Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

pochłaniacz a para wodna z gotowania


net

Recommended Posts

Pochlaniacz owszem pochlania ale nie wszystko. W kuchni jesli to mozliwe powinien byc wyciag nie pochlaniacz. Pochlaniacz stosuje sie przy sprawnie dzialajacej i wydajnej wentylacji, ktora u Ciebie prawdopodobnie szwankuje. To jest glowna przyczyna zaparowanych okien. Nawet wydajny pochlaniacz nie zlikwiduje do konca tego zjawiska , jesli nawiew -wywiew nie pracuja poprawnie.

Najprostszy sposob to rozszczelnic pomieszczenie na czas wielkiego gotowania /no i wlaczyc wyciag :lol: /

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Odpowiedz w tym wątku

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.



×
×
  • Dodaj nową pozycję...