Rom 26.05.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Szczepku normalnie czekam z niecierpliwością na przeprowadzke i na wrażenia z tego jak się mieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 26.05.2008 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Szczepku normalnie czekam z niecierpliwością na przeprowadzke i na wrażenia z tego jak się mieszka troche się bije przeprowadzać. A jak ta moja chałupka się rozleci? taka obawa... ale zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
windows 01.06.2008 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Witam jeszcze raz gratulacje z nowo wybudowanego domu.Moje pytanie dotyczy okien jaka cena u pana Mazura. dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 01.06.2008 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Witam jeszcze raz gratulacje z nowo wybudowanego domu. Moje pytanie dotyczy okien jaka cena u pana Mazura. dzięki mowiąc krótko - byla przystępna i dużo poniżej cen w krakowie - porównaj - poniewaz to już bylo 1.5 roku temu, wiec musisz popytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 06.06.2008 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Szczepku piękny dom rewelacyjna okolica i widoki, a o wykończeniu to nawet nie wspomnę kominek bajka, podłogi, drzwi, oświetlenie prezentuje sie świetnie, zresztą całość wygląda super. Gratuluje i czekam na kolejne zdjęcia z wykończeniówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.06.2008 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Szczepek, jestem pod OGROMNYM WRAŻENIEM i lokalizacji i domu i smaku z jakim wykanczacie go.Czy kafle w duzej lazience to Corten z Tau Ceramika? pozdrawiamania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 09.06.2008 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Szczepek, jestem pod OGROMNYM WRAŻENIEM i lokalizacji i domu i smaku z jakim wykanczacie go. Czy kafle w duzej lazience to Corten z Tau Ceramika? pozdrawiam ania thnx za dobre slowo. co do plytek, to tutaj tylko moja połowica bedzie umiała się wypowiedziec, ale dowiem sie dowiem. to ona decyduje o takich rzeczach.. ja tylko od roboty jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 14.06.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 piękny dom. a co to za baterie w łazience wyglądają na gessi rettangolo chrom,czy mam rację, a jak nie to proszę oświeć mnie,pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 16.06.2008 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 piękny dom. a co to za baterie w łazience wyglądają na gessi rettangolo chrom,czy mam rację, a jak nie to proszę oświeć mnie,pozdr bardzo podobna - ale nie - moja to Bateria wannowa 3 - otworowa Deante Cubic BDD 013M chrom moja ma pewną zaletę =- jest tańsza od tej firmy, którą wymieniłaś a wygląda bardzo podobnie. tych płytek na razie sobie przypomniec nie moge - ale poszukam na fakturze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.06.2008 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 czekam cierpliwie pozdrawiam ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 24.06.2008 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 czekam cierpliwie pozdrawiam ania Te płyteczki kuipione były w MAX- FLIZ w krakowie i nazywają się PLANETARIO Golden Brown / White a w internecie mozesz je zobaczyć również tutaj: http://www.euroceramika.pl/kolekcja/18/ chociaz powiem szczerze, ze jakoś inaczej troszke wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.06.2008 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 dzięki ogromne Szczepek,czy Wy juz mieszkacie????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 24.06.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Hej, hej dawno nic nie pisales , no i czekam z niecierpliwoswcia na zdjecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 25.06.2008 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 mieszkać to nie mieszkamy... raczej napisałbym, ze pomieszkujemy - jedynie przez weekendy i sprzatamy i wozimy rzeczy które można przewiezc bez ciężarówki... jest świetnie,ale na razie to sprzątania końca nie widać. Jak posprzątam to dopiero zrobię parę fotek, bo i kuchnia przybyła, balustrada do schodów... ale najpierw porządki a potem fotki dość już bałaganu budowlanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bełatka 28.06.2008 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Szczepek przesądy wiadomo ciemnogród , ale no właśnie podobno są dwa dni w tygodniu odpowiednie na przeprowadzkę . Pamiętam ,że jeden to sobota a tego drugiego nie pamiętam. Do obecnego mieszkania przeprowadzałam się w poniedziałek i lustro się trochę przy montażu ułamało , tak że mam na co zwalać kiedy kiepsko się wiedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 30.06.2008 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Szczepek przesądy wiadomo ciemnogród , ale no właśnie podobno są dwa dni w tygodniu odpowiednie na przeprowadzkę . Pamiętam ,że jeden to sobota a tego drugiego nie pamiętam. Do obecnego mieszkania przeprowadzałam się w poniedziałek i lustro się trochę przy montażu ułamało , tak że mam na co zwalać kiedy kiepsko się wiedzie. jaki tam ciemnogród - tak jest... a gdzie to mozna sprawdzic który dzien byłby dobry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.06.2008 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Brawo, cudownie sie u Was zrobilo, jakbym miala juz tak wykobczone to juz dzisisaj bym sie przeprowadzila bardzo fajne tez mebelki w garderobie, zapisalam sobie zdjecie i bede odgapiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 30.06.2008 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Dawno mnie Szczepku nie było u Ciebie - a tu tak pięknie!!!!!! Normalnie nie mogę się napatrzeć Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 30.06.2008 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Witaj Właśnie zobaczyłam Twój dziennik - piękny domek i tyle fajnych i oryginalnych pomysłów, ale to co mnie najbardziej zauroczyło, to podłogi - naprawdę bajka! Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 30.06.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Mam nadzieję, że będzie się wam świetnie mieszkało!!! Wszystko super wam wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts