Gość 07.03.2006 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Witam wszystkich czytających mój niecodzienik budowlany .Narazie zastój i czekanie na papierki, ale mam nadzieję że już niedługo zacznie się "naprawdę" Wszystkie komentarze, sugestie mile widziane, Przepraszam z ewentualne przynudzanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagat 07.03.2006 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Witam wszystkich czytających mój niecodzienik budowlany .Narazie zastój i czekanie na papierki, ale mam nadzieję że już niedługo zacznie się "naprawdę" Wszystkie komentarze, sugestie mile widziane, Przepraszam z ewentualne przynudzanie nie wiem o co chodzi ale pojawiłam się jako gość i gośćinie założyłam sobie dziennik no ale mam nadzieję że to nie odstraszy "komentujących" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 14.03.2006 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 No to sobie poczytalam. Jak tylko sprawdze odebrane dzis moje wyliczenia belki to zapewne tak widome biuro architektoniczne obsmaruje na forum, ze nie beda wiecej kolejnych klientow naciagac!!! A tobie zycze powodzenie i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagat 17.03.2006 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Iga, jesteś pierwsza osobą czytającą i komentującą mój dzienik Postawiłabym jakiegoś szmapana ,tudzież chleb i sól na powitanie , ale nie potrafię jeszcze wklejać obrazków , w moim napiętym grafiku nie mam czasu żeby się podszkolić , wolę poczytać np, twoje zmagania z budowlanicami Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 18.03.2006 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Nie martw sie - też nie wklejam obrazków (zreszta uważam, że zasmiecają komentarze ). Ale wirtulanie czuje powitana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 23.03.2006 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Taką okazję trzeba oblać: http://www.champagne-gosset.com/images/homemilieu.jpg GRATULUJĘ i trzymam kciuki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mitmar 24.03.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 gratulacje z racji pozwolenia na budowęu nas to chyba jeszcze z miesiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagat 29.03.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 DZIęKI, DZIęKI WIELKIE Witam w moich skromnych progach , tudzież na łamach.... Zaraz zabieram się za uaktualnianie, bo nawał prac (budowlanych także ), przeplatany grypą dzieciaków i moją , oderwał mnie nieco od komputera. Ale cieszę się, że widać tu jakieś życie , wiec szybciutko nadrabiam zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 30.03.2006 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Hm - zdjęcia nie widać. Tyko strona logowania do albumu A co do cen - to 106tys bez dachu to mi sie wydaje duzo... Dobrze obejrzyjcie jego ofertę. A może zgodzi się pracować bez matariału? Sami go załatwicie, choć przyznaję, że zabiera to sporo czasu i nerwów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mitmar 02.04.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 wysyłam Koleżance na emalię wycenę stanu surowego od pewnej firmy z Lubonia - niestety termin przez nią zaproponowany, lipiec, był zbyt odległy. Firma poważna. Co do startu 18 kwietnia, to chciałbym zapytać czy nie będzie problemów z wodą (tzn. wysokim poziomem wody, bo ziemia cały czas zamarznięta, a u mnie w studzience wodociągowej stoi woda, a to niedaleko od Waszej działki). A swoją drogą, to muszę się przejechać i zobaczyć tę działkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 02.04.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Działka super - jaki piekne widoki Co do budowania - faktycznie mokro bardzo (choc w samaym miescie nic juz nie jest zamarzniete). Mam nadzieje, ze wykonawca sobie jakos z ta woda poradzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagat 03.04.2006 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 mitmar dech mi zaparło, jak poznałam czyja to wycena , reszta komentarza na priv. WIELKIE DZIęKI W sobotę przejechaliśmy się wzdłuż ulicy Zapomnianej, z nadzieją, że intuicyjnie ropoznam działkę kolegi, (albo i jego samego ), ale niestety...., nie tym razem iga miło przecztać,że działeczka podoba się nie tylko mi , niedługo wkleję bardziej aktualne zdjątka ,a z wodą - moja działka jest na wzniesieniu (malutkim), ale studzienka jest sucha i mam nadzieję, że po świetach będzie można jednak zaczynać. MA BYC PRZECIEż WIOSNA!!! [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 03.04.2006 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Przeciez wiosna jest Dzisiaj nromalnie poszlam juz do pracy i te spiewy ptakow przekonaly mnie o tym zupelnie Co do domku (w realu lub nie) wg mnie jest bardzo przytulny i co najwazniejsze nieprzewymarowany. Czemay na relacje z negocjacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagat 03.04.2006 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Iga, też się mogę pochwalić drapieżnikiem , narazie na "włościach lubońskich" , Wiosna jest już napewno, bo nasza panterka zmienia ubranko na lżejsze i zostawia wszędzie mnóstwo sierści, a znak to niechybny... http://i78.photobucket.com/albums/j100/bagat/magnolia/PICT2116.jpg koty są świetne, a czarne przynoszą szczęście ,czego tobie i sobie życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 04.04.2006 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Ale ta twoja pantera (jaki ma imię?) to ma duzo zwierzyny, bo widze, ze dobrze odzywiona Tez za bzdure uwazam przesad o czarnych kotach. Ale widze, ze twoj ma białe włoski na grzbiecie. Moj miał plamkę ala krawat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagat 04.04.2006 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Taa..., moja panterka zwierzyny ma tyle, że pewnie dostaje oczopląsu, po przyjściu z dworu z pasją się rzuca na swoja sucha karmę , dlatego taki trochę grubasek zwłaszcza teraz po zimie Imię mało oryginalne: "kitek", ale to moja wtedy 2,5 córa wymyśliła i nie mozna było tego zmienic bez uszczerbuku na "psychice dziecka" I jest cały czarny, z pięknymi zielonymi oczami , tam jakoś tak slońce "padło" I naprawdę przynosi szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 04.04.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 No to pogłaskaj kitka od igi i powiedz nadawczynie imienia tez pozdrow - jak na 2,5 latke i tak dobrze wybrała Ciesze sie, ze z wyborem ekipy sie udalo I datya rozpoczecia blisko! Bede czekac na zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagat 06.04.2006 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 nasz kitek uwielbia być głaskany, to kot o niezwykle stoickim charaktarze i dużej wytrzymałości , Zuźka bawi się z nim "ładnie" ale Krzychu (synek 2,5 letni obecnie) testuje kotka zaczepiając go jak śpi, ciągnąc za ogon, ( ), a kot o dziwo jeszcze go nie zadrapał, mało tego sprawia wrażenie jakby lubił krzycha (sa prawie w tym samym wieku ), zdarza się że mój młodszy gania się z kotem(raz on kota, raz kot jego i tak na przemian) albo bawią się w chowanego . Koty to zadziwiające zwierzęta , może mają rację, że prawdziwa miłość czasem boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 08.04.2006 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Nie przejmuj sie kierownikiem - ja zmianiam go w 3 tyg po rozpoczeciu budowy A jak tam dachówka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 10.04.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 No i prawidłowo, ze jestes w nim zakochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts