casandra75 01.04.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Witam Mi zaproponowano za podbitkę 38.złza m2-robocizna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 01.04.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 dopiero kładadą konstrukce mam czas się wycofać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek1719499676 05.04.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Mamy białą podbitkę z PCV. Nie wygina się i nie żółknie. Zastanawiam się czy biała podbitka z drewna nie brudzi się ? Czy ktoś tak ma? Czy ktoś używał karchera do mycia podbitki i elewacji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 07.04.2007 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Hej, ja mam podbitke drewniana. material 32zl/m2 z vat - drewno pierwsza klasa, sezonowane,do tego listwy katowe i deska wiatrowa za kilka setek. robocizna 40zl/m2 - w tym trzykrotne malowanie. kladziona prostopadle do okapu, laczona na sztyfty bez łepkow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 07.04.2007 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Drewno Mam wrodzony wstręt do plastiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
McŁoś 13.06.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 A ja mam podbitkę z blachy trapezowej o niskim profilu T-7 ( kolor biały ) Wygląda lepiej niż panele PCV i jest dużo, dużo trwalsze od PCV czy drewna. Polecam każdemu to dość nietypowe i niespotykane rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prystelka 13.07.2007 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 U mnie też będzie drewniana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mala_lenka 14.07.2007 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 U mnie też drewniana, bo PCV bez obrazy kojarzy mi się z butelką po napojach, a cenowo w obu przypadkach jest podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-maro- 15.07.2007 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2007 laczona na sztyfty bez łepkow. A co to są te "sztyfty" i jak to wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 15.07.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2007 to zapewne nie jest fachowa nazwa chodzi mi o cienkie gwozdzie (nierozwarstwiaja listewek) wstrzeliwane pistoletem, poniewaz nie maja lepkow, nie sa widoczne i nie psuja efektu. Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-maro- 15.07.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2007 nie sa widoczne i nie psuja efektu. Mam jeszcze jedno pytanie jeżeli można: -czy takie wstrzeliwane pistoletem faktycznie są niewidoczne i nie psują efektu, bo właśnie mam mieć zakładaną podbitkę właśnie przybijaną takim pistoletem na gwoździe i się zastanawiam czy nie będą one to bardzo widoczne bo wtedy bym się zdecydował na blaszki, które się przybija pod spodem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 15.07.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2007 u nas gwozdziki sa praktycznie niezauwazalne, natomiast o stosowaniu blaszek nie wiem nic najlepsza jest praktyka - popros fachmena zeby wpakowal kilka gwozdzi w deche i sam zobacz. Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 25.08.2007 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Mój sąsiad ma płyty OSB i na to tynk, ten sam co na elewacji. Mieszka już 5 lat i wszystko pięknie wygląda. Chyba też tak zrobię.___________PozdrowionkaAleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyczkins 08.10.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 JA będę miał PCV w kolorze drewnopochodnym laminowanym - jutro powinna przyjechać na budowę Link do producenta: http://www.gamrat.com.pl/pl/oferta/produkty/podsufitka/typu_siding#laminowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszko 09.10.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Ja mam od spodu PCV z czoła w koło dachu struktonit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manykes 09.10.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 ja planuję PCV............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa7506 12.10.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 JA będę miał PCV w kolorze drewnopochodnym laminowanym - jutro powinna przyjechać na budowę Link do producenta: http://www.gamrat.com.pl/pl/oferta/produkty/podsufitka/typu_siding#laminowana U nas już montują- ciemny dąb. Wygląda bardzo fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 23.10.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Mój sąsiad ma płyty OSB i na to tynk, ten sam co na elewacji. Mieszka już 5 lat i wszystko pięknie wygląda. Chyba też tak zrobię. ___________ Pozdrowionka Aleksandra Też zastanawiam się nad podbitką nie z pcv i nie z drewna, ale właśnie z czegoś, co może być pokryte tynkiem. O OSB już słyszałam, chociaż nie mogę teraz znaleźć na forum zdjęć u kogo była taka wykonana... Dziś zasugerowano mi, żeby zrobić ją z twardego styropianu + siatka + klej + tynk, czyli jak na ścianie...Co Wy na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 27.10.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Mój sąsiad ma płyty OSB i na to tynk, ten sam co na elewacji. Mieszka już 5 lat i wszystko pięknie wygląda. Chyba też tak zrobię. Aleksandra Też zastanawiam się nad podbitką nie z pcv i nie z drewna, ale właśnie z czegoś, co może być pokryte tynkiem. O OSB już słyszałam, chociaż nie mogę teraz znaleźć na forum zdjęć u kogo była taka wykonana... Dziś zasugerowano mi, żeby zrobić ją z twardego styropianu + siatka + klej + tynk, czyli jak na ścianie...Co Wy na to ? Tak ma zrobione Rezi. My też tak zrobimy. W pownym sensie już zaczęliśmy. Nad wejściem i tarasem mamy zamocowane płyty OSB i na to przyklejony styropian, siatka i klej. Podpitka będzie niedługo robiona tak samo. Jedyny problem: nad wejściem chcemy zamontować w tym styropianie 3 lampki/halogeny. Ale nie wiemy jakie i gdzie kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts