nitubaga 19.03.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 ja też, ja też chcę....... parkiety naprawdę cudo i tak naprawdę nie umiem powiedzieć które ładniejsze ! i łazienka....... godna pogratulowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 19.03.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 To ja poczekam na tę kuchnie..... tak cichutko w kąciku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 20.03.2008 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 ja też, ja też chcę....... parkiety naprawdę cudo i tak naprawdę nie umiem powiedzieć które ładniejsze ! i łazienka....... godna pogratulowania one mają po prostu inny charakter. jestem naprawde sam ciekaw jak za jakiś czas bedzie wyglądał ten merbau bo wszyscy mówia i u znajomych to widziem ze "dojrzewa" do ciemno czerwonej barwy parkiety: robocizna 85 zł+ 7%vat za m2 merbau - 58 zł/ m2+ 7%vat za m2 palisander 168 zł + 7%vat za m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 20.03.2008 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 niestety - nie pamiętam jaki to był lakier- nazwy ale na pewno chemicznie poliureatowy dwuskładnikowy - wodny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 21.03.2008 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 WESOŁYCH ŚWIĄT! http://images33.fotosik.pl/187/9e3b1d92b30fcccc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.03.2008 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Zdrowych, pogodnychŚwiąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości. Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronierodziny i wśród przyjaciół http://kartki.onet.pl/_i/d/zloty_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.03.2008 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 RADOSNYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCHDOBREGO HUMORU, PIĘKNEJ POGODY I ODROBINY SZALEŃSTWAW LANY PONIEDZIAŁEKżyczy tola http://www.borow.ug.gov.pl/news/wielkanoc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 21.03.2008 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 http://images32.fotosik.pl/186/08ebd94d95777879m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 22.03.2008 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 http://img529.imageshack.us/img529/4953/karxu3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 03.04.2008 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 dobra - świeta , świeta i po świetach - czas wracac do rzeczywistości i roboty - drzwi w trakcie - za kuchnią poszukiwania trwają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 04.04.2008 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Bardzo ladnie macie wokol domku, w srodku tez coraz ladniej!Czytam Was regularnie i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 04.04.2008 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Bardzo ladnie macie wokol domku, w srodku tez coraz ladniej! Czytam Was regularnie i pozdrawiam. koło domku to na razie jeszcz duuuuużo pracy .W domu zaczynam widzieć koniec .a na zewnątrz? nawet myśleć nie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 04.04.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Piszac kolo domku mialam na mysli elewacje i podjazdy U nas tez dopiero zacznie sie robota wokol domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 06.04.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 szczepek projekt kuchni bardzo ładny. Ale gdzie jest lodówka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 06.04.2008 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Tez wlasnie zastanawialam sie nad ta lodowka . No i te szuflady pod stolikiem beda niewykorzystane, bo gornej nie otworzycie. A projekt tez mi sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 06.04.2008 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 szczepek projekt kuchni bardzo ładny. Ale gdzie jest lodówka??? no fakt - nie ma jej na rysunku - musiałem ją wywalić bo zasłaniała widok. a będze w kącie po lewej stronie tuz za dzwiami wejscowymi - duża side by side - koło okna po lewej stronie. dlatego tam nic nie stoi. Trafne spostrzezenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 06.04.2008 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Tez wlasnie zastanawialam sie nad ta lodowka . No i te szuflady pod stolikiem beda niewykorzystane, bo gornej nie otworzycie. A projekt tez mi sie podoba. masz racje - dzieki - mo przeciez - głupek jestem. ciekawe ze zaden wyceniający się nie kapnął )))))))) hm.. tylko co tam wymyśłić, bo ten stolik mi stam strasznie pasuje a blat stolika chciałbym aby byl nizej troche niz blat kuchni... moze pomozecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 06.04.2008 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 http://images31.fotosik.pl/208/b8a0ba12ec6f42f5med.jpg Tutaj masz przyklad jak mozna zrobic stol nizej niz jest blat (oczywiscie u Ciebie jest zupelnie inny uklad)Pod blatem robimy szafke do ktorej jest dobry dostep, a blat montujemy na froncie od szuflady przytwierdzonym na stale. Radzilabym Ci wlasnie taka opcje wybrac, wtedy blat wyjdzie Ci na standardowej wysokosci stolu i do tego normalna wysokosc krzeselek. Jesli zrobisz natomiast tak jak masz w projekcie to bedzie Ci ciezki dobrac krzesla, stolki barowe sa wtedy za wysokie, a zwykle krzesla za niskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 06.04.2008 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Tez wlasnie zastanawialam sie nad ta lodowka . No i te szuflady pod stolikiem beda niewykorzystane, bo gornej nie otworzycie. A projekt tez mi sie podoba. masz racje - dzieki - mo przeciez - głupek jestem. ciekawe ze zaden wyceniający się nie kapnął )))))))) hm.. tylko co tam wymyśłić, bo ten stolik mi stam strasznie pasuje a blat stolika chciałbym aby byl nizej troche niz blat kuchni... moze pomozecie... Wycenianie i projektowanie to jest moja praca . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 07.04.2008 05:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Tez wlasnie zastanawialam sie nad ta lodowka . No i te szuflady pod stolikiem beda niewykorzystane, bo gornej nie otworzycie. A projekt tez mi sie podoba. masz racje - dzieki - mo przeciez - głupek jestem. ciekawe ze zaden wyceniający się nie kapnął )))))))) hm.. tylko co tam wymyśłić, bo ten stolik mi stam strasznie pasuje a blat stolika chciałbym aby byl nizej troche niz blat kuchni... moze pomozecie... Wycenianie i projektowanie to jest moja praca . DZIEKI NAPRAWDE DZIEKI ZA POMYSŁ - !!!!!!!!!!!!!! JESTEŚ ZYCZLIWA DUSZYCZKA KTORA POMOGŁA, )) a myślałem nad tym całą noc.. jak to ugryźć i powiem szczezre ze nie wpadłem zeby motowac to zamiast jednej wąskiej szuflady. No i musi byc ponizej. nie wiem jak to wyjdzie jeszcze, bo chcialem zeby ten blat zrobić z corianu lub innego marerialu - typu staron lub coś podobnego w kolorze beżowy piasek. fronty - to ma być fornir wenge. A gdzieniegdzie szklane fronty i górne półeczki podświetlane od dołu ale taką półką ze światłem w środku, tak zeby jednocześnie podświetlała blat i wnętrze szafki. moze tak byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts