oli_oli 08.03.2006 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Najlepszego życzę wam choć ja jestem jeden sam. Dużo słonka i radości niech usmieszek u was gości. Niech się domek wam buduje i małżonek nie fiksuje. I ogólnie czego chcecie tego co nam nie powiecie. Kończe już ten wierszyk straszny on wyskoczył z serca chaszczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD 08.03.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Ja również się przyłączam do życzeń Wszystkiego naj.. naj.. nasze kochane babki http://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/009/917.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgonia 08.03.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 DZIĘ - KU - JE - MY !!!!!!!!!1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts