Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tam gdzie rosną Magnolie-komentarze

Gość

Recommended Posts

Witam wszystkich czytających mój niecodzienik budowlany :D .Narazie zastój i czekanie na papierki, ale mam nadzieję że już niedługo zacznie się "naprawdę" :lol:

Wszystkie komentarze, sugestie mile widziane,:)

Przepraszam z ewentualne przynudzanie :wink:

• Odpowiedzi 161
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam wszystkich czytających mój niecodzienik budowlany :D .Narazie zastój i czekanie na papierki, ale mam nadzieję że już niedługo zacznie się "naprawdę" :lol:

Wszystkie komentarze, sugestie mile widziane,:)

Przepraszam z ewentualne przynudzanie :wink:

nie wiem o co chodzi ale pojawiłam się jako gość i gośćinie założyłam sobie dziennik :roll: no ale mam nadzieję że to nie odstraszy "komentujących" :wink:

Iga, jesteś pierwsza osobą czytającą i komentującą mój dzienik :D :D

Postawiłabym jakiegoś szmapana :lol: ,tudzież chleb i sól na powitanie :wink: , ale nie potrafię jeszcze wklejać obrazków :lol: , w moim napiętym grafiku nie mam czasu żeby się podszkolić :-? , wolę poczytać np, twoje zmagania z budowlanicami :)

Pozdrowionka

DZIęKI, DZIęKI WIELKIE

:lol:

Witam w moich skromnych progach :lol: , tudzież na łamach.... :lol:

Zaraz zabieram się za uaktualnianie, bo nawał prac (budowlanych także :D ), przeplatany grypą dzieciaków i moją , oderwał mnie nieco od komputera. :oops:

Ale cieszę się, że widać tu jakieś życie :D, wiec szybciutko nadrabiam zaległości :wink:

wysyłam Koleżance na emalię wycenę stanu surowego od pewnej firmy z Lubonia - niestety termin przez nią zaproponowany, lipiec, był zbyt odległy. Firma poważna.

Co do startu 18 kwietnia, to chciałbym zapytać czy nie będzie problemów z wodą (tzn. wysokim poziomem wody, bo ziemia cały czas zamarznięta, a u mnie w studzience wodociągowej stoi woda, a to niedaleko od Waszej działki).

A swoją drogą, to muszę się przejechać i zobaczyć tę działkę :D

mitmar

dech mi zaparło, jak poznałam czyja to wycena :o :evil: , reszta komentarza na priv. WIELKIE DZIęKI

W sobotę przejechaliśmy się wzdłuż ulicy Zapomnianej, z nadzieją, że intuicyjnie ropoznam działkę kolegi, (albo i jego samego :wink: ), ale niestety...., nie tym razem :lol:

iga

miło przecztać,że działeczka podoba się nie tylko mi :), niedługo wkleję bardziej aktualne zdjątka :lol:

,a z wodą - moja działka jest na wzniesieniu (malutkim), ale studzienka jest sucha i mam nadzieję, że po świetach będzie można jednak zaczynać.

MA BYC PRZECIEż WIOSNA!!! :evil: :wink: :lol: [/b]

Iga, też się mogę pochwalić drapieżnikiem :lol: , narazie na "włościach lubońskich" :wink: ,

Wiosna jest już napewno, bo nasza panterka zmienia ubranko na lżejsze i zostawia wszędzie mnóstwo sierści, a znak to niechybny... :)

http://i78.photobucket.com/albums/j100/bagat/magnolia/PICT2116.jpg

koty są świetne, a czarne przynoszą szczęście :D ,czego tobie i sobie życzę :wink:

Taa..., moja panterka zwierzyny ma tyle, że pewnie dostaje oczopląsu, po przyjściu z dworu z pasją się rzuca na swoja sucha karmę :roll: :wink: , dlatego taki trochę grubasek zwłaszcza teraz po zimie :lol:

Imię mało oryginalne: "kitek", ale to moja wtedy 2,5 córa wymyśliła i nie mozna było tego zmienic bez uszczerbuku na "psychice dziecka" :wink: :lol:

I jest cały czarny, z pięknymi zielonymi oczami :lol: , tam jakoś tak slońce "padło" :D

I naprawdę przynosi szczęście :wink:

nasz kitek uwielbia być głaskany, to kot o niezwykle stoickim charaktarze i dużej wytrzymałości :lol: , Zuźka bawi się z nim "ładnie" ale Krzychu (synek 2,5 letni obecnie) testuje kotka zaczepiając go jak śpi, ciągnąc za ogon, ( :evil: ), a kot o dziwo jeszcze go nie zadrapał, mało tego sprawia wrażenie jakby lubił krzycha (sa prawie w tym samym wieku :lol: ), zdarza się że mój młodszy gania się z kotem(raz on kota, raz kot jego :lol: i tak na przemian) albo bawią się w chowanego :o :D .

Koty to zadziwiające zwierzęta :) , może mają rację, że prawdziwa miłość czasem boli :wink: