Mrówa 07.03.2006 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Witam i pozdrawiam wszystkich Forumowiczów . Jestem Mrówa - nowa forumowiczka, po raz pierwszy tutaj piszę, chociaż czytam Was od dość dawna. Mieszkam w Świebodzicach woj.dolnośląskie. Lubię wszystko co związane z przyrodą i tzw. "Świeżym powietrzem", a od niedawna nasza rodzina zaczyna myśleć o własnym domu. Wszystkie tematy związane z budowaniem bardzo mnie interesują. Jak na pierwszy raz i tak chyba za wiele napisałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 07.03.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Tam zaraz za dużo napisałaś...niektórzy sie rozpisuja na całą stronę . Witaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 07.03.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 To ja też Witam Serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 11.03.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 dzióbek pozdrawiam,Nie martw sięu mnie to trwa zbyt długo, ale to specyficzna chyba sytuacja, ale się nie zrażamy. Pomimo dwóch lat dreptania w miejscu jeszcze nie zrażamy się. Naszczęście rozbudowujemy, chcemy zmienić drewniany na murowany.Ale Ty nie będziesz miała tyle problemów, ale nie licz nato, że ich nie będzie...Będą ale inne Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.03.2006 01:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Mrówa witaj w rodzinie... przeważnie wariatów. Ale to fajna rodzina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts