MarkS 07.03.2006 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Prosze o informację na temat zakładania licznika wody. Jestem w trakcie czekania na decyzję przyłączy wodno kanalizacyjnych i chcę wiedzieć czy rzeczywiście mam obowiązek założenia licznika czy mogę rozliczac się ryczałtem za wodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 07.03.2006 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 masz mieć tak jak w projekcie,a w projekcie napewno masz wodomierz,ryczałt to rozwiązanie najgorsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 07.03.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Nie godź się na ryczałt, tylko od razu domagaj się wodomierza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 16.09.2006 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 a ja mam ryczalt wynajmuje domek a raczej mieszkanko od pkp i w tym czasie chce budowac dom wlasny i wyobraz sobie ze czynszu mam 168 a za wode place 2 lub cos kolo tego ale szambo wlasne wolalbym przy tej cenie mojej wody kanalizacje ale jeszcze nie dociagli zostalo im 50 metrow od 4 lat dojsc nie moga sasiad mieszka i mial licznik zepsul sie nik nie naprawia ryczalt mu dali tez grosze placi wiec lepiej sie dowiedz w gminie lub u tego co ci bedzie inkasowal za wode co cie lepiej wyniesie ryczalt oplacisz za osobe wiec nie melduj wszystkich bedzie taniej znajomy mieszka w 6 osob a zameldowany jest tylko wlasciciel domu pozdraiwm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocny8 21.09.2006 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 zawsze wodomierz, 3 m3 w domu jednorodzinny to norma przeciętna a są i większe w zależności od klasy wyposażenia i żródła cwu. Cena wody a potem ścieków zawsze ryczałtem jest gorzej.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 30.09.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 Popieram liczniki, chyba że masz zamiar napełniać basen i podlewać ogrod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł297 14.10.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 Witam Ja mam własną studnię i miejską kanalizację a i tak zakładam licznik, opłaty za kanalizację ryczałetem wychodzą prawie 2 razy większe niż z licznika... Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 14.10.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 Witam Ja mam własną studnię i miejską kanalizację a i tak zakładam licznik, opłaty za kanalizację ryczałetem wychodzą prawie 2 razy większe niż z licznika... Pozdrowienia. ...założyłeś sobie licznik na wodę ze swojej studni?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł297 15.10.2006 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Witam Tak, opłaty za kanalizacje są naliczane ze zużytej wody a nie ryczałtem gdzie wychodziło ponad dwa razy tyle... Oczywiście licznik jest za zaworerm do podlewania ogródka... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sunnychris 09.05.2007 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 mam ten sam problem... wlasna studnia i kanalizacja do ktorej jestem wpiety.... ile placiliscie ryczaltu za uzytkowanie kanalizacji ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts