edyta p. 07.03.2006 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Będę wdzięczna za uwagi i informacje na temat projektu GL 332 Jagienka (czy ktoś go w ogóle buduje? - nic nie znalazłam na forum) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta p. 12.03.2006 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Witam,co myślicie o projekcie jagienka: http://www.studio-atrium.com.pl./projekt-domu-GL-332,372,61,opis.html w wersji odbicie lustrzane. Jestem zdecydowana, ale może niesłusznie? Wjaz od południa. Wybrałam ten projekt by swobodnie mieszkać na razie na parterze, góra do wykończenia później. Chciałam dom tani i minimalistyczny, zgrabny i PROSTY. Proszę o wszelkie uwagi. Szczególnie krytyczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata_stce 12.03.2006 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Witam i od razu powiem co mnie drazni w tym projekciCzy wyobrazasz sobie dzwigac torby z zakupami przez piekny salon?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_basia 08.11.2010 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Witam, choć sporo minęło od tego wpisu powyżej to ponawiam pytanie. Czy ktoś przez ten czas zbudował dom wg projektu Jagienka? Bardzo chciałabym zobaczyć zdjęcia domu, szczególnie wnętrz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_basia 08.11.2010 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Witam i od razu powiem co mnie drazni w tym projekci Czy wyobrazasz sobie dzwigac torby z zakupami przez piekny salon? Pozdrawiam ja sobie wyobrażam w obecnym mieszkaniu jakoś mi to nie przeszkadza, że kuchni nie mam od razu przy wejściu. Generalnie to mam zwyczaj ściągania butów zaraz po wejściu do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_basia 08.11.2010 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Witam, co myślicie o projekcie jagienka: Wjaz od południa. Wybrałam ten projekt by swobodnie mieszkać na razie na parterze, góra do wykończenia później. Chciałam dom tani i minimalistyczny, zgrabny i PROSTY. Ciekawe, czy zdecydowała się Pani na budowę tego domu.. Mi również pasuje bardzo salon od frontu (wjazd od południa z racji usytuowania działki) a kuchnia od północy. Bardzo mi się podoba układ: kuchnia - jadalnia - salon w kształcie litery "L". Poza tym do plusów tego domu zaliczyłabym również, że mimo iż to parterówka, to posiada schody na górę już wkomponowane na projekcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts