Bha 15.05.2007 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 ale sie usmiałam.. z opisu "pertraktacji" Twojej żony z wykonawcą.. Powodzenia i dlygotrwałego efektu życzę. B@ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 16.05.2007 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 ale sie usmiałam.. z opisu "pertraktacji" Twojej żony z wykonawcą.. Powodzenia i dlygotrwałego efektu życzę. B@ha ja też , jak mi moja kobietka relację zdawała no ale ktoś tego fachowca musiał przywrócić do pionu.! a mojej drugiej półówce myślę, ze się udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Getye 18.05.2007 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Czyli jednak te kobiety się do czegoś nadają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 18.05.2007 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Czyli jednak te kobiety się do czegoś nadają... ja bym nawet nie próbował wysuwac przypuszczenia że tak nie jest ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 30.05.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 hej ma do ciebie pytanko http://www.qes.pl/prywatne/obrazki/stelaze.jpg mozesz mi powiedzieć czy śruby od stelaży do montazu kibelka i bedetu sa na tym samym poziomie? bo umnie wydgląda to miej więcej tak: http://images22.fotosik.pl/115/605299fe972d8895.jpg hm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 31.05.2007 06:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 hej ma do ciebie pytanko http://www.qes.pl/prywatne/obrazki/stelaze.jpg mozesz mi powiedzieć czy śruby od stelaży do montazu kibelka i bedetu sa na tym samym poziomie? bo umnie wydgląda to miej więcej tak: http://images22.fotosik.pl/115/605299fe972d8895.jpg hm? jak pojade na budowe dzisiaj to sprawdzę. pstryknę fotke i będzie wiadomo. nigdy się temu nie przyglądałem, nawet mi nie przysżło do głowy. dziasiaj za to musze powalczyć z wykonawcami o proste narożniki - ściany - okna itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 31.05.2007 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 tak okazuje się, że wyszły dokładnie na tej samej wysokości, mimo, że stelaże troszke się różnią od siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 31.05.2007 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 ................ dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 01.06.2007 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 ................ dzieki. hmm... ze zdjecia i opisu wnioskuję, ze nie jesteś moją odpowiedzią zbyt usatysfakcjonowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 09.06.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 Ponieważ miałem w pozwoleniu na budowe szczelny zbiornik - szambo a teraz chcę oczyszczalnię, więc musze wystąpić teraz o oczyszczalnie. Na szczęście robi się to na zgłoszenie i trzeba czekać 30 dni. Potem można wkopać oczyszczalnię. Ale spokojnie,. nie spieszy mi się. poczekam. szczepek pozwoliłam sobie zacytować wpis z Twojego dziennika. Mam pytanie, a jak bedą mieli jakieś wątpliwości w sprawie POŚ? Np. stwierdzą, ze nie można itp. itd. Mają prawo zabronić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 13.06.2007 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Ponieważ miałem w pozwoleniu na budowe szczelny zbiornik - szambo a teraz chcę oczyszczalnię, więc musze wystąpić teraz o oczyszczalnie. Na szczęście robi się to na zgłoszenie i trzeba czekać 30 dni. Potem można wkopać oczyszczalnię. Ale spokojnie,. nie spieszy mi się. poczekam. szczepek pozwoliłam sobie zacytować wpis z Twojego dziennika. Mam pytanie, a jak bedą mieli jakieś wątpliwości w sprawie POŚ? Np. stwierdzą, ze nie można itp. itd. Mają prawo zabronić? no wiesz ... oczywiście jeśli bedą chciec moga utrudniać życie, co więcej moga zabronić gdzyby np oczyszczaqlnia mogła powodowac zagrożenie dla jakiegoś ujęcia wody - ale musiało by to być realne zagrożenie. u mnie takiego nie ma, więc nie oczekuję wiekszych problemów. wydaje się ze największy problem moze byc z dokumentacją. zeby skompletowac wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Getye 19.06.2007 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Witam ponownie budowniczego SzczepkaDostaliśmy warunki techniczne przyłączenia wody ( jeśli pamiętasz około 300mb) i wycenę robót przez fachowca. Pierwszy powiedział 7.500,- ( w tym 2.500,- za przeciągnięcie rur pod drogą asfaltową ).Czekamy co powie drugi fachowiec. Ale co powiesz na tą cenę, czy jest do przyjęcia, czy szukać dalej? To już jest cena z materiałem, oczywiście. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 19.06.2007 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Witam ponownie budowniczego Szczepka Dostaliśmy warunki techniczne przyłączenia wody ( jeśli pamiętasz około 300mb) i wycenę robót przez fachowca. Pierwszy powiedział 7.500,- ( w tym 2.500,- za przeciągnięcie rur pod drogą asfaltową ). Czekamy co powie drugi fachowiec. Ale co powiesz na tą cenę, czy jest do przyjęcia, czy szukać dalej? To już jest cena z materiałem, oczywiście. Pozdrawiam moim zdaniem cena jest bardzo dobra. mnie 2 lata temu wyszło 40 zł/ mb z materiałem , kopaniem, opłata przyłączeniową itd. studzienką , licznikiem zaworami, hydrantem a dla równowagi - wez jeszcze ze dwie oferty ja zawsze tak robie, ale i tak już wiem ze nie zawsze wybioeram ta najlepszą. niestety - właśnie cwiczę stare porzekadło - co tanie to drogie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 01.07.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Bardzo ładnie wyszła Wam ta kotłownia A co to są FLIZY? Na jakiej wysokości są u Was śruby do mocowania kibelka i bidetu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 02.07.2007 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Bardzo ładnie wyszła Wam ta kotłownia A co to są FLIZY? Na jakiej wysokości są u Was śruby do mocowania kibelka i bidetu? no tak wciąż zapominam, z e poza krakowem mało kto wie, ze płytki na ścianach to są flizy. wiecie ze krakusi swój język mają a zmierzę dzisiaj to ci napiszę. - jak czytam takie pytanie, to od razu zastanawiam się czy cos nie mam za nisko - ale sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 02.07.2007 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Śruby są na wysokości 32 cm od wylewki, czyli będa na wysokości 30 cm od podłogi - jak już będzie Terakota. góra kibelka - część do siedzenia wyjdzie zatem na wysokości 40-ści kilka cm. Uspokoiłem się po zmierzeniu - tak mam być. Przynajmniej tak mam kibelek w dotychczasowym mieszkaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 04.07.2007 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 szczepek dziękuję bardzo za odpowiedź nt. śrub do kibelka. Ja też tak będę miała. I wreszcie się dowiedziałam co to są FLIZY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Shady 11.07.2007 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Witam!Mam pytanie do doświadczonych w sprawie warunków przyłączenia wody. Moja gmina zarządała 1049 złotych polskich za papier.Czy to normalna cena? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 13.07.2007 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Witam! Mam pytanie do doświadczonych w sprawie warunków przyłączenia wody. Moja gmina zarządała 1049 złotych polskich za papier. Czy to normalna cena? Pozdrawiam! Z przyłączami wody - to jest tak, że zakłady wodociągów gminnych, które z reguły są wyodrębionymi gospodarczo firmami, podlegającymi jednak pod UG, ustlają sobie cny za przyłacza jak chcą. moja cena to było jakieś 1200 zł ale zostałem z tego zwolniony bo rozudowałem wodociąg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk1 19.07.2007 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Piękny domek! Zazdroszczę zaawansowania prac my czekamy na pozwolenie Mam pytanie bardzo podoba mi sie Twój taras i schody. Jaki jest(orientacyjny) koszt takiego tarasu? Taki właśnie mi się marzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts