skowyr 07.03.2006 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Witam! Postanowilem wykonczyc swoj pokuj stylowa rogowka. Pasowalaby mi rogowka w czerwonej ekoskorce. Ale boje sie ze gdy przyjdzie mi na niej spac to bedzie ciezko ;/ wiec moje pytanie brzmi jak sie na takim materiale spi? Wiadomo ze przyjdzie na to jakis koc czy przescieradlo ale tak czy inaczej...przepuszcza to powietrze?da sie na tym spac nawet jak lezy przescieradlo czy koc? O samo siedzenie nawet nie chodzi na "golej skorze" bo i tak w dzien malo z tego kozystam. Mam swoj fotel ze skory ktory sie bardzo fajnie zachowuje czy z ta "skora" bedzie tak samo? Prosze o pomoc i z gory dziekuje za wszelkie uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 07.03.2006 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Spałam w gościnie na ekoskórze - normalnie, ani źle ani jakoś specjalnie dobrze - na kanapie położony był koc, na kocu prześcieradło. Natomiast - poza spaniem - strasznie się meble wytarły, zafarbowały, czy straciły kolor. Coś, co było kremowe, zrobiło się miejscami niebieskie na często używanym fotelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tripper 07.03.2006 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 chlopie, daj sobie spokoj ze stylowoscia, lozko ma byc przede wszystkim wygodne, w koncu na nim przez jakis czas spedzisz jedna trzecia zycia, jesli potrzebujesz czegos koniecznie czerwonego, przemysl bardzo wygodne lozkosofy z ikei (beddinge & spolka), do ktorych mozesz kupic dowolne pokrycie badz tez takie pokrycie zamowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skowyr 07.03.2006 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 ja sie wyspie wszedzie. tylko chodzi mi o to czy sie poprostu na tym nie bede pocil. A jesli chodzi o ikee to odpadam.mam taki pokuj ze musze ta rogowke robic na zamowienie bo wymiary np z ikeii mi nie pasuja. wiec dlatego pytam jak jest z ta "skora" w czesie spania jesli jest zakrta kocem czy jakims przescieradlem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tripper 07.03.2006 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 jesli na jakas nieprzepuszczalna i nieoddychajaca tkanine polozysz przescieradlo frotte albo koc + przescieradlo to nie powinienes sie pocic, nie wiem tylko po co sie tak meczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 08.03.2006 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Ja mam inne zastrzeżenia do ekoskóry: jeśli się na niej śpi, to brzydko sie zagniata. Potem jest taka jakby "wymiętoszona". Nawet jak jest dobrze naciągnięta. Pewnie młody jesteś, to się na wszystkim wyśpisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skowyr 08.03.2006 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 no mlody mlody ;p wiec jaki jest wkoncu werdykt koncowy bo juz sam nie wiem co mam z tym zrobic :\ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 14.03.2006 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Parę lat temu kupowałam fotele z "ekoskórzanymi" bokami, ze względu na brudne dzieckowe łapki. Sprawdziło się jedynie w tm zakresie. Może teraz te produkty sa lepsze gatunkowo, ale mój materiał jest fatalny. Choć się nie odbarwił, to sie podarł i wygląda teraz jak stara skaja! No i NIE chciałabym na tym spać. Skóra, to skóra.Ale może teraz produkują lepsze imitacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrul 14.03.2006 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Koc wystarczająco izoluje ale może się zwyczajnie ześlizgować więc rano możesz się obudzić na gołej ekoskórze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Delaware 15.03.2006 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 W zeszlym tygodniu spalam u znajomych na naroznikowej kanapie z Ikei, ktora dali tapicerowi do obicia ekoskora i musze powiedziec iz spalo mi sie wysmienicie, co w moim wypadku nie jest takie oczywiste bo pomimo mlodego wieku mam wypadniety dysk i wzwiazku z tym jestem jak krolewna ktora nie mogla nawet na ziarnku Co do zuzywania nie moge nic powiedziec bo to nowka byla, ale sama tez sobie juz eko zamowilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts