pi0tr 26.08.2006 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 witam całą działkę mam zarośniętą takimi samosiejkami . wiem że do 5 lat mozna wycinać bez pozwolenia. wiem również że obwód pnia mierzy się na wysokości 130 cm. nie wiem jednego!!!!!!!!!! jaki obwód pnia ma brzoza 5 letnia????? abym mógł ją wyciąć bez pytania kogokolwiek o zdanie. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 26.08.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 witam całą działkę mam zarośniętą takimi samosiejkami . wiem że do 5 lat mozna wycinać bez pozwolenia. wiem również że obwód pnia mierzy się na wysokości 130 cm. nie wiem jednego!!!!!!!!!! jaki obwód pnia ma brzoza 5 letnia????? abym mógł ją wyciąć bez pytania kogokolwiek o zdanie. pozdrawiam. ale właśnie przy takich rosną najlepiej grzyby , zbieramy je akurat teraz nawet kilka razy dziennie . a co do średnicy , to nasze mają akurat pięć lat . ale to zależy , w którym miejscu rosną . te u nas mają od 5 do 8 cm.na wys. ok 1 m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pi0tr 26.08.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 niby tak ale póki co budowlańcy z sąsiednich budów pozostawiają w tym gąszczu brzózek swoje odchody. Jak namierzę konkretną osobę to będzie wszystko sprzątał albo straż miejską naślę bo kibli na budowach nie mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 26.08.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 niby tak ale póki co budowlańcy z sąsiednich budów pozostawiają w tym gąszczu brzózek swoje odchody. Jak namierzę konkretną osobę to będzie wszystko sprzątał albo straż miejską naślę bo kibli na budowach nie mają a to jest temat sam w sobie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryszard1 29.08.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Czy brzozy sa rodzaju meskiego i zenskiego ?, czy wszystkie maja takie sypiace sie kitki ?Czy mozna je podcinac/modelowac, aby nie rosly tak wysoko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts