Peterek 07.03.2006 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Konkretnie chodzi mi o aptekę. Potrzebuję lek, którego nie ma u nas w Polsce, a był wcześniej. Lek nie ma zamiennika (dziwne nie?). Kupiłem lek od osoby, która przyjechała z Niemiec, ale tam trochę drogo. Lekarz mi powiedział, że na Słowacji jest znacznie taniej. Jeśli ktoś by się wybierał ja dostarczyłbym receptę polską (są honorowane na Słowacji) i cierpliwie czekał. Może nie jest to sprawa życia i śmierci, ale zależy mi na tym. Piszę z pracy i nie mam nazwy leku, ale jak trzeba to napiszę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peterek 08.03.2006 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Szkoda nikt nie jeździ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.03.2006 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Tiaaa czyzby chodzilo o słynny Adipex? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.03.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Czasami ktoś z mojego otoczenia jeździ. Daj znać na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.03.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Tomku... moge ci cos na priv napisaC TEZ?:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.03.2006 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 09.03.2006 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Tiaaa czyzby chodzilo o słynny Adipex? a co to jest adipex ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janek 09.03.2006 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 środek na odchudzanie, zmniejsza apetyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 09.03.2006 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Tiaaa czyzby chodzilo o słynny Adipex? a co to jest adipex ? hamuje łaknienie - u nas wycowfany u sasiadow za smieszna cene tabuny jezdza do czech a potem handluja z wielokrotnym przebiciem tym tu np. na allegro nielegalnie i na dziko (nie musze chyba dodawac ze lek nie moze byc stosowany bez kontroli lekarza) przepraszam zalozyciela watku ale pierwsza rzecz jaka mi sie skojazyla to bylo wlasnie to ( sama bylam kiedys przez kogos proszona o zakupienie tego w slowacji wiec takie moje 1wsze skojarzenie bylo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 09.03.2006 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 a moze chodzi o jeden z lekow na tarczyce{nie pamiętam nazwy,ale wiem ,ze w Polsce go wycofano a w Słowacji jest do kupienia} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peterek 09.03.2006 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Fajnie, że jest odzew. Mi chodzi konkretnie o lek o nazwie: Colchicum-Dispert. Na recepcie będzie dokładnie napisane. Zaraz napiszę na priw. pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wert 09.03.2006 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 witam,nie wiem czy to drogo czy nie ale w aptekach wysylkowych w niemczech:http://www.apotheke.de/shop/suche_artikel.php?site=Sonderangebote&pid=apotheke&sid=87a85f042ce3d521b3df0da407849184&s=1&suche=Colchicum-Dispert&IMAGE.x=21&IMAGE.y=16 pozdrawiam,wert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 16.09.2006 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 czesc mam kolege ktory mieszka w czechach ale czy by kupil nie wiem nie rozmawialem jeszcze z nim ale juz pewnie rozwiazalas problem a pozatym ja i kolega przebywamy w angli i lek najwczesniej bys dostala odemnie jesli nie paczka to w sierpniu lub lipcu bo tak jakos sie wybiera pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts