maksiu 07.03.2006 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Sławku - kliknij na te malutkie zdjątka a w nowym okienku otwiera się duże zdjęcie i to kopuj. Przykro mi ale w Twojej informacji gdzieś jest błąd. Już dawno zrobiłem jak piszesz, fotkę mam też na dysku u mnie i ma ona ok 400 KB a nie jak piszesz 5 MB a to dwunastokrotnie większa pojemność która by mnie z pewnością zadowoliła ale niestety tak nie jest. Cierpliwie poczekam na decyzję Redakcji w tej sprawie Sławku - jeszcze raz sprawdziłam u siebie na dysku. Zdjęcia są w formacie bmp. Skopiowałam 10 zdjęć z czego 9 ma 5.8 MB, a jedno *(któraś zbirówka) ma nawet 18 MB. I nie chce być inaczej. Nawet Photoshop pokazuje mi to samo. Ja też sobie trochę zapisałam i największa jest zbiorówka - ma 405KB fajna sprawa bo obydwoje macie racje zapisujac obrazek jako oryginal w formacje jpg wychodzi okolo 400 kb, w tej formie jest on na serwerze muratora, natomiast zapisujac jako bmp, wychodzi kolo 5 mb, ale to juz przerobka przegladarki pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD 07.03.2006 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Uff bo juz myślałem ze jestem jakiś .... teges ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.03.2006 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 U mnie zapisuje zdjęcie Redakcji tylko jako bmp-y. Natomiast pozostałe zdjęcia od forumowiczów jako jpg-i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 07.03.2006 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 07.03.2006 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Uwaga, w pierwszym poście zamieściliśmy link do adresu, spod którego można ściągnąć zdjęcie grupowe o pełnej rozdzielczości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 07.03.2006 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Jezier: Miedzy Frippem a Zelijką stoi ZuzzaW lewym górnym rogu z piwem Andrzej ZuzzyPod Andrzejem Sławek od: Ula i Sławek Pozdrawiam, Zuzza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 07.03.2006 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Jezier - Majka od spraw wszelakich to gdzie w koncu stoi ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.03.2006 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Jezier - Majka od spraw wszelakich to gdzie w koncu stoi ??? Majki nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.03.2006 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Redakcjo - a możemy prosić o takie same linki do pozostałych zdjęć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.03.2006 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Redakcjo - a możemy prosić o takie same linki do pozostałych zdjęć? Podpisuję się pod prośbą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD 07.03.2006 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Redakcjo - a możemy prosić o takie same linki do pozostałych zdjęć? Popieram Widzę że nie tylko mi zależy na jakośći Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 07.03.2006 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Heja Już chyba wiadomo gdzie jestem, chciałam jedynie podpowiedzieć, że Sylwiapsikstoi za plecami Jajcka(?hi,hi) i ma okulary na głowie. Serdecznie cię pozdrawiam Sylwio i wszystkich forumowiczów również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 07.03.2006 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Jeszcze rozpoznałam: Obok Mariobros35 stoi Patos, a dwie panie obok to rodzinka. Pozdrawiam, Zuzza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 07.03.2006 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.03.2006 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 przed żona Patosa stoi mąż Zeljkipozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD 07.03.2006 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Jak ładnie jeszcze trochę i wszyscy będą rozpoznani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapsik 07.03.2006 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Suuuuuper - zwracając się do kogoś - zerkniesz na zdjęcie - uśmiechnięte gębusie widząc łatwiej sie komunikować będzie..... Ale przemiłe gaduły ,które nie przybyły ....... bo daleko bo nie mogły - gdyby przysłały fotki swoje to może Jezier jakiś koktail zmiksuje I jakaś galeria forumowiczów ---- co WY na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 07.03.2006 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Maksiu lepiej to robi ....bo optycznie pomniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapsik 07.03.2006 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Jeżeli również optycznie pooooowieksza to ja się zgadzam ---- to może jednocześnie demaskuje ....hmmm ? Selimmku !? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 07.03.2006 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 chyba juz wiem do czego zmierzasz - mozna to rozroznic po pismie ..ogonki , przecinki to nie jest najmocniejsza strona faceta a te bajki to juz 3 miesiace temu słyszałem ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts