sylwiapsik 07.03.2006 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 A ja nie wiem o jakich bajkach mówisz - to opowiedz A co do złego stylu pisania ........ to - dusza się rwie - chęci są --- a polonistom na szczęście w rzyciu nie bede .. a ty ..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 07.03.2006 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 mi to lotto ...znaczy sie tito ale znam takich co nie podzielają mojego poczucia humoru - krotko mowiac im to nie-lotto ...wiec niech sie autor tego pilnuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapsik 07.03.2006 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 opuszczam pole tej bitwy - ale to nie znaczy że znikam ..... Będę czytać --- może kiedyś zrozumiem . .... może nie walkowerem ...ale rewanżu nie będzie .......... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bełatka 07.03.2006 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 ja się w takim razie ujawnię, ta niefotogeniczna w pomarańczowej bluzce to ja, za mały mam staż , żeby mnie ktokolwiek zapamiętał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.03.2006 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 ja się w takim razie ujawnię, ta niefotogeniczna w pomarańczowej bluzce to ja, za mały mam staż , żeby mnie ktokolwiek zapamiętał a ja to pies?!?!? JA PAMIĘTAM!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapsik 07.03.2006 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Staż - stażem a pogadałyśmy chwilkę w "kibelku" więc trafił ... młody na młodego ....... przecież zastępy forumowiczów muszą się jakoś mnożyć.......... a z roku na rok będzie nas więcej i więcej ......... Bardzo proszę zaznaczyć Bełatkę jest między Zuzą a Abrombą!!!!!!!! Powodzenia !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bełatka 07.03.2006 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Hura hura hura, ktoś mnie jednak pamięta. Dzięki dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 08.03.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Na zdjęciu niezydentyfikowanych jest jeszcze tylko 5 osów. Kto pomoże?http://www.republika.pl/jezier/grupowe1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redrum 08.03.2006 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Pod frippem to ja Redrumpod chopinetką moja małżonka MOniKA i synek Max.Prosze o aktualizacje.pozdr ol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 08.03.2006 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Fotki sa OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemek84 15.01.2010 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Swietne fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 27.01.2010 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Jaki piękny, stary wątek ... ech ... wspomnień czar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts