Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szczepek - "Dom pod Skałą" - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 674
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...

szczepku,

moje baaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo spóźnione gratulacje z okazji PRZEPROWADZKI :D :D :D

SORKI, ale miałam przerwę wakacyjną :wink:

Napisz jak się mieszka, jak sprawdza się domek i oczywiście proszę pokaż jeszcze wiele, wiele bo czuję wielki niedosyt. Także taras pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiissssssssssssss :D

Pozdr

• 3 months później...
  • 1 month później...

oj DŁUGA PRZERWA...

aLE W MIĘDZYCZASIE :

ODEBRAŁEM DOM, więc mieszkam już !

i to zgodnie z obowiązującymi przepisami !

Grzeje sobie kominkiem,

ciekawe, zrobiłęm DGP, już wiem co musze przerobić, ale powiem wam że do temperatury -5 na zewnątrz wogóle nie musze uruchamiać ogrzewania gazowego. We wszystkich mieszkalnych pomieszczeniach utrzymuję 23 oC

prosze nie pytac dlaczego. wolałbym mniej, ale moja malzonka...

pod warunkiem, ze jakiś chętny wstanie o 4 nad ranem i dołoży do kominka.

ale wymyśliłem,ze o 3 rano uruchamiam ogrzewanie na 2-3 godziny, a jak wstaję o 7.00 to dokłądam do kominka.

Jak mi się chce, a jak nie to gaz się włączy ...

na razie nie jest żle.

zmina piękna dokoła a mój dom w jej środku.

Musieliśmy postawić na auta terenowe. Moge zapomnieć o aucie z napedem na dwa kółka, nawet na moją posesję nie mogłem wjechac a co dopiero na 2 górki w pobliżu...

ale co ja się przjmnowac będę, przeciez już skończyły mi iś eproblemy z parkowaniem pod blokiem. teraz pod domem nawet jak postawie w poprzek to nikomu ni ebęde przreszkadzać. Jedynie moge zaburzyć obraz idealnego porządku w umyśle mojej małżonki.

dojazd do krakowa -20 minut do 30 minut w okolice czarnowiejskiej - super.

na razie wiec nie wyprowadzam się.. pomieszkam na wsi...

skoro mam internet ...

Bardzo ładny domek!!!!!!

Dzwoniłam do Pana Swobodziana od regipsów,którego polecasz. Czy naprawdę można go brać w ciemno. Czy pilnuje terminów ,czy raczej ma kilka/kilkanaście robót w jednym czasie i robi tylko z doskoku. Jak cenowo wypada, bo pewnie porównywaliście ceny u innych fachowców.

Kto robił Wam parkiet!! Śliczny!!! Kojarzy coś mi się ,że firma Grodex,ale nie mam pewności. Czy jesteście zadowoleni?

Napisz mi proszę dokładnie w jaki sposób uzyskaliście taki kolor schodów. Warstwy i dokładnie nazwa lakierów i numer koloru. Kolor dobrany idealnie,a też będę barwiła dąb pod merbau.

Może być na priv

Gratuluje pięknych wnętrz!!!!

Bardzo ładny domek!!!!!!

Dzwoniłam do Pana Swobodziana od regipsów,którego polecasz. Czy naprawdę można go brać w ciemno. Czy pilnuje terminów ,czy raczej ma kilka/kilkanaście robót w jednym czasie i robi tylko z doskoku. Jak cenowo wypada, bo pewnie porównywaliście ceny u innych fachowców.

Kto robił Wam parkiet!! Śliczny!!! Kojarzy coś mi się ,że firma Grodex,ale nie mam pewności. Czy jesteście zadowoleni?

Napisz mi proszę dokładnie w jaki sposób uzyskaliście taki kolor schodów. Warstwy i dokładnie nazwa lakierów i numer koloru. Kolor dobrany idealnie,a też będę barwiła dąb pod merbau.

Może być na priv

Gratuluje pięknych wnętrz!!!!

Akurat Ja do pana Swobodziana nie miałem zastrzeżeń, termnów jak widziałem pilnował i robił tylko u mnie.

parkiet - tak - roboła to firma grodex. bez zastrzeżeń - wszystko nadal ładnie wyglada.

a jeśli chodzi o schody - to musdzę sprawdzić kolor tego lakieru i jego nazwę, ale w krakowie da się kupić i nie było problemu.

• 4 weeks później...
  • 3 weeks później...
Piękny dom i świetnie się czyta dziennik budowy. My też planujemy ogrzewanie DGP, u Ciebie się sprawdza- powiedz jaki masz dokładnie wkład kominkowy. I niech się dobrze mieszka, a zimą bezpiecznie dojeżdża.

Pozdrawiamy

wkład to tarnawa 18 kw bez problemu do -5 ogrzewa moją powierzchnię

• 3 weeks później...
  • 1 month później...