Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Sławku - kliknij na te malutkie zdjątka a w nowym okienku otwiera się duże zdjęcie i to kopuj.

Przykro mi ale w Twojej informacji gdzieś jest błąd.

Już dawno zrobiłem jak piszesz, fotkę mam też na dysku u mnie i ma ona ok 400 KB a nie jak piszesz 5 MB a to dwunastokrotnie większa pojemność :( która by mnie z pewnością zadowoliła ale niestety tak nie jest.

Cierpliwie poczekam na decyzję Redakcji w tej sprawie :D

Sławku - jeszcze raz sprawdziłam u siebie na dysku. Zdjęcia są w formacie bmp. Skopiowałam 10 zdjęć z czego 9 ma 5.8 MB, a jedno *(któraś zbirówka) ma nawet 18 MB. I nie chce być inaczej. Nawet Photoshop pokazuje mi to samo.

Ja też sobie trochę zapisałam i największa jest zbiorówka - ma 405KB :roll: :roll: :roll:

fajna sprawa bo obydwoje macie racje :D

zapisujac obrazek jako oryginal w formacje jpg wychodzi okolo 400 kb, w tej formie jest on na serwerze muratora, natomiast zapisujac jako bmp, wychodzi kolo 5 mb, ale to juz przerobka przegladarki

pozdrawiam

m.

• Odpowiedzi 91
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Suuuuuper - zwracając się do kogoś - zerkniesz na zdjęcie - uśmiechnięte gębusie widząc łatwiej sie komunikować będzie.....

Ale przemiłe gaduły ,które nie przybyły ....... bo daleko bo nie mogły - gdyby przysłały fotki swoje to może Jezier jakiś koktail zmiksuje :p

I jakaś galeria forumowiczów ---- co WY na to ?