calibra2 07.03.2006 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Witam. Proszę o wycenę wykonania pokrycia dachu na budynku mieszkalnym o powierzchni 255 m2. Interesują mnie całkowite koszty oraz czas wykonania. Dom będzie budowany w miejscowości Dębe Wielkie, 10 km od Mińska Mazowieckiego (trasa na Terespol).Blachodachówka jak i wykończenie jest firmy Lindab. Bez deskowania.Rzut dachu prześlę zainteresowanym na maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
calibra2 10.03.2006 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 podnoszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
REMIGIUSZ 10.03.2006 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 ja poprosze o rzut dachu na mojego meila : [email protected] i o orientacyjny termin rozpoczecia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts