szczepek 22.02.2008 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Mój Dorgi, czy ty chcerz, żeby człowiek zmarł na zwał????????! Nie dobry chłopiec!! oj to ja przeprzaszam, nie chciałem... jak ochłoniesz to napisz ))))))))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 22.02.2008 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Czesc, Ja mam jeszcze pytanie o podbitke, wykonczenie Jaskolki, zauwazylem ze masz tampodobnie duzy odstep pomiedzy krokwia a dachowka boczna, czy moge prosic o zdjecie (zooma) tego kawalka. Nie jestem pewny czy ma tam byc obrobka blacharska (wtedy do krokwi trzeba nabijac jakies laty - beznadzieja), czy tez wykanczas to wszystko drewnem. pzdr dada_krk zrobie zooma zrobię. wykończenie widziałem takie i takie - ale ja zdecydowałem się zrobić je z drewna - podbiitką. - wydaje mi się "lżejsze" niż na równo z krokwią zrobić. jak pojade - to pstryknę - troszkę cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 22.02.2008 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 no właśnie - Szczepku - co u Ciebie?? no jak to co? buduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 22.02.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Szczepku, czyżbym w Twojej łazience widziała moje płytki i armaturę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 26.02.2008 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Szczepku, czyżbym w Twojej łazience widziała moje płytki i armaturę ? płyteczki - podobne - ale nie - nie takie same - moje to planetario brown i planetario white. Armaturka? inna choć jak widać gusta mamy podobne. Ty przynajmniej masz już posprzątane - bo ja syf ,ze az skórka cierpnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 29.02.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 a powiedz czy w tej kabinie prysznicowej to masz przy drzwiach jakis delkatny mureczek czy tylko listwę od drzwi (bo na fotce nie widać). Mozna wiedziec ile kosztowały takie drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 03.03.2008 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 podłoga pod prysznicem jest podniesiona o 7 cm względem podłogi otaczajacej ( nie dało się zagłębić kratki , za dużo ruru w tym miejscu biegnie) a nastepnie zrobiona niecka z kratką na środku.Z przodu sa uszczelki - bardzo delikatne. Drzwi kosztowały około 2500 ( maxfliz) dwuczęsciowe - czesc stała i przesuwna. bardzo lekko chodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 04.03.2008 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 ALE MI SIE NIC NIE CHCE.... UMIERAM Z TĘSKNOTY ZA NUDĄ... NIE CHCE MI SIĘ NAWET MYŚLEĆ O TYM ŻE MI SIĘ NIE CHCE BO MNIE TO MĘCZY... A MNIE MĘCZY BO WIEM ILE JESZCZE MUSZĘ ZROBIĆ... a TAK MI SIĘ NIE CHCE... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciekCP 13.03.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 No no, chwilkę mnie tu nie było, a widzę, że wykończenia idą do przodu. Muszę przyznać, że o ile kominek zupełnie nie w moim guście, to parkiety piękne po prostu.... szkoda, że u nas będzie trochę za ciemno na takie drewno, musimy znaleźć coś jaśniejszego, może jakiś dąb? Zastanawiam się własnie nad ogrzewaniem na dole... Żona chce podłogówkę w kuchni, w salonie będziemy mieli wielkie okna - kusi, żeby zrobić podłogówkę wodną na całym parterze, ale wtedy nici z parkietu. Jak to rozwiązałeś u siebie? Pozdrawiam i wytrwałości życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 13.03.2008 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 No no, chwilkę mnie tu nie było, a widzę, że wykończenia idą do przodu. Muszę przyznać, że o ile kominek zupełnie nie w moim guście, to parkiety piękne po prostu.... szkoda, że u nas będzie trochę za ciemno na takie drewno, musimy znaleźć coś jaśniejszego, może jakiś dąb? Zastanawiam się własnie nad ogrzewaniem na dole... Żona chce podłogówkę w kuchni, w salonie będziemy mieli wielkie okna - kusi, żeby zrobić podłogówkę wodną na całym parterze, ale wtedy nici z parkietu. Jak to rozwiązałeś u siebie? Pozdrawiam i wytrwałości życzę prawdą jest ,ze podłogówki nie warto stosować pod parkietem, ze wzgledu na wysoką izolacyjnośc cieplną parkietów oraz efekt kurczenia przy zmianie wilgotnosci. Własnie dlatego u mnie jest gres pomieszany z parkietem. Wszedzie tam - gzidze jest gres - przedpokój oraz kuchnia - jest podłogówka, a gdzie parkiet - oczywiście podłogówki nie ma. a co do kominka - ważne ze mi z nim jest dobrze , reszta to mi lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciekCP 14.03.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 No własnie obawiam się, że jeśli zrobię tą podłogówkę tylko na dole, to przy moich wielgachnych oknach może być jednak nieco chłodno eh, dylematy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 14.03.2008 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 No własnie obawiam się, że jeśli zrobię tą podłogówkę tylko na dole, to przy moich wielgachnych oknach może być jednak nieco chłodno eh, dylematy... niekoniecznie . podłogówka wbrer pozorom grzeje naprawdę dobrze - pod warunkiem ze nad podłogówką jest gres a nie parkiet - bo to dobry izolator. To, czy wystarczy podłogówki instalator Co powinien ci bez problemu wyliczyć Pamietaj, ze powierzchnia podłóg jest nieco wieksza od kaloryfera - fakt, ze woda musi być chłodniejsza niz w kaloryferach, ale jestem przekonany ze mnie nie będzie problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciekCP 17.03.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 No własnie obawiam się, że jeśli zrobię tą podłogówkę tylko na dole, to przy moich wielgachnych oknach może być jednak nieco chłodno eh, dylematy... niekoniecznie . podłogówka wbrer pozorom grzeje naprawdę dobrze - pod warunkiem ze nad podłogówką jest gres a nie parkiet - bo to dobry izolator. To, czy wystarczy podłogówki instalator Co powinien ci bez problemu wyliczyć Pamietaj, ze powierzchnia podłóg jest nieco wieksza od kaloryfera - fakt, ze woda musi być chłodniejsza niz w kaloryferach, ale jestem przekonany ze mnie nie będzie problemów. Trzeba będzie to wszystko policzyć... na szczęście jest jeszcze chwilka czasu. Swoją drogą, gratuluję parkietów... Naprawdę za... biste.... Kurcze, jak ja bym chciał mieć na tyle widno w domu, żeby takie podłogi mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 17.03.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Piękne te parkiety... p..i...ę...k...n....e! Naprawde klasa... Czekam na wylakierowanie swoich ... Bardzo ładne wnętrza... jeszcze kolory... kilka mebli, drzwi i będzie rewelacyjnie juz to widać ... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 18.03.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Nooooooooo parkiety pierwsza klas czekalam na efekt końcowy bo też przymierzam sie do merbau i do firmy Grodex. I widzę, że jeśli chodzi o firme to moge być spokojna. Mam tylko pytanko odnosnie merbau... czy w rzeczywistości jest też takie jasne zawsze wydawało mi sie, że merbau to jednak ciemne drzewo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 18.03.2008 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 PIĘKNE, ŚLICZNE, CUDNE te parkiety.....mogę tak pisać i pisać, w zachwycie jestem. GRATULUJĘ i czekam na więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 18.03.2008 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Nooooooooo parkiety pierwsza klas czekalam na efekt końcowy bo też przymierzam sie do merbau i do firmy Grodex. I widzę, że jeśli chodzi o firme to moge być spokojna. Mam tylko pytanko odnosnie merbau... czy w rzeczywistości jest też takie jasne zawsze wydawało mi sie, że merbau to jednak ciemne drzewo.. no własnie. u mojego znajomego, jak kładł merbau - kolor był praktycznie identyczny jak mój - teraz, po ponad roku - jest zupełnie inny - nie do poznania - dowiedziałem się ze merbau ciemnieje pod wpływem promieniaowania UV, wiec za pare miesięcy powinienem chyba troche inne podłogi pokazac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 18.03.2008 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 PIĘKNE, ŚLICZNE, CUDNE te parkiety.....mogę tak pisać i pisać, w zachwycie jestem. GRATULUJĘ i czekam na więcej dziekuje, dziekuje dziekuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 19.03.2008 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 A teraz rozglądam się za pompą ciepła i solarami... mimo ze juz ogrzewanie mam zaczynam czuć się ekologicznie )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 19.03.2008 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 piękny ten palisander i marabu- czy możesz podać cenę włącznie z robocizną za m2 od parkieciarza? jaki lakier stosowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts