Kris_Sk 28.09.2007 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 A czy sprawdziłeś wszystkie rury z kanalizajacji?Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 28.09.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Szczepku odlot ta grota, macie darmową lodówkę i możecie się bawić z Małym w jaskiniowców. ODJAZD i jeszcze widok na Tatry. Ah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 29.09.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 ale jak dotknąłem silikonu w rogu - śmierdzi, wydłubałem ten silikon - pod spodem - nie śmierdzi. Czemu tam śmierdziało? Silikon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małgosia2005 29.09.2007 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 małgosia2005 napisał: dziekuje SZczepku za info. Bedę sie rozglądać w swoich stronach za kumatym stolarzem i firmami od bram, bo niestety Migas jest za daleko. pozdrowionka Goska chyba pstryknąłem kiedyś zdjęcia tych przekrojów, wiec jak znajde - to ci podeślę. moze się przydać ! bo spieprzyć to jest naprawde łatwo i nie kazdy stolarz to zrobi. DZIĘKI SERDECZNE byłoby by super. Nawet moja druga połowka zaakceptowała cene 10 tys za TAKĄ brame drewnianą jak ta TWOJA ( co jest nie lada wyczynem z jego strony z racji wykonywanego zawodu - księgowy ). pozdrawiam gorąco i sama jestem ciekawa co to za "zapaszek " w garażu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 01.10.2007 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 A czy sprawdziłeś wszystkie rury z kanalizajacji? Pozdrawiam! Sprawdzone - wszystko gra - wkładałem swojego nochala do ruru i nic ! źródło smrodu zlokalizowane. zastanawiam się komu można to w paczce wysłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 01.10.2007 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 ale jak dotknąłem silikonu w rogu - śmierdzi, wydłubałem ten silikon - pod spodem - nie śmierdzi. Czemu tam śmierdziało? Silikon? z chemicznego punktu widzenia, silikon śmierdział tylko ze względu na zjawisko zwane adsorbcją (powierzchniowe wnikanie jednej fazy w drugą i wzrost steżenia na granicy faz) - nie mylić z absorpcją ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 01.10.2007 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 a tak wogóle, to już mi troche ulżyło... jak podzieliłem się z szanownym forum... tymi nowościami. już nie jest mi tak ciężko..juz powracam do siebie po tej SMRODLIWEJ TRAUMIE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 02.10.2007 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Witam!!! Dawno tu nie zaglądałam. Masz duży super piękny na cudnej działce domek - tylko pozazdrościć . Fajnie dziennik prowadzisz - najbardziej rozbawiły mnie dyskusje z synkiem - mam coś podobnego w domu - moja córcia za miesiąc kończy 4 latka - a jak wiadomo takie zbóje są strasznie przemądrzałe. No i wpis z 28.10.2007 - o skarpetkach..... . Pozdrwionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 03.10.2007 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Witam!!! Dawno tu nie zaglądałam. Masz duży super piękny na cudnej działce domek - tylko pozazdrościć . Fajnie dziennik prowadzisz - najbardziej rozbawiły mnie dyskusje z synkiem - mam coś podobnego w domu - moja córcia za miesiąc kończy 4 latka - a jak wiadomo takie zbóje są strasznie przemądrzałe. No i wpis z 28.10.2007 - o skarpetkach..... . Pozdrwionka najgorsze ,ze musiałem wydłubać 3 płytki ze ściany, zanim znalazłem skarpetki pod górą cementu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.10.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 drogi kolego, tą flaszeczkę to proszę do spiżarki schować, przyjadę w przyszłym roku to dokonamy degustacji :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 05.10.2007 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 drogi kolego, tą flaszeczkę to proszę do spiżarki schować, przyjadę w przyszłym roku to dokonamy degustacji :D pozdrawiam m. taaak - zamrozić tzreba.. będzie lepsza no to może kolejeczke drinków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.10.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 mniam mniam to i ja skorzystam z kolejeczki drinków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 07.10.2007 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Co by nie mówić – szacunek dla realizacji. Szczepku nie daj się dłużej prosić o zdjęcie tych narożnych słupków z płaskownikami przy ogrodzeniu. Ciekawi mnie to rozwiązanie. Sorki, ze troche trwało.. ale jest http://www.evisa.pl/prywatne/obrazki/ogr_1.jpg http://www.evisa.pl/prywatne/obrazki/ogr_2.jpg http://www.evisa.pl/prywatne/obrazki/ogr_3.jpg http://www.evisa.pl/prywatne/obrazki/ogr_4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 08.10.2007 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 mniam mniam to i ja skorzystam z kolejeczki drinków mam nadzieję ze głowa po drinkach nie boli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Silesian 08.10.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Dzięki Szczepek za zdjęcia – wszystko świetnie widać ze szczegółami. Dokładnie takich ujęć potrzebowałem. Wszystko dobre co się dobrze kończy – mam tu na myśli niedawny problem smrodu. Niewiarygodne jaką florę/faunę ludzie hodują na girach, skoro w efekcie zabrało się za silikon w takim wielkim garażu. To mogło by być ciekawe doświadczenie gdybyś odesłał właściwej osobie te drobiazgi …. ale to chyba w jakimś słoiku bo kto by ci to dostarczył ….. a adresat jak by poznał to by nie otworzył. ………….. A ten cement co pod nim były to się jeszcze do czegoś nadawał ? Systematycznie śledzę jak posuwa się z pracą twój kamieniarz – ten góral to codziennie dojeżdża z Wiśniowej do roboty czy gdzieś go zakwaterowałeś i tylko robi łikendowe wypady na disco do siebie ? Po sezonie/dwóch ten wapien lekko zbieleje, całość otoczy zieleń – cudowny efekt będzie. Edit Takie jeszcze moje przemyślenie ad. parapetów bo u siebie zmieniałem wszystkie na marmurowe (Breccia 3cm) – o ile jeszcze pozostał ci jakiś do zamontowania czyli jeszcze nie ”po ptokach”. Inna sprawa, że u ciebie pod oknami miałeś piankę i styropian ale nie wiem jak to ostatecznie zostaje w nowych domach ewnt a nuż komuś utrafię. Jeżeli takowej już nie ma to warto zwrócić uwagę na izolację kamiennych parapetów. W moim wydaniu tył parapetów gdzie stykały się z betonem zewnętrznych odizolowywałem pasami pianki wyciętej z ..... karimaty. W łazience gdzie nie dopilnowałem sobie i tego nie ma parapet w zimie …. lodówka - reszta domu (z izolacją) cieplutkie. PS Chyba zmieniłeś drinki … żubrówka się skończyła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 09.10.2007 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 PS Chyba zmieniłeś drinki … żubrówka się skończyła ? U mnie juz ":po ptokach z parapetami ale miałem piankę , wiec moze nie będzie żle. A co do żubrówki - skończyla się już - nie nadążę stawiać - chyba jeszcze coś postawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 13.10.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 Szczepku Ten podjazd i wejście wygladają świetnie Dlaczego nie mieszkam w górach? Też tak bym chciała Życzę dalszego pomyślnego finalizowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 13.10.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 Oj, Szczepek, z dnia na dzień coraz piękniej to wszystko wygląda! A teksty twojego synka rozbawiły mnie do łez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 14.10.2007 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 Szczepku Ten podjazd i wejście wygladają świetnie Dlaczego nie mieszkam w górach? Też tak bym chciała Życzę dalszego pomyślnego finalizowania. nie musisz mieszkać w górach , żeby chcieć wystarczy chcieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 14.10.2007 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 Oj, Szczepek, z dnia na dzień coraz piękniej to wszystko wygląda! A teksty twojego synka rozbawiły mnie do łez AMONITE jeśli pozwolisz na wiosnę poproszę o pomoc - w pomysłach do ogrodu - bo jak widziałaś to u mnie tylko dom, skała i ziemia. NIc zielonego. A tego mi strasznie teraz brakuje.... twój ogród mnie urzekł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts