Slav 07.03.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Komentarze do Dzienika Budowy - Ewa & Slav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.03.2006 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Z przyjemnością będe śledził Wasze poczynania budowlane Trzymam kciuki i czekam na ciąg dalszy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mopimi 09.03.2006 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Ja pewnie też przyłącze sie do śledzących Wasze poczynania. My zamirzamy zacząc budowę w wiosce koło Oleśnicy, ale gmina Dobroszyce Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 09.03.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Ja pewnie też przyłącze sie do śledzących Wasze poczynania. My zamirzamy zacząc budowę w wiosce koło Oleśnicy, ale gmina Dobroszyce Pozdrawiam o, a ja jestem z Dobryszyc, ale wszyscy oczywiście piszą Dobroszycei często wszelkie listy dochodziły do mnie właśnie przez Dobroszyce. Teraz mieszkam jednak w woj. śląskim, jak widać w poście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 15.03.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Odnośnie wypisu i wyrysu: jak chcesz wypis to dostaniesz tylko wypis z miejscowego planu zagospodarowania przestrzennego właściwego dla twojej działki, a jak chcesz dodatkowo wyrys to narysują ci jescze do tego mapkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.03.2006 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 No tak ale czy ta mapka bedzie mi do czegos jeszcze potrzebna ?? Bo jezeli tak to czmu od razu mi jej nie zrobili ... Mapki nie zrobili od razu, żeby mogli dodatkowo za nią skasować. JA nie robiłem mapki i do niczego nie była mi ona potrzebna. Potrzebna była mapka, którą mi zrobił geodeta, chodzi tu o mapkę do celów projektowych. Potrzebna była jako załącznik do wniosków w gazowni, wodociągach, energetyce, gminie. Na tę mapkę później projektant naniósł budynek i mapka ta była załącznikiem do wniosku o pozwolenie na budowę. Myślę, że daj sobie spokój z wyrysem, no chyba że byłaby jednak gdzieś potrzebna. NAjlepiej podzwonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mopimi 28.03.2006 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Byłam dzisiaj w Dobroszycach i....... zajechałam na ul. Kolejową, przejechałam ulicę do białego nieotynkowanego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.04.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Ale fajna działeczka Ile ma metrów? Co to za drzewka tam macie posadzone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.04.2006 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Myślałem, że te drzewka to już Wasza incjatywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mopimi 08.06.2006 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 na naszej działce był kiedyś jakiś sad i troche powalczyliśmy z korzeniami, został jesczze tylko jeden i jakoś nikomu nie chce sie za niego zabrac, bo nie rzuca sie w oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 08.06.2006 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 witam i życzę wytrwałości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.02.2007 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 OOOOOOOOO Coś drgnęło w Waszym dzienniku Bardzo sie cieszę i z przyjemnością będę czytał dalsze losy Waszej budowy. Szkoda tylko że zdjęcia Waszej działeczki zniknęły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paqlka 29.03.2007 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Witam, Dołączam do śledządzych, życzę wytrwałości, i trzymam kciuki tym bardziej że budujecie na odległość, godne podziwu. Ładny projekt domeku i okolica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 29.03.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Witaj. My też będziemy budować na odległość. W Mędłowie na południu Wrocławia. Czy mogę prosić o namiary na Panią Architekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slav 30.03.2007 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 lasche Namiar wyslany na PW paqlka Dzieki za zyczonka, popatrzcie jaki ten swiat maly. Mam nadzieje, ze wam w koncu uda sie za tym trzecim razem kupic dzialeczke . Rowniez zyczymy wytrwalosci i czekamy na Wasz dziennik budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 03.04.2007 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Wielkie dzięki za namiary. Czekamy dalszych wpisów w waszym dzienniku bo u nas wszystko chyba się odwlecze na " za rok". Trzymamy kciuki za waszą budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mopimi 25.06.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Witam, a ja już zastanawiałam sie co sie u Was dzieje Miło, że do przodu, może tym razem jak będę jechać przez Dobroszyce zobaczę jak rośnie domek zamiast drzewek. Trzymam kciuki i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mopimi 06.08.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 hej i jak tam budowlańcy, mam nadzieje, że budowa rozpoczęła sie na całego. My czekamy na hydraulików, już tydzień robią wycenę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hiv 14.11.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Slav jaki macie projekt domu bo nie mogę sie doszukać i ile tej elektryki tak naprawdę, że zapłaciliście 10tys za wszystko? To cena z materiałami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 30.03.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Hej wpadlam sie przywitac.Bardzo ladny dom Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts