Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Klon Muratora

Recommended Posts

Dzisiaj tankując paliwo na stacji benzynowej kupiłem włąsciwe przypadkiem poniewaz myslałem, że to jakis numer spejalny muratora nędzną podróbkę :D , klona, kopię ..... czyli "budujemy dom" Szata graficzna identyczna, przgladając znalazłem tematy poruszane na forum. Toc to normalny plagiat :o mamy wolny rynek, ale to chyba mała przesada, dobrze chociaz że nie nazwali go "Murrator"

Drogi jezyku - moze sie znow naraze redakcji Muratora (mam nadzieje ze nie bo wyjasniam tylko pewna kwestie formalna)

ale BD ma tez swoje forum... (moze nie tak liczne i szacowne jak to Muratora ale takze dosc popularne) i pewnie podobne tematy sa poruszane i tu i tam, to raz

a dwa piszesz:

.....przgladając znalazłem tematy poruszane na forum. Toc to normalny plagiat :o

-a jakie niby to tematy maja byc poruszane w pismie o budownictwie?!?!!?!? :lol: o robótkach recznych czy jak? :D :lol: :lol: :lol:

no sorrry :D :lol: :lol: :lol:

to tak jaby sie obulwersować ze na rynku sa pisma typu : auto moto, motoswiat, twojsamochód itp i oburzac sie ze poruszaja tam te same tematy czyli o zgrozo o samochodach :lol:

mialbys dowod - ze np artykuł o dachowkach napisany jest TAK SAMO jak wczesniejszy artykul w Muratorze - ok to by byl plagiat , argument ze pisza o dachowkach - jest po prostu smieszny :lol:

(no chyba ze taki dowód masz - to by bylo b dobrze gdybys sie z nami podzielił)

ps. ja widze roznice w szacie graficznej obu pism - nie mam najmniejszych problemow z odroznieniem 1 i 2go

(jakos mi to prowokacja pachnie - i to kiepska:D, rozumiem ze pisma sa konkurencyjne ale... albo nie, nie mam racji bo o tak smieszne teksty redakcji Muratora nie podejrzewam :wink: )