szczepek 17.12.2007 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Zima u was boska, a u nas na szczęście nie po tamtej zimie już nie ma sladu... poczekam ze zdjęciami na nastepna ładna:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 17.12.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 WitamBardzo ładnie to wszystko u Was wygląda a ten podjazd i ścieżki no bajka. Popatrzyłem sobie na twój spis prac na ten rok i widzę OCZYSZCZALNIA ŚCIEKÓW jest, ponieważ też muszę jakieś takie ustrojstwo zamontować albo szambo to może podzielisz się swoimi przemyśoleniami w tej materii. Masz już coś wybrane ?pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 18.12.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 szczepek-wlasnie obejrzalem fotki gratuluje postepow a zimowa sceneria - super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 18.12.2007 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 szczepek-wlasnie obejrzalem fotki gratuluje postępów a zimowa sceneria - super jak wszystko dobrze pójdzie - to czerwiec bedzie TĄ datą na razie umawiam parkieciarzy i fliziarzy. potem kuchnia. spieszyć się nie spiesze ,ale czas już kończyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.12.2007 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 szczepek-wlasnie obejrzalem fotki gratuluje postępów a zimowa sceneria - super jak wszystko dobrze pójdzie - to czerwiec bedzie TĄ datą na razie umawiam parkieciarzy i fliziarzy. potem kuchnia. spieszyć się nie spiesze ,ale czas już kończyć. Ale jak skończysz to chyba nas nie opuścisz co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 19.12.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 szczepek-wlasnie obejrzalem fotki gratuluje postępów a zimowa sceneria - super jak wszystko dobrze pójdzie - to czerwiec bedzie TĄ datą na razie umawiam parkieciarzy i fliziarzy. potem kuchnia. spieszyć się nie spiesze ,ale czas już kończyć. jak z tą oczyszczalnią powiesz coś bliżej ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 20.12.2007 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 szczepek-wlasnie obejrzalem fotki gratuluje postępów a zimowa sceneria - super jak wszystko dobrze pójdzie - to czerwiec bedzie TĄ datą na razie umawiam parkieciarzy i fliziarzy. potem kuchnia. spieszyć się nie spiesze ,ale czas już kończyć. jak z tą oczyszczalnią powiesz coś bliżej ?? na razie nie mam wiele do powiedzenia (( za miesiąc lub dwa wiecej powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 20.12.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 szczepek-wlasnie obejrzalem fotki gratuluje postępów a zimowa sceneria - super jak wszystko dobrze pójdzie - to czerwiec bedzie TĄ datą na razie umawiam parkieciarzy i fliziarzy. potem kuchnia. spieszyć się nie spiesze ,ale czas już kończyć. jak z tą oczyszczalnią powiesz coś bliżej ?? na razie nie mam wiele do powiedzenia (( za miesiąc lub dwa wiecej powiem ja zastanawiam sie nad czymś takim : http://www.bioeko.net.pl/oferta-oczyszczalnie.php http://www.bioires.pl/index.php?section=oferta_oczyszczalnie to są te same produkty w 2 firmach. Bardzo sensownie wygląda i mało miejsca zajmuje ale ponoć jest głośne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 20.12.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 http://www.kartki.drukifirmowe.pl/foto_galeria/1471_kartka-sw.25_2.jpgWiary co góry przenosi, nadziei, która nie gaśnie, miłości w każdej ilości - od Bożej Dzieciny życzy Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 21.12.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Życzę Wam nadziei, własnego skrawka nieba, zadumy nad płomieniem świecy, filiżanki dobrej, pachnącej kawy, piękna poezji, muzyki, pogodnych świąt zimowych, odpoczynku, zwolnienia oddechu, nabrania dystansu do tego co wokół, chwil roziskrzonych kolędą, śmiechem i wspomnieniami. Wesołych Świąt! http://www.kartki.lagata.pl/kartki/14/334.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 21.12.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 http://img402.imageshack.us/img402/7417/kartkaaqq3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciekCP 21.12.2007 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Szczepku, Od Ciebie to te góry powinno chyba być z działki widać, prawda? Póki co, życzę spokojnych, rodzinnych, niezbyt śnieznych Swiąt i zakończenia budowlanej przygody w Nowym Roku, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 21.12.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Gdy przyjdą Święta w srebrnej bieli, Gdy Stary Rok w Nowy się zamieni, Przyjmijcie gorące życzenia, Niech się spełnią Wasze wszystkie marzenia! Oczywiście w pierwszej kolejności te budowlane http://www.albumik.pl/albumy/secam/forum/1953832613304.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.12.2007 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 http://212.244.189.200/pics/choinka.jpg 'Mizerna cicha, stajenka licha, pełna niebieskiej chwały,oto leżący przed nami śpiący w promieniach - Jezus mały' życzenia błogosławieństwa Bożego w każdym dniu Nowego Roku dla Ciebie i całej rodzinki składa Maksiu z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 27.12.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Hejka, tutaj ta z północy - no prawie. Dzięki za zimę, u nas tylko szron na drzewach A ja lubię tak na biało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 27.12.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Szczepku jestem strasznie ciekaw zdjęć kominka. JAk jutro zapomnisz aparatu to chyba normalnie się obrażę!!!! ( żartowałem ) O zimie u Was już pisałem więc nie będę się powtarzał że jest piękna. JAkbyś kiedyś robił zlot czytelników swojego dzienniczka to koniecznie zrób go w zimie - wtedy dostarczysz wszystkim niezapomnianych wrażeń. Pozdrawiam i czekam na kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 27.12.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Rom, ale Ty masz świetne pmysły: "zlot czytelników" - BOMBA oczywiście zimą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 27.12.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Rom, ale Ty masz świetne pmysły: "zlot czytelników" - BOMBA oczywiście zimą Amtla a zlot Twoich czytelników kiedy??? Bo ja sie już zapisuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 27.12.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Amtla a zlot Twoich czytelników kiedy??? Bo ja sie już zapisuję Jak to kiedy? Jak wybuduję! Zapraszam oczywiście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 27.12.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Amtla a zlot Twoich czytelników kiedy??? Bo ja sie już zapisuję Jak to kiedy? Jak wybuduję! Zapraszam oczywiście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts