szczepek 28.12.2007 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Amtla a zlot Twoich czytelników kiedy??? Bo ja sie już zapisuję Jak to kiedy? Jak wybuduję! Zapraszam oczywiście... ZLOT CZYTELNIKÓW ŚWIETNY POMYSŁ - ZAPROSZENIE JUŻ MACIE ! - A pierwsza wizyta - jak tylko zacznę mieszkać ! - ale wtedy śniegu nie będzie Jade na budowę fotografować kominek ! Pozdrowienia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 28.12.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 ooooo moja propozycja nawet przeszła pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 30.12.2007 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Piękny kominek! Takiego marmuru chyba jeszcze nie widziałam, naprawdę świetnie to wygląda. Jaki kolor planujesz na ścianach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 31.12.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 http://www.albumik.pl/albumy/secam/forum/2001184305396.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 01.01.2008 23:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 Piękny kominek! Takiego marmuru chyba jeszcze nie widziałam, naprawdę świetnie to wygląda. Jaki kolor planujesz na ścianach? thnx za kominek - uzupełniłem o ogień co do koloru ścian - nie wybrany - ale kierujemy się zeby kominek był czekoladowy... musze zrobić jakąś symulację, bo taki kolor przemalować to dopiero trudno będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 01.01.2008 23:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 ZA ZYCZENIA WSZYSTKIM SERDECZNE PODZIEKOWANIA !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 02.01.2008 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 A ja powiem krótko!!!!!!!! Kominek jest zaje........ups......znaczy się śliczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 02.01.2008 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 A ja powiem krótko!!!!!!!! Kominek jest zaje........ups......znaczy się śliczny jeszcze nie skończony , ale ciesze się, ze Ci się podoba , bo niekiedy mozna spierdzielić i później przez najbliższe ?- dzieści lat się z tym męczyć to byłaby tragedia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 02.01.2008 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Przez ciebie zgrzeszyłam grzechem zazdrości kominka a można trochę szczegółów cenowych i miejsc nabycia tego marmuru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 02.01.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 JA czytając od początku dzienniczek Szczepka zgrzeszyłem w takim razie wielokrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 02.01.2008 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Przez ciebie zgrzeszyłam grzechem zazdrości kominka a można trochę szczegółów cenowych i miejsc nabycia tego marmuru marmur nabyłem w firmie Liberta http://www.liberta.com.pl ale nie mają takiego bo mieli tylko jedną płytę - mają podobny - z domieszkami zieleni mi zależało na brązowo - kawowym (ale sobie kolor wymyśłiłem Drogi to on specjalnie nie jest - cały kamień na kominek kosztował mnie jakies 1300 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 02.01.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Dzięki za info, ale Szczepku strasznie grzeszę oglądając twoją rezydnecję, a płytę to ci od razu ładnie przycieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 02.01.2008 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 grzech? troche o nim wiem , ale jakoś nie widze wśród nich twojego jak tylko to ma pomóc, zeby grzeszyc wiecej wten sposób - to patrz dziekuje za to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 03.01.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Bardzo ładny domek - przyłączam się do zachwytów nad wykończeniem z wapienia.Bardzo mi się podobaję Wasze schody zewnętrzne.Miło zobaczyć u kogoś kominek z marmurem Green forest brown (czy się nie mylę?). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 04.01.2008 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Bardzo ładny domek - przyłączam się do zachwytów nad wykończeniem z wapienia. Bardzo mi się podobaję Wasze schody zewnętrzne. Miło zobaczyć u kogoś kominek z marmurem Green forest brown (czy się nie mylę?). Dzieki... On dokładnie nazywa sie Rain forest brown jest tez odmiana rain forest green a tą odmine brown bez wstawem green jest strasznie cięzko dostać.. ale się udało .. i wygląda to jak na obrazku.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dada_krk 06.01.2008 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Czesc,Mam pytanie jeszcze do etapu ocieplania dachu czy ocieplales welna tez nad stryszkiem ? Patrzac na zdjecia moze to tylko kolejnosc wyglada jakby na gorrze nie bylo ocieplenia, moze to tylko kolejnosc .... pozdrawiamdada_krk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 06.01.2008 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Czesc, Mam pytanie jeszcze do etapu ocieplania dachu czy ocieplales welna tez nad stryszkiem ? Patrzac na zdjecia moze to tylko kolejnosc wyglada jakby na gorrze nie bylo ocieplenia, moze to tylko kolejnosc .... pozdrawiam dada_krk oczywiście. pomiedzy poodaszem a stryszkiem pomiedzy krokwiami jest 20 cm wełny i sam strych tez ma ocieplenie -15 cm pomiedzy krokwiami i na to polozona folia. ponieważ na strychu robię DGP, wiec jak skończe styszek bedzie wykończony jeszcze jakimiś panelami nie żałuj wełny na takie ocieplenie - niewiele cię to bedzie kosztować (regipsów na stryszku przecież robić nie musisz ( ja bedę robiłe normalne panele) a bedziesz przynajmniej miał skłądzik na pierdoły a po drugie izaolacja poddasza bedzie o niebo lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dada_krk 06.01.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Nie żałuj wełny na takie ocieplenie - niewiele cię to bedzie kosztować (regipsów na stryszku przecież robić nie musisz ( ja bedę robiłe normalne panele) a bedziesz przynajmniej miał skłądzik na pierdoły a po drugie izaolacja poddasza bedzie o niebo lepsza Jasne, dzieki, tak sie upewniam i ciesze sie ze potwierdzaja sie moje poprzednie odkrycia. Czesc ponad poddaszem zamierzam sobie ocieplic sam zeby co nieco zaoszczedzic. pzdr Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 10.01.2008 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Nie żałuj wełny na takie ocieplenie - niewiele cię to bedzie kosztować (regipsów na stryszku przecież robić nie musisz ( ja bedę robiłe normalne panele) a bedziesz przynajmniej miał skłądzik na pierdoły a po drugie izaolacja poddasza bedzie o niebo lepsza Jasne, dzieki, tak sie upewniam i ciesze sie ze potwierdzaja sie moje poprzednie odkrycia. Czesc ponad poddaszem zamierzam sobie ocieplic sam zeby co nieco zaoszczedzic. pzdr Darek oczywiściwe żwe najlepiej samemu. Ze strychem tez miałem przygodę, bo byłem umówiony, ze panowie założą na istniejącą wełnę i folie paroprzepuszczalną płyty k/g . i Wszystko było ok do dnia w którym postanowili się za to zabrać . Jakie było ich zdziwienie, kiedy żadna płyta k/ g nie chciała się zmieścić w wyłaz na strych, który sami wcześniej zamontowali. no cóż - troche się panom kolejność popierdzieliła i efekt był taki, ze nie mam płyt k/g na strychu a będe miał boazerię lub panele ! i dobrze - bo zaoszzcędziłem trochę ale wkurzony to na poczatku byłem - musze przyznac ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.01.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Szczepku nie da się nic zrobić z tymi płytami? Nie ma innej drogi???Ja też bym się wkurzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts