kofi 07.03.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Właśnie przekwitają mi w domu hiacynty. Nie bardzo wiem, jak przechować cebule do jesieni (żeby je potem wsadzić do ogródka). Czy obciąć liście, czy czekać aż uschną? A może lepiej poczekać do wiosny i wsadzić je w doniczkę, nie do gruntu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marava 08.03.2006 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 nie obcinaj dopóki sa zielone.Jak li Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marava 08.03.2006 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 przepraszam cos mi poszło nie tak.Jak liscie zaczną żółknąć obetnij i przechowaj(oczyszczone z ziemi) w suchym,przewiewnym miejscu najlepiej chłodnym do jesieni i wtedy wysadź do ogródka.Ale jeśli nie masz takiego miejsca to wysadź wcześniej na przyklad w kwietniu.Ja tak robie od trzech lat bo nie mam ich gdzie przechować i nic się nie dzieje kwitną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 09.03.2006 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Dziękuję, to czekam aż zżółkną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts