szczepek 30.06.2008 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Brawo, cudownie sie u Was zrobilo, jakbym miala juz tak wykobczone to juz dzisisaj bym sie przeprowadzila bardzo fajne tez mebelki w garderobie, zapisalam sobie zdjecie i bede odgapiac mam 2 garderoby poklikam parę zdjec w drugiej ... jest ciekawsza.. anjamen tosinek jasabar ROM śliczne podziekowania... chociaż jeszcze dizisiaj jakieś flizy w kuch na ścianach przybyly, a na schodach pojawiły się lampy - ale to trzeba wieczorem... a nie umiem wieczorem robić dobrych zdjeć aparatem... ale się bede starac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAF 01.07.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Aj a znowu po prośbie: możesz dać namiary na swojego pana od płytek? Nasz nawalił i szukam gdzie mogę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 01.07.2008 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Aj a znowu po prośbie: możesz dać namiary na swojego pana od płytek? Nasz nawalił i szukam gdzie mogę... mój fliziarz jest w irlandii a ten co kładł mi w kuchni to awaryjny , ma prace a popołudniami mi dorabia niedoróbki, wiec , chyba nic z tego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAF 02.07.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 dzięki za odpowiedz, po prostu szlag mnie trafioa z tymi ludzmi od wykonczeniówkico jeden to lepszy od drugiego - wlasnie nam sie wykruszyl gosc od płytek od którego wszyscy pozostali wykonawcy sa uzaleznieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 02.07.2008 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 dzięki za odpowiedz, po prostu szlag mnie trafioa z tymi ludzmi od wykonczeniówki co jeden to lepszy od drugiego - wlasnie nam sie wykruszyl gosc od płytek od którego wszyscy pozostali wykonawcy sa uzaleznieni miałem dokładnie to samo... naprawde nie dośc ze czlowiek placi naprwde duze pieniadze, to jeszcze musi sie prosic aby mogl je zaplacic, nie tak łatwo okazuje sie jest wydac pieniadze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 05.07.2008 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Witanko Piękne wnętrza Rewelacyjne schody - czy to dąb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 05.07.2008 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 No, no, no coraz ladniej jest u Was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 05.07.2008 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Witanko Piękne wnętrza Rewelacyjne schody - czy to dąb? dąb, dąb... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 05.07.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Piękne, naprawdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adka_ 06.07.2008 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 w jakim programie projektowaliscie kuchnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 06.07.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Donos zdjęcia nie ujawniają się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 07.07.2008 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 w jakim programie projektowaliscie kuchnie? jest taki darmowty programik na stronach ikea . mozna go sobie wziąc zaprojektowac a potem zrealizowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 07.07.2008 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Donos zdjęcia nie ujawniają się już sa ponownie , jakims sposobem zniknęły sobie ostatnio.... (?????) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 07.07.2008 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Szczepek a możesz powiedzieć gdzie zamawiałeś meble do kuchni iile cie kosztowały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.07.2008 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Szczepku nie działa link do Twojego dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 07.07.2008 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Szczepku nie działa link do Twojego dziennika a teraz już w porządku? sprawdz prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.07.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Szczepku nie działa link do Twojego dziennika a teraz już w porządku? sprawdz prosze U mnie nadal doooopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 07.07.2008 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Szczepku nie działa link do Twojego dziennika a teraz już w porządku? sprawdz prosze U mnie nadal doooopa to chyba przez te tinyurl - wywaliłem je z linków więc chyba powinno byc juz dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 07.07.2008 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 poniewaz juz pare osób o to pyta na priva - to kuchnie robiłem tutaj: barbara wróbel 501106827 http://www.blatywrobel.kki.pl/kontakt.html ta moja na zdjęciu to - fronty - wenge pasiak fornir a blat to corian razem ze zlewem w jednej bryle moge im spokojnie pozytywną opinię wystawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.07.2008 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 no nareszcie działa lece czytać bo mam straszne zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts