monia i marek 21.04.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 niemniej jednak - rozważcie 3 razy. wapień na elementy pionowe - jest jak najbardziej ok. a na poziome - szczerze odradzam. fakt - ze wygląda dobrze - z daleka )) No to mnie zmartwiłeś , ale dziękuję za szczerą radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 22.04.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Szczepek koniecznie dawaj namiary na tych schodziarzy i oczywiście na lakier... no i jesli mozna zapytać o koszty... ja mam mieć merbau na dole w korytarzu z którego wychodzą schody na pietro i musza byc w kolorze parkietu cena schodów z merbau mnie zabiła może te dębowe wyjda taniej bo tez mam tylko obkładać betonowe. Ostatnio widziałam nawet piękne jesionowe, ale to troche chyba miękkie drzewo A barierki to czemu nie robią a barierki nie robią - bo z nierdzewki nie potrafią. ot co. Jeśli chcesz mieć drewnianą - to ci zrobią może te dębowe wyjda taniej bo tez mam tylko obkładać betonowe. dwukrotnie taniej albo i lepiej jeśli chodzi o schodziarzy - to jeszcze nie skończyli u mnie- jka skończa to ci powiem czy warto ich polecać. To zalezy jak usuną wszystkie moje uwagi no i jak wykończą. Zdjęc jeszcze tego nie robię - skończyć przynajmniej schodki muszą. ok. ale jakbys do końca nie był z nich zadowolony to koniecznie podaj namiry na ten lakier cobym ewentualnie mogła kupic i takim pomalować. No i podaj jesli możesz koszt tych twoich schodów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 22.04.2008 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Szczepek koniecznie dawaj namiary na tych schodziarzy i oczywiście na lakier... no i jesli mozna zapytać o koszty... ja mam mieć merbau na dole w korytarzu z którego wychodzą schody na pietro i musza byc w kolorze parkietu cena schodów z merbau mnie zabiła może te dębowe wyjda taniej bo tez mam tylko obkładać betonowe. Ostatnio widziałam nawet piękne jesionowe, ale to troche chyba miękkie drzewo A barierki to czemu nie robią a barierki nie robią - bo z nierdzewki nie potrafią. ot co. Jeśli chcesz mieć drewnianą - to ci zrobią może te dębowe wyjda taniej bo tez mam tylko obkładać betonowe. dwukrotnie taniej albo i lepiej jeśli chodzi o schodziarzy - to jeszcze nie skończyli u mnie- jka skończa to ci powiem czy warto ich polecać. To zalezy jak usuną wszystkie moje uwagi no i jak wykończą. Zdjęc jeszcze tego nie robię - skończyć przynajmniej schodki muszą. ok. ale jakbys do końca nie był z nich zadowolony to koniecznie podaj namiry na ten lakier cobym ewentualnie mogła kupic i takim pomalować. No i podaj jesli możesz koszt tych twoich schodów. trzeba jechac saska do samego końca adres to chyba saska 4( nie skręcać w kierunku rybitw tylko prosto na skrzyżowaniu w podporządkowaną. tam na końcu po prawej stronie w takich niskich barakach jest cała masa firemek i chyba w drugim rzedzie baraków jest forma z akcesoraimi do parkietów i mebli - jedyna taka wiec znajdzeisz. bejca to "sopur" kod 22-45 kolor brąz. Pomalować trzeba raz lub dwa - a najstępnie lakier. raz - jasniejszy merbau, dwa ciemniejszy. Uwaga - wychodzi tylko ten kolor na dębie . na sośnie - nie. ceny za schod jeszcze nie znam. - za pare dni skończą to ci napisze nie pytaj dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 24.04.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 szczepek dom boski ,wnetrza rowniez.Powiedz jakiej firmy masz baterie w lazience??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 25.04.2008 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 szczepek dom boski ,wnetrza rowniez.Powiedz jakiej firmy masz baterie w lazience??? baterie to blue water toronto a ceramika to roca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 25.04.2008 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 czy moge prosic o jakies fotki tej małej łazienki na dole? ciezko jest zrobić w malej lazience duze zdjecia ale ze 3 udalo mi sie pstryknąc. http://www.evisa.pl/prywatne/obrazki/kibelek_1.jpg http://www.evisa.pl/prywatne/obrazki/kibelek_2.jpg http://www.evisa.pl/prywatne/obrazki/kibelek_4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 25.04.2008 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaJ 28.04.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 piękny ten wasz domek podobaja mi sie wasze okna jaki to kolor? a łazienka to cudo kafeli rewelacyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 28.04.2008 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 piękny ten wasz domek podobaja mi sie wasze okna jaki to kolor? a łazienka to cudo kafeli rewelacyjne mahoń, mahoń, mahoń..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaJ 28.04.2008 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 dzieki za odpowiedz naprawde super sa te okna ten kolorek rewelka pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.04.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Skomentować koniecznię muszę!! przepięknie jest Schody extra (bardzo drogie były?? ) A co do kuchni to mnie się podoba ta wenge, ciemna Generalnie to wszystko mi się podoba Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 30.04.2008 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Skomentować koniecznię muszę!! przepięknie jest Schody extra (bardzo drogie były?? ) A co do kuchni to mnie się podoba ta wenge, ciemna Generalnie to wszystko mi się podoba Pozdrawiam no to jeden głos juz jest dzięki... kto jeszcze zagłosuje za kolorem mebli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAF 15.05.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 no to ja znowu sie wypowiem:schody takie jak sobie wymarzyłam: proste bez zbędnych elementów - same w sobie mimo ciemnego koloru sprawiają wrazenie bradzo lekkich. Tylko ja bede robiła do tego proste drewniane balustrady. Przyłączam sie do pytania o koszt schodów (ile masz stopni?) i o namiary na stolarza od drzwi. Powiem szczerze, ze chociaz obejrzałam mase modeli na zywo i w necie, to baaardzoo ciężko o ładny model!! Zostaje zrobic na zamówienie. Co do kuchni, to cięzko mi sie wypowiedziec o kolorze - podoba mi sie i taki i taki i całkiem jasny (ja bede miec jasniutką). Pytanie jak będzie grało z pozostałą kolorystyką, czasami lepiej jest dac cos dla kontrastu. Za to przygladajac sie projektowi zastanowiłabym sie nad obnizeniem powierzchni kuchni do poziomu blatu stołu/barku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciekCP 15.05.2008 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Szczepku, Dołączę się do pytania o stolarza od okien i drzwi... A co do murarza-kamieniarza, to zwróć uwagę na domek w Jerzmanowicach, mniej więcej na poziomie GreenHoteliku, ale po przeciwnej stronie chyba (po prawej, jadąc do Krakowa). O ile pamiętam, to właśnie teraz tam ktoś buduje mur z kamienia (rdzeń żelbetowy, okładany lokalnym wapieniem) - może warto zapytać? Pozdrawiam,Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 16.05.2008 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 no to ja znowu sie wypowiem: schody takie jak sobie wymarzyłam: proste bez zbędnych elementów - same w sobie mimo ciemnego koloru sprawiają wrazenie bradzo lekkich. Tylko ja bede robiła do tego proste drewniane balustrady. Przyłączam sie do pytania o koszt schodów (ile masz stopni?) i o namiary na stolarza od drzwi. Powiem szczerze, ze chociaz obejrzałam mase modeli na zywo i w necie, to baaardzoo ciężko o ładny model!! Zostaje zrobic na zamówienie. Co do kuchni, to cięzko mi sie wypowiedziec o kolorze - podoba mi sie i taki i taki i całkiem jasny (ja bede miec jasniutką). Pytanie jak będzie grało z pozostałą kolorystyką, czasami lepiej jest dac cos dla kontrastu. Za to przygladajac sie projektowi zastanowiłabym sie nad obnizeniem powierzchni kuchni do poziomu blatu stołu/barku. stolarze to są lokalni - zze wsi łazy sam nie wiem czy ich polecac - chyba tak - choć pilnowac trzeba bardzo. umowy natomiast podpisywać nie chca, bo się boją. robią fajnie, ale jest tyle ale... cena: przystępna - chcieli za 1 schodek dębowy po 350 zł ( to jest cena z balustradą najprostszą - ale zawsze. a za trep bez balustrady - po 300 zł Janusz chochół: łazy (12) 3895283 ale pilnować pilnować pilnować - i zaliczke max 20 % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 16.05.2008 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Szczepku, Dołączę się do pytania o stolarza od okien i drzwi... A co do murarza-kamieniarza, to zwróć uwagę na domek w Jerzmanowicach, mniej więcej na poziomie GreenHoteliku, ale po przeciwnej stronie chyba (po prawej, jadąc do Krakowa). O ile pamiętam, to właśnie teraz tam ktoś buduje mur z kamienia (rdzeń żelbetowy, okładany lokalnym wapieniem) - może warto zapytać? Pozdrawiam, Maciek dzieki - sprawdze ich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAF 16.05.2008 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Dzięki serdeczne, ci sami panowie robili Ci drzwi? bo stolarza do schodów mam: pilnować trzeba wszystkich bo to co innym pasi nie zawsze musi odpowiadać nam. No, ale warcając do drzwi mam problem bo na rynku same koszmarki...i chyba muszę na zamówienie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 19.05.2008 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Dzięki serdeczne, ci sami panowie robili Ci drzwi? bo stolarza do schodów mam: pilnować trzeba wszystkich bo to co innym pasi nie zawsze musi odpowiadać nam. No, ale warcając do drzwi mam problem bo na rynku same koszmarki...i chyba muszę na zamówienie... ci sami... ja ich znalazłm do drzwi - bo schody to tak przy okazji mi zrobili.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAF 21.05.2008 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 MOJE GRATULACJE !!! też juz bym chciała sie wprowadzć na razie jestem cały czas na etapie wykonawców od wykończeniówki zwłaszcza moich nerwów. Każdy widzi problem i człowiek żeby sie nie narażać nie dogląda, nie pilnuje a potem zostaje żal. I za każdym razem obiecuję sobie że będę nieustępliwa... Budowa następnego domu chyba moimi własnymi rękami kurs przeszłam porządny pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 23.05.2008 05:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 MOJE GRATULACJE !!! też juz bym chciała sie wprowadzć na razie jestem cały czas na etapie wykonawców od wykończeniówki zwłaszcza moich nerwów. Każdy widzi problem i człowiek żeby sie nie narażać nie dogląda, nie pilnuje a potem zostaje żal. I za każdym razem obiecuję sobie że będę nieustępliwa... Budowa następnego domu chyba moimi własnymi rękami kurs przeszłam porządny pozdrawiam Badź nieustępliwa. to się opłaca. ale powiem szczezre, ze dopiero teraz to wiem i wiele razy niestety pozwalałem na za dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts