Siaba47 06.03.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Mam problem. Zlikwidowałam otwartą kuchnię (nigdy więcej takiego rozwiązanie).Teraz salon wyszedł mi długi i wąski (5*12)) Na przecwległej mam ścianie piękny kominek z kącikiem wypoczynkowym ,natomiast po kuchni został mi blat i co dalej?Myślałam o czymś takim co by zastapiło mi kuchnię (no niezupełnie) ale było w stylu bardziej salonowym Może macie jakiś pomysł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ula i Sławek 06.03.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Do głowy przychodzi mi tylko barek, albo jadalnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siaba47 07.03.2006 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Zgoda jadalnia będzie też .Pozostała mi ściana za barkiem .Myślałam o podświetlanych półkach(grubych dębowych)na szkło i ew.jakieś szafki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARMAR 07.03.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 z jednej strony kominek spokój,odpoczynek,a z drugiej odlot muzyka,drink ploteczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 07.03.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 "WARS wita Was" Jakieś takie skojarzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts