ja, huraaa jestem rozpoznawalna pozdrawiam w tak miłym gronie nie można być nierozpoznawalnym pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariobros35 07.03.2006 00:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 A ja jestem anonimowy? .Jestem w koszuli w kratę i stoję przy jezieże.I bardzo proszę redakcję o zdjęcie na meila:[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.03.2006 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Zaczniemy od zdjęcia grupowego, a jutro pozostałe. I...........? Czekamy... Ale kąt był szeroki Leciutko zdeformowało niektórych Tak czy owak miło Was widzieć My też czekamy Szczęśliwie ja nie jestem zdeformowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 07.03.2006 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 ale fajnie Was wszystkich zobaczyć ( szkoda, że nie na żywo ). Cieszę się, że Was widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD 07.03.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Ja również poroszę fotki w oryginale tutaj [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 07.03.2006 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Zapomnialam o Ivonesce!!! przeciez! ehh ja gapa Ivo pozdrawiam Cie tez cieplutko i ciesze sie ze mogłam poznbac!! a dziękuję za pozdrowienia i pozdrawiam również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapsik 07.03.2006 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 hmmm, a ja dalej anonimowa chyba za mało udzielałam się towarzysko. A ja poznałam Cie Chopinetko osobiście i gorąco pozdrawiam . Na następnym spotkaniu forumowiczów będzie coraz mniej anonimów.... dlatego : Rdakcję bardzo proszę o uzupenienie nicków przy zdjęciu - będzie łatwiej dopasować oblicze do znanego nicka z foruma - chyba wszyscy jesteśmy wzrokowcami Ci z Marsa i Te z Wenus ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 07.03.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 hmmm, a ja dalej anonimowa chyba za mało udzielałam się towarzysko. A ja poznałam Cie Chopinetko osobiście i gorąco pozdrawiam . Na następnym spotkaniu forumowiczów będzie coraz mniej anonimów.... dlatego : Rdakcję bardzo proszę o uzupenienie nicków przy zdjęciu - będzie łatwiej dopasować oblicze do znanego nicka z foruma - chyba wszyscy jesteśmy wzrokowcami Ci z Marsa i Te z Wenus ........ Jeden to się nawet chwalił że jest wzrokowcem-biustowcem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts