Gość 12.02.2003 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2003 On 2003-02-12 12:13, Teska wrote: gruntu tak sobie podnosic nie wolno!!!!! A co nalezy w tym celu zalatwic? A jesli cche podniesc tylko pod samym domkiem, to moge to dowolnie zrobic w ramach projektu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MariuszP 12.02.2003 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2003 A co nalezy w tym celu zalatwic? A jesli cche podniesc tylko pod samym domkiem, to moge to dowolnie zrobic w ramach projektu? To ja MARIUSZP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.02.2003 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2003 z tego co wiem aby parcelować grunt potrzebujesz zezwolenie od sąsiadów i gminy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MariuszP 28.03.2003 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2003 ---------------------------------------- W tym watku poznalem przez to forum mojego nowego sasiada Bedzie o tym za jakis czas na łamach Muratora, a my podobno dostaniemy parasolki ))) hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 31.03.2003 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2003 Pozdrawiam wszystkich, którzy znaleźli sąsiadów przez to forum. Mnie się też to zdarzyło i żałuję tylko, że już wcześniej nie "wyklikałem" paru okienek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1krokwbudowie 15.05.2003 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2003 Hurrrrraaa:grin::grin: właśnie takiego tematu potrzebowałem. Za tydzień mam zamier kupić upatrzoną dziełkę. :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katka 23.07.2003 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2003 Też przeczytałam cały wątek z zapartym tchem, bo właśnie jestem na etapie oglądania działek przed zakupem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SYLWKA 24.11.2003 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2003 Ja również jestem na kupnie działki. Warto pokręcić się po okolicy i pogadać z ludźmi, ja bardzo szybko dowiedziałam się o ubojni kurczaków (czasem 2 tiry pod rząd) oraz o tym, że "gdy łopatą się pokopie pół metra w dół, to woda stoi". Poza tym dalej szukam, męczące to jest trochę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts