Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szczepek - "Dom pod Skałą" - komentarze

Recommended Posts

Szczepku nie da się nic zrobić z tymi płytami? Nie ma innej drogi???

Ja też bym się wkurzył

no na strych inn droga wiedzie przez wyłaz dachowy - jeszcze mniejszy.

Wkurzyć się wkurzyłem,a le jednocześnie tak strasznie zaczałem się śmiać z głupoty panów, ze od razu mi przeszło.

Przeciez naprawde niewiele potrzeba rozumku zeby przewidziec ze nie wejdzie.

:lol: :lol: :lol: :lol:

A że strych wielce strategiczny nie jest - i tam jest tylko DGP oraz będą urządzenia solarne a reszta miejsca jakieś 20m2 to będzie składzik na pierdoły, więc temat im darowałem. ocieplony strych jest, wiec zrobię sobie sam tymi panelami i moze nawet ciekawiej to będzie wyglądać ?

• Odpowiedzi 674
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

a co to za gres?

ja też poszukuje polerowanego i to w podobnej tonacji, możesz zdradzic gdzie kupiłeś?

sprawa jest prosta - chiński -ale "sprawdzony" - na ile oczywiście jest to możliwe.

Nie mam uprzedzeń do tego materiału a jest ten akurat ładniejszy niż niejeden hiszpański . :-)

Ciężko jest znależć w takiej tonacji barw- szczególnie taki beż , który żółty nie jest a ten znalazłem Castoramie w Podgórzu. WIdziałem go tez w castoramie na pilotów.

tylko szukaj kodu 14-20

• 1 month później...

Czesc,

Ja mam jeszcze pytanie o podbitke, wykonczenie Jaskolki, zauwazylem ze masz tampodobnie duzy odstep pomiedzy krokwia a dachowka boczna, czy moge prosic o zdjecie (zooma) tego kawalka. Nie jestem pewny czy ma tam byc obrobka blacharska (wtedy do krokwi trzeba nabijac jakies laty - beznadzieja), czy tez wykanczas to wszystko drewnem.

pzdr

dada_krk

Szczepku, łazienka super :o Dalczego ja nie zmieszczę takiej wanienki... :(

Ten blacik pod umywalkami jest z płytek? Dobrze widzę? A jakies schowki na kosmetyki albo szafki przewidujecie? Co to za płytki? Zwłaszcza mozaika piękna!

Tak, tak, blacik jest z płytek. goście się w ścianę z kątownikami wciskali, zeby zrealizować pomysł żony

szafki będą - już mamy wybrane - na zdjeciach nie widać ale mamy jeszcze jedną ścianę wolną - więc tam się zmieści co tylko nam się spodoba. kolor - zeby spasowało - wenge

te płyteczki nazywają się planetario brown i planetario white. producenta nie znam. hiszpańskie. mozaika była robiona na zamówienie z tych płytek, bo niestety producent tego nie robi.