Piotrek_P 07.03.2006 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Proszę o poradę w następującej sytuacji:Czy któryś z niżej wymienionych materiałów (które zakupiłem w zeszłym roku i na które oczywiście posiadam faktury) uprawnia mnie do zwiększenia limitu ulgi remontowej (do 6615zł) z tytułu remontu instalacji gazowej?1. Przewód gazowy typu CATS Dn15 L-600mm 2. Filtr gazowy siatkowy 1/2cala3. a może palenisko żeliwno-piecowe (wkład kominkowy) - ale to raczej nie bo nie ma nic wspólnego z instalacją gazową kto może mi poradzić w tym temacie ? pozdrawiamPiotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciek.tor 07.03.2006 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 1) Tak2) Tak3) Masz rację to akurat NIE. Ale możesz odliczyć w podstawowym limicie ulgi jeśli jeszcze coś wolnego w tym limicie posiadasz. Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts