szczepek 30.06.2006 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Szczepek - Właśnie mnie zatkało - jak obejrzałam zdjęcia Twojej działki... Gratuluję tak cudnego miejsca !!! Pozostaje mi tylko podziękować nie moge jakoś dzisiaj zebrać się na tą budowę. jadę ! Aparat już pokrył się kurzem ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.07.2006 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Ale idziecie ostro Dopiero były fundamenty a tu już zaczątki stropu. Ale duży będzie ten Wasz garaż. Ile będzie miał metrów??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 05.07.2006 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Szczepek - czy możesz zrobić jakieś zdjęcie z tej polanki na przeciwko Twojego wjazdu? - takie ze skałką w tle! A tak wogóle to wszystko wygląda pięknie!! Zrobiłem takie zdjęcie - na końcu w dzienniku budowy znajdziesz. ale nie jestem nim zachwycony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.07.2006 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Obejrzalem sobie zdjęcia, poczytałem.. kurka.. fajna ta wasza skałka. pozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 05.07.2006 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Ale idziecie ostro Dopiero były fundamenty a tu już zaczątki stropu. Ale duży będzie ten Wasz garaż. Ile będzie miał metrów??? mija półtora miesiąca od początku budowy, to wcale nie tak ostro Już bym chciał zobaczyć dach... ale na to jak mówią ci którzy znają wykonawcę - trzeba cierpliwie poczekać. co do garażu: chodzi ci o powierzchnię czy wysokość? wysokości to będzie miał z 3,7 metra a powierzchnia 40 m2 bo w tylnej cześci jest jeszcze miejsce na jakiś warszatacik mały czy coś podobnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 05.07.2006 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Obejrzalem sobie zdjęcia, poczytałem.. kurka.. fajna ta wasza skałka. pozdrawiam m. dzieki za dobre słowo. jak sobie popatrzylem na twój etap , naprawdę mozna pozazdrościć. trzeba być cierpliwym, cierpliwym, cierpliwyym. czy ktoś wie gdzie można kupić cierpliwość i po ile za kubik? kupię duuużo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.07.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Obejrzalem sobie zdjęcia, poczytałem.. kurka.. fajna ta wasza skałka. pozdrawiam m. dzieki za dobre słowo. jak sobie popatrzylem na twój etap , naprawdę mozna pozazdrościć. trzeba być cierpliwym, cierpliwym, cierpliwyym. czy ktoś wie gdzie można kupić cierpliwość i po ile za kubik? kupię duuużo ! Ciepliwości Ci u mnie dostatek, ale taką skałkę to bym sobie postawić, akurat ma wolny kawałek nieużytku za płotem :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 05.07.2006 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Ciepliwości Ci u mnie dostatek, ale taką skałkę to bym sobie postawić, akurat ma wolny kawałek nieużytku za płotem :D pozdrawiam m. na dobry początek to mam do opchnięcia jakieś 100m3 kamienia - wapienia z wykopów z fundamentów - na skalniak już wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.07.2006 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Ciepliwości Ci u mnie dostatek, ale taką skałkę to bym sobie postawić, akurat ma wolny kawałek nieużytku za płotem :D pozdrawiam m. na dobry początek to mam do opchnięcia jakieś 100m3 kamienia - wapienia z wykopów z fundamentów - na skalniak już wystarczy. w kawałkach to mnie nie interesuje, chyba że jak mały modelarz do samodzielnego sklejania , sam mam sporo kamienia polnego na zbyciu pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 05.07.2006 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Ciepliwości Ci u mnie dostatek, ale taką skałkę to bym sobie postawić, akurat ma wolny kawałek nieużytku za płotem :D pozdrawiam m. na dobry początek to mam do opchnięcia jakieś 100m3 kamienia - wapienia z wykopów z fundamentów - na skalniak już wystarczy. w kawałkach to mnie nie interesuje, chyba że jak mały modelarz do samodzielnego sklejania , sam mam sporo kamienia polnego na zbyciu pozdrawiam m. No to zrobie sobie z niego niezły mur kamienny i wieżę wartowniczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 14.07.2006 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Dokumentacja fotograficzna uzupełniona ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.07.2006 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Pięknie wygląda ten Wasz domek. Supr jest ten zazbrojony strop. Widziałem, że kawałem schodka na górę się obłupało ale to nic To się uzupełni Widoczek z góry....no no.....tylko pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 14.07.2006 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Pięknie wygląda ten Wasz domek. Supr jest ten zazbrojony strop. Widziałem, że kawałem schodka na górę się obłupało ale to nic To się uzupełni Widoczek z góry....no no.....tylko pozazdrościć Zerknij Dodałem jeszcze jedno zdjęcie (drugie w ostatnim poście) widoczek z góry w drugą stronę. W tamtą stronę będzie większość okien ( z salonu, kuchni i z pokoi wychodziła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.07.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Co za widok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 20.07.2006 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 czesc szczepek, ostatnio jak przglądałem twój dziennik to stanął blaszak - teraz już stoi prawie dom - gratuluje- bede zaglądac ps. działka przecudna!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 20.07.2006 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 czesc szczepek, ostatnio jak przglądałem twój dziennik to stanął blaszak - teraz już stoi prawie dom - gratuluje- bede zaglądac ps. działka przecudna!!!! faktycznie, jak ten czas szybko płynie. a to przecież dopiero 2 miesiące mineło jak postawiłem blaszak ! przynajmniej jakies postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 20.07.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 pj spore spore!!! możesz być dumny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 20.07.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Ale Wam szybko poszło. Super macie strop Cieszą takie postępy nie? Jakby pokazać komuś kto nigdy nie budował domu, komuś kto nigdy nie miał z tym nic wspólnego taki strop to popukałby się w głowe i powiedział ze nam odbiło, że czym tu się zachwycać, kupa betonu i tyle.....Ale my budowniczowie wiemy o co chodzi nie? Potrafimy się zachwycać taką kupą betonu nie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 20.07.2006 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Ale Wam szybko poszło. Super macie strop Cieszą takie postępy nie? Jakby pokazać komuś kto nigdy nie budował domu, komuś kto nigdy nie miał z tym nic wspólnego taki strop to popukałby się w głowe i powiedział ze nam odbiło, że czym tu się zachwycać, kupa betonu i tyle.....Ale my budowniczowie wiemy o co chodzi nie? Potrafimy się zachwycać taką kupą betonu nie? Pozdrawiam oj potrafimy się zachwycać Wczoraj stałem jak przygłup i pół godziny gapiłem się na ... mój betonowy strop. czyż to nie piękne? no... wiem że nie każdy to doceni. ale to tez rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 24.07.2006 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 zdjęcia uzupełnione - ściany kolankowe skończone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts