darek79 07.03.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 witam, poczas przeglądania stron związanych z tematyką AGD natrafiłem na opinię, że nie powinno się kupować sprzętu na promocjach.podobno, często zdarza się tak, że dany towar na promocje jest niejako składany specjalnie na tę okazję. wygląda to tak, że z "zewnątrz" jest to dokładnie to samo co normalnie, a do "środka" pakuje się rzeczy słabsze, gorszej jakości niż zwykle. muszę powiedzieć, że jestem skołowany. czy ktoś z was spotkał się z podobnym stwierdzeniem?jakie macie doświadczenia? pozdr., Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 08.03.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Mnie tak mówili w sklepie, w którym akurat ta rzecz nie była w promocji, ale raczej w to nie wierzę. Skłaniałabym się ku podejrzeniu, że w promocji są często modele mniej zaawansowane technicznie: wygląda tak samo, ale ma o jakąś funkcję mniej. Albo takie, które nie sprzedawały się najlepiej, ze względu np. na design, jak to mówią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts