aniapaz 24.08.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 Witaj. Właśnie znalazłam Twój dziennik i podoba mi się dach. Widzę, że to jest sirius tylko odpowiedz mi czy to jest kolor ceglasty czy miedziany. Przepiękna działka i domek. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.08.2008 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Szczepku od 10 lipca w dzienniczku cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 08.09.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 szczepku, moje baaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo spóźnione gratulacje z okazji PRZEPROWADZKI SORKI, ale miałam przerwę wakacyjną Napisz jak się mieszka, jak sprawdza się domek i oczywiście proszę pokaż jeszcze wiele, wiele bo czuję wielki niedosyt. Także taras pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiissssssssssssss Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 20.12.2008 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 W Betlejem na sianku Zbawiciel sie rodzi, niech Wam jak najlepiej w zyciu sie powodzi, Zas w Nowym Roku o kazdej godzinie, niechaj nic co dobre Was w zyciu nie minie. http://img120.imageshack.us/img120/6270/elfikih2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 21.12.2008 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Szczęśliwych, radosnych Świąt! http://ekartki.net.pl/kartki/20/993.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 21.12.2008 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 http://img208.imageshack.us/img208/36/brillantnoel16abx8.gifDużo zdrowia i radości w Twoim życiu niech zagościi prezenty, i śnieg biały,by te święta urok miały.Samych wzruszeń przy choince,życzy Magda Tobie i rodzince! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 22.01.2009 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 oj DŁUGA PRZERWA... aLE W MIĘDZYCZASIE : ODEBRAŁEM DOM, więc mieszkam już !i to zgodnie z obowiązującymi przepisami ! Grzeje sobie kominkiem, ciekawe, zrobiłęm DGP, już wiem co musze przerobić, ale powiem wam że do temperatury -5 na zewnątrz wogóle nie musze uruchamiać ogrzewania gazowego. We wszystkich mieszkalnych pomieszczeniach utrzymuję 23 oCprosze nie pytac dlaczego. wolałbym mniej, ale moja malzonka... pod warunkiem, ze jakiś chętny wstanie o 4 nad ranem i dołoży do kominka. ale wymyśliłem,ze o 3 rano uruchamiam ogrzewanie na 2-3 godziny, a jak wstaję o 7.00 to dokłądam do kominka. Jak mi się chce, a jak nie to gaz się włączy ...na razie nie jest żle.zmina piękna dokoła a mój dom w jej środku. Musieliśmy postawić na auta terenowe. Moge zapomnieć o aucie z napedem na dwa kółka, nawet na moją posesję nie mogłem wjechac a co dopiero na 2 górki w pobliżu... ale co ja się przjmnowac będę, przeciez już skończyły mi iś eproblemy z parkowaniem pod blokiem. teraz pod domem nawet jak postawie w poprzek to nikomu ni ebęde przreszkadzać. Jedynie moge zaburzyć obraz idealnego porządku w umyśle mojej małżonki. dojazd do krakowa -20 minut do 30 minut w okolice czarnowiejskiej - super. na razie wiec nie wyprowadzam się.. pomieszkam na wsi... skoro mam internet ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 26.01.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Bardzo ładny domek!!!!!! Dzwoniłam do Pana Swobodziana od regipsów,którego polecasz. Czy naprawdę można go brać w ciemno. Czy pilnuje terminów ,czy raczej ma kilka/kilkanaście robót w jednym czasie i robi tylko z doskoku. Jak cenowo wypada, bo pewnie porównywaliście ceny u innych fachowców.Kto robił Wam parkiet!! Śliczny!!! Kojarzy coś mi się ,że firma Grodex,ale nie mam pewności. Czy jesteście zadowoleni?Napisz mi proszę dokładnie w jaki sposób uzyskaliście taki kolor schodów. Warstwy i dokładnie nazwa lakierów i numer koloru. Kolor dobrany idealnie,a też będę barwiła dąb pod merbau.Może być na privGratuluje pięknych wnętrz!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 27.01.2009 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Bardzo ładny domek!!!!!! Dzwoniłam do Pana Swobodziana od regipsów,którego polecasz. Czy naprawdę można go brać w ciemno. Czy pilnuje terminów ,czy raczej ma kilka/kilkanaście robót w jednym czasie i robi tylko z doskoku. Jak cenowo wypada, bo pewnie porównywaliście ceny u innych fachowców. Kto robił Wam parkiet!! Śliczny!!! Kojarzy coś mi się ,że firma Grodex,ale nie mam pewności. Czy jesteście zadowoleni? Napisz mi proszę dokładnie w jaki sposób uzyskaliście taki kolor schodów. Warstwy i dokładnie nazwa lakierów i numer koloru. Kolor dobrany idealnie,a też będę barwiła dąb pod merbau. Może być na priv Gratuluje pięknych wnętrz!!!! Akurat Ja do pana Swobodziana nie miałem zastrzeżeń, termnów jak widziałem pilnował i robił tylko u mnie. parkiet - tak - roboła to firma grodex. bez zastrzeżeń - wszystko nadal ładnie wyglada. a jeśli chodzi o schody - to musdzę sprawdzić kolor tego lakieru i jego nazwę, ale w krakowie da się kupić i nie było problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 27.01.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Dzięki za odpowiedz. Właśnei kojarzyłam Wasz domek ze strony geodexu. Czekam jeszcze na info na temat lakieru i jak dokładnie było malowane. Pozdrawiam Ogród macie chyba jeszcze lepszy niż dom. Chyba nigdzie już Wam się nie bedzie chciało ruszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 27.01.2009 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 jeszcze wiele pozostało do zrobienia - ogrodzenie z kamienia, podjazd z bruku itp... ten lakier będe mógł dopiero sprawdzić w przyszłym tygodniu bo na razie musze siedziec w wawce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lech71 18.02.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Piękny dom i świetnie się czyta dziennik budowy. My też planujemy ogrzewanie DGP, u Ciebie się sprawdza- powiedz jaki masz dokładnie wkład kominkowy. I niech się dobrze mieszka, a zimą bezpiecznie dojeżdża.Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 18.02.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 szcepciu, pokaż jeszcze co tam u Ciebie w domciu i jaka zima... Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 25.02.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 super!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 15.03.2009 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Piękny dom i świetnie się czyta dziennik budowy. My też planujemy ogrzewanie DGP, u Ciebie się sprawdza- powiedz jaki masz dokładnie wkład kominkowy. I niech się dobrze mieszka, a zimą bezpiecznie dojeżdża. Pozdrawiamy wkład to tarnawa 18 kw bez problemu do -5 ogrzewa moją powierzchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulawasz 22.03.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Budujemy dom w Bibicach właśnie go wykańczamy, chcemy zrobić instalację do DGP wyczytalam u ciebie,że robiłeś ja sam, napisz czy należy ja zrobić przed zabudową i ociepleniem poddasza czy przed. Jeszcze mam pytanie o stolarza który robił ci drzwi. Pozdrawiam piękny domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareks1972 24.03.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Dom jest zupełnie nie w moim stylu, ale naprawdę jest spójny, ładny i taki wręcz katalogowy.Gratuluje konsekwencji i poczucia nowoczesnego stylu w dobrym tego słowa znaczeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 09.04.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 http://www.pieczatki-poligrafia.pl/wielkanoc2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 13.04.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Domek super bardzo mi sie podoba wnetrze gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SoulFree 08.06.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 I've added some pictures of my home to szczepek blog. This week i will try to add more. Enjoy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts