Madziarax 13.06.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Piękny dom !! Pozdrawiam ... Magda ... Szczepek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 16.06.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Szczepku z Rodzina - pieknie u Was!! a ta skala i okolice....musieliscie w totka chyba wygrac ! I od razu do celu .....lazienka i skosy.....jak wysoko u Was jest od podlogi do skosu w miejscu gdzie macie bidet? Czy uzytkuje sie bez problemu, czy ktos juz zaryl glowa w sufit? Pieknie sie to wszystko u Was komponuje....ja u nas nie potrafie sobie tego wyobrazic.... Pozdrowienia, Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 18.08.2009 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Szczepku z Rodzina - pieknie u Was!! a ta skala i okolice....musieliscie w totka chyba wygrac ! I od razu do celu .....lazienka i skosy.....jak wysoko u Was jest od podlogi do skosu w miejscu gdzie macie bidet? Czy uzytkuje sie bez problemu, czy ktos juz zaryl glowa w sufit? Pieknie sie to wszystko u Was komponuje....ja u nas nie potrafie sobie tego wyobrazic.... Pozdrowienia, Maja NIe ma problemu, akurat w tym miejscu jest duużo miejsca ponad 2 metry, a ułomkiem nie jestem nie... nie trzeba w totka wygrać ... - to tylko wyobraźnia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 04.09.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Fajnie, ze sie w koncu odezwales ! Napisz prosze dlaczego zrywales kamien z podjazdu i tarasu, bo napisales, ze to byla pomylka ale zadnych szczegolow. Strasznie mi sie podobal Twoj kamien na wjazdach i tarasie ale na ogrodzeniu tez pieknie wyglada, a kute bramy pasuja do niego idealnie - masz bardzo orginalne ogrodzenie! Co do piecogrila to tez planuje taki zrobic z kamieni polnych, twojego ksztalt jest ladny, masz moze instrukcje budowy takiego piecogrila? Pozdrawiam i zagladaj czesciej do swojego dziennika ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 04.09.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 powiem ze warto bylo czekac rok na takie fotki.otoczenie piekne.dom w srodku tez super.koniecznie napisz wiecej o budowie grila. o rety jak tam fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 04.09.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Szczepek, zachwycasz każdym wklejonym zdjęciem. Pięknie.A co z jaskinią w skale? Wydaje mi się, że to do niej wiedzie ta ścieżka od kamiennego grilla, tak?Jakieś zdjęcia i opis co z tą jaskinią, bom ciekawa bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 04.09.2009 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Fajnie, ze sie w koncu odezwales ! Napisz prosze dlaczego zrywales kamien z podjazdu i tarasu, bo napisales, ze to byla pomylka ale zadnych szczegolow. Strasznie mi sie podobal Twoj kamien na wjazdach i tarasie ale na ogrodzeniu tez pieknie wyglada, a kute bramy pasuja do niego idealnie - masz bardzo orginalne ogrodzenie! Co do piecogrila to tez planuje taki zrobic z kamieni polnych, twojego ksztalt jest ladny, masz moze instrukcje budowy takiego piecogrila? Pozdrawiam i zagladaj czesciej do swojego dziennika ! HEjka ! Jak wszytsko, tak również budowanie wymaga czasu, a ponieważ okazuje się ze dużo dłużej coś zbudować z kamienia niż z cegły - zeszło prawie rok no widzisz - kamień był ok, ale: - mimo podwójniej impregnacji SARSILEM W ( jeden z najlepszych środkó na rynku) nadal mróz i woda niszczyły powierzchnię kamienia - luszczył się. - zawsze nosił się do domu biłąy pył z wapienia na burach - nierównosci kamienia utrudniały odśnieżanie i zamiatanie podjazdu. To właśnie powody, dla którymch został zerwany i wylądowął na pionowych murach tam mu na 100 % nic się nie stanie. a teraz lece na samolot (za 6 godzin będę znowu w domku ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 04.09.2009 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Szczepek, zachwycasz każdym wklejonym zdjęciem. Pięknie. A co z jaskinią w skale? Wydaje mi się, że to do niej wiedzie ta ścieżka od kamiennego grilla, tak? Jakieś zdjęcia i opis co z tą jaskinią, bom ciekawa bardzo. Tola - na razie prowadiz ścieżka do jaskini i jak się pewnie domyślasz, niebawem cos tam zacznę robić, wiec będą również zdjęcia Ale jeszcze chwilkę cierpliwosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 04.09.2009 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 powiem ze warto bylo czekac rok na takie fotki.otoczenie piekne.dom w srodku tez super.koniecznie napisz wiecej o budowie grila. o rety jak tam fajnie napisze, napisze - grilek jeszcze nie skończony ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 16.09.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 rok czekania, ale warto było zaglądnąć ogrodzenie bajera z przodu nie mówiąc o chodniczkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 16.09.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 powiem ze warto bylo czekac rok na takie fotki.otoczenie piekne.dom w srodku tez super.koniecznie napisz wiecej o budowie grila. o rety jak tam fajnie napisze, napisze - grilek jeszcze nie skończony ! Pamietasz o instrukcji budowy grilka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 16.09.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 HEJ! KOMENTARZ! Dech zapiera!!!!!!!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akselek 04.12.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 szukałam kamienia na obłożenie schodów, i po przejrzeniu kilkudsiesięciu stron kamiennych trafiłam na Twoje schody.Ale zanim schodowy wątek miał nabrać rumieńców , kolejny wpis był dialogiem z Piotrusiem. I? I oplułam monitor, ze śmiechu oczywiscieJa też mam takiego Piotrusia ( choć ma inne imię ale liczy się człowiek, nie bądźmy drobiazgowi). Uwielbiam takie filozofie i dialogi z synkiem. Piotrus jest super, a tata też skoro zauważa te mądrośc Piotrusia. A schody... już nie wyrobie sie z poczytaniem o schodach....... musze uciekac, czas wolnosci w sieci minął pozdrawiam superpiotrusia i tatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 23.01.2010 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Prezkzaałem pozdrowienia piotrusiowi, Piotruś dziękuje, choć wolałby parę groszy do Skarbonki. Ja tylko cytuję A co do schodów - Z kamienia są śliczne - ale odradzam stanowiczo wapień. SKoda czasu nerwów i schodów ,które będzie trzeba zerwać ;-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 13.04.2010 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Pamietasz o instrukcji budowy grilka ? cholera, gdzieś mi ją wcięło.... szukałaem , szukałem, ale zostały mi tylko jakieś nic nie warte szkice... przykro ale jakoś nie moge znależć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts