szczepek 11.01.2008 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Szczepku nie da się nic zrobić z tymi płytami? Nie ma innej drogi??? Ja też bym się wkurzył no na strych inn droga wiedzie przez wyłaz dachowy - jeszcze mniejszy. Wkurzyć się wkurzyłem,a le jednocześnie tak strasznie zaczałem się śmiać z głupoty panów, ze od razu mi przeszło. Przeciez naprawde niewiele potrzeba rozumku zeby przewidziec ze nie wejdzie. A że strych wielce strategiczny nie jest - i tam jest tylko DGP oraz będą urządzenia solarne a reszta miejsca jakieś 20m2 to będzie składzik na pierdoły, więc temat im darowałem. ocieplony strych jest, wiec zrobię sobie sam tymi panelami i moze nawet ciekawiej to będzie wyglądać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.01.2008 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Szczepku masz rację - jak ten strych nie spełnia żadnej strategicznej roli to lepiej sobie odpuścić. Po co się denerwować. Z panelami też będzie dobrze. Już zaczynam czekać na ten gres. Znając Twoje gusta na pewno będzie piękny Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 11.01.2008 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 jutro po południu gres będzie na budowie to poukładam - poprstykam pare fotek.... niby pomysł na ułożenie mam ale powiem szczerze że tych pomysłów jest 2 lub 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 11.01.2008 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 szczepku piękny marmur. widok płonącego ognia w kominku romantycznie nastraja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 13.01.2008 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 szczepku piękny marmur. widok płonącego ognia w kominku romantycznie nastraja ja moge godzinami siedzieć i patrzec w plomien w kominku.... zapominam wtedy o wszytskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 13.01.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Pierwszy raz trafiłam do Twojego dziennika i muszę napisać, że domek jest piękny, zarówno w jesiennej jak i zimowej scenerii. Taras super! A kominek śliczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 14.01.2008 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Pierwszy raz trafiłam do Twojego dziennika i muszę napisać, że domek jest piękny, zarówno w jesiennej jak i zimowej scenerii. Taras super! A kominek śliczny mnie cieszy jak innych cieszy... pzdrowka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.01.2008 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Szczepku fajny pomysł z tymi wiatraczkami jakie wymiary mają te kafle?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 14.01.2008 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Szczepku fajny pomysł z tymi wiatraczkami jakie wymiary mają te kafle?? 45x45 - te duze a środki to 12x12 zobaczymy, jak ułożymy, ale jestem juz zdecydowany ze będa wiatraczki. w kuchni to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 15.01.2008 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 W połowie lutego gres na dole powinien być położony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 15.01.2008 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 a co to za gres?ja też poszukuje polerowanego i to w podobnej tonacji, możesz zdradzic gdzie kupiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 15.01.2008 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 a co to za gres? ja też poszukuje polerowanego i to w podobnej tonacji, możesz zdradzic gdzie kupiłeś? sprawa jest prosta - chiński -ale "sprawdzony" - na ile oczywiście jest to możliwe. Nie mam uprzedzeń do tego materiału a jest ten akurat ładniejszy niż niejeden hiszpański . Ciężko jest znależć w takiej tonacji barw- szczególnie taki beż , który żółty nie jest a ten znalazłem Castoramie w Podgórzu. WIdziałem go tez w castoramie na pilotów. tylko szukaj kodu 14-20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 19.02.2008 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 cos sie strasznie zaniedbałaś z tym twoim dziennikiem. od miesiąca zero wpisów czyzby sie nic u Ciebie nie działo? A jak wyglada sprawa z Twoim merbau. Zapadły juz jakieś konkrety? jestem ciekawa bo sama sie przymierzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.02.2008 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 no właśnie - Szczepku - co u Ciebie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 22.02.2008 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Potrezbowałem mobilizacji od was. Juz nadrabiam załegłości )) Prosze zerknąć do dzienniczka.. komentarze mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 22.02.2008 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Szczepku, łazienka super Dalczego ja nie zmieszczę takiej wanienki... Ten blacik pod umywalkami jest z płytek? Dobrze widzę? A jakies schowki na kosmetyki albo szafki przewidujecie? Co to za płytki? Zwłaszcza mozaika piękna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dada_krk 22.02.2008 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Czesc, Ja mam jeszcze pytanie o podbitke, wykonczenie Jaskolki, zauwazylem ze masz tampodobnie duzy odstep pomiedzy krokwia a dachowka boczna, czy moge prosic o zdjecie (zooma) tego kawalka. Nie jestem pewny czy ma tam byc obrobka blacharska (wtedy do krokwi trzeba nabijac jakies laty - beznadzieja), czy tez wykanczas to wszystko drewnem. pzdrdada_krk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 22.02.2008 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Mój Dorgi, czy ty chcerz, żeby człowiek zmarł na zwał????????! Nie dobry chłopiec!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dada_krk 22.02.2008 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 A tak poza tym to gratuluje wykonczenia. A zdjecia domku w jesiennej szacie i z kamieniem przed fasada. Super pzdrdada_krk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 22.02.2008 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Szczepku, łazienka super Dalczego ja nie zmieszczę takiej wanienki... Ten blacik pod umywalkami jest z płytek? Dobrze widzę? A jakies schowki na kosmetyki albo szafki przewidujecie? Co to za płytki? Zwłaszcza mozaika piękna! Tak, tak, blacik jest z płytek. goście się w ścianę z kątownikami wciskali, zeby zrealizować pomysł żony szafki będą - już mamy wybrane - na zdjeciach nie widać ale mamy jeszcze jedną ścianę wolną - więc tam się zmieści co tylko nam się spodoba. kolor - zeby spasowało - wenge te płyteczki nazywają się planetario brown i planetario white. producenta nie znam. hiszpańskie. mozaika była robiona na zamówienie z tych płytek, bo niestety producent tego nie robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts