szczepek 08.03.2006 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Skoro założony został dziennik budowy - to i komentarze mile widziane ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.03.2006 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Chętnie poczytam Wasz dziennik Pozdrawiam i życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamapiotra 08.03.2006 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Twoje zdjęcia mnie powaliły. Może rzeczywiście dużo użerania miałeś, ale wg. mnie warto było. Mój mąż najbardziej zazdrości ci tego kamora ma środku działki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.03.2006 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Piękne te zdjęcia. A najfajniejszy ten kamlocik Napisz cosś o projekcie jaki wybraliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 08.03.2006 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Piękne te zdjęcia. A najfajniejszy ten kamlocik Napisz cosś o projekcie jaki wybraliście Już wkleiłem ) A propos kamlocika - to po śląsku - mam racje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 08.03.2006 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Twoje zdjęcia mnie powaliły. Może rzeczywiście dużo użerania miałeś, ale wg. mnie warto było. Mój mąż najbardziej zazdrości ci tego kamora ma środku działki!!! Naprawdę dzieki za słowa otuchy. Ciesze się, że ci sie podoba To znaczy że warto było ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.03.2006 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Spory domNA ile wyceniacie koszty jego budowy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 08.03.2006 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Spory dom NA ile wyceniacie koszty jego budowy??? Według kosztorysu - około 400 tys. A ile wyjdzie? Powiem ci - jak wydam Na razie oszczędzam i staram się to robić z głową - czyli nie na jakości, a to już jest trudne oszczędzanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbrat 08.03.2006 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Witam, Przyznam, ze z podziwem czytalem o waszej walce z urzedami - ja bym w polowie wymiękł i nawet najpiękniejsza działka by tu nic nie pomogła. Ale działeczka faktycznie zapiera dech... Bedę śledził dziennik z uwagą - początek bardzo ciekawy! . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 08.03.2006 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Ale klimaty Ale działka Oby tak dalej do przodu. Trzymam kciuki. Z ciekawością będę obserwował budowę następnej Petunii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 09.03.2006 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Ale klimaty Ale działka Oby tak dalej do przodu. Trzymam kciuki. Z ciekawością będę obserwował budowę następnej Petunii. A ja sie ciesze, że moge podglądać z wyprzedzeniem twoją budowę, która ci naprawdę nieźle idzie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek Kra 10.03.2006 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Musi się udać ! P.S. No domek piekny, a okolicę znam ! (nie ma to jak Łazy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piebo 10.03.2006 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Witam . Mozesz podac namiary na ekipe. Planuje rozpoczac budowe na wiosne 2006 a nie mam sprawdzonej ekipy!!!!! Pomocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 10.03.2006 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Musi się udać ! P.S. No domek piekny, a okolicę znam ! (nie ma to jak Łazy:) Dzięki - czekam na wspolnego grilla Jak się cieplej zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek Kra 11.03.2006 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 Byłem dzisiaj w Łazach, do swojej działki nie dojechałem, śniegu ani trochę mniej, ale klimaty jak zawsze super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 13.03.2006 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Byłem dzisiaj w Łazach, do swojej działki nie dojechałem, śniegu ani trochę mniej, ale klimaty jak zawsze super W niedziele zaliczyłem cały dzień narty. Skoro jest śnieg, to przynajmniej to wykorzystam. Ale ile można jezdzić na nartach ! gdyby w dolinie bedkowskiej zrobic wyciąc, jak znam życie paru amatorów nartek też by się znalazło w sumie jest pare stoków, gdzie kilkaset metrów można zasuwac i to niekoniecznie w pionie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 17.03.2006 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Sczepku! Jaki piękny głaz! To naprawdę piękny głaz.... Działka powala! Widoczki cud miód! Bedę pilnie śledzić postępy budowlane, proszę o masę zdjęć! A na tego grila to można się załapać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 18.03.2006 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Sczepku! Jaki piękny głaz! To naprawdę piękny głaz.... Działka powala! Widoczki cud miód! Bedę pilnie śledzić postępy budowlane, proszę o masę zdjęć! A na tego grila to można się załapać? Jak tylko będzie grill, będziesz z pewnością jednym z pierwszych gości A zdjęcia budowy będą... ręczę za to pozdrówka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 22.03.2006 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Niestety minął pierwszy dzień wiosny a nastał kolejny dzień zimy i jak tu cieszyć sie z postępów budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misha11 22.03.2006 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Szczepek jestm pod wrażeniem. A ja myślałem że wyprowadzam sie za miasto. Bede pilnie studiował twói dziennik. Ja trochę grzebię sie z papierami ale od czerwca-lipca też ruszam z "Petuniami"Trzymam kciuki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts