Rom 25.07.2006 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Ale macie wielkie to poddasze Szczepku jaka jest jego powierzchnia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 27.07.2006 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Ale macie wielkie to poddasze Szczepku jaka jest jego powierzchnia??? licząc po powierzchni podłogi na poddaszu jest 123 m2. Wyjdzie troszę skosów, ale na szczęscie już wiemy, że spokojnie nie będzie to zbytnio wyływało na użyteczność i prakktycznie całą powierzchnię będzie się dało wykorzystać. A nad poddaszem będzie jeszcze stryszek - co prawda niski bo około 1,57 m w szczycie ale spokojnie wyjdzie miejsce około 15 m2 na różne rupiecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 03.08.2006 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 No to poddasze macie ogromne!!! Możnaby tam zrobić ze dwa mieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 04.08.2006 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Szczepku życzę Tobie i Twojej rodzince udanych wakacji Nabierzcie sił, odpocznijcie i szybako wracajcie na forum Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 04.08.2006 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Szczepku życzę Tobie i Twojej rodzince udanych wakacji Nabierzcie sił, odpocznijcie i szybako wracajcie na forum Pozdrawiam Naprawdę śliczne dzieki, za życzenia ! chociaz musze przyznać, ze bedzie mi brakowac widoku budowy... już się przyzwyczaiłem do codziennych postepów, a tu taka przerwa ale z drugiej strony.. musze sie troche oderwac od tego wszystkiego po 15-stym zamelduję o postępach... a przynajmniej wieźba już nie będzie przypominała patyczków tylko normalną konstrukcje miejmy nadzieje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 04.08.2006 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 No to poddasze macie ogromne!!! Możnaby tam zrobić ze dwa mieszkania Tak dobrze nie ma niestety... powierzchni użytkowej jest znacznie mniej - odchodzi powierzchnia przedpokoju, pod skosami jest przecież inaczej liczona... troche mam zmienioną wysokość bezwzględną stropów, wiec zmieniła się wysokość ścian kolankowych- względna liczona od stropu w sumie na górze jeden pokój ok. 30 m2, dwa następne po troche ponad 20 m2 i łazienka troche około15 m2, no i 2 garderoby to daje jakieś 100 m2 powierzchni użytkowej na około 120 m2 powierzchni podłogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 16.08.2006 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Dziennik uzupełniony więżba rośnie aż miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misha11 17.08.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Zdjęcia super, postęp w budowie też. Gratulacje!Małe pytanko, u mnie pod oknami są wymurowane po 4 pustaki a u ciebie po 3, bedziesz potem regulował wysokiśc okien cegłami?pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 17.08.2006 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Zdjęcia super, postęp w budowie też. Gratulacje! Małe pytanko, u mnie pod oknami są wymurowane po 4 pustaki a u ciebie po 3, bedziesz potem regulował wysokiśc okien cegłami? pzdr dokładnie:-)) wolałem sobie zostawić (na górze i na dole) możliwośc dopasowania okien. to żaden problem przymurować parę cegieł a dużo większa swoboda w dobieraniu okna, szczególnie że nie mam jeszcze pomysłu na okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 21.08.2006 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 No no trochę mnie nie było a tu takie postępy. Więżba jak malowana. Kiedy będziecie pokrywać dach? Na co sie zdecydowaliście? Dachowka? Blacha? Pozdrawiam i czekam na nowe zdjątka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 21.08.2006 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 No no trochę mnie nie było a tu takie postępy. Więżba jak malowana. Kiedy będziecie pokrywać dach? Na co sie zdecydowaliście? Dachowka? Blacha? Pozdrawiam i czekam na nowe zdjątka Więżba na razie zaimpregnowana Widoczne końcówki krokwi będa rzeźbione (tylko 4 końcówki) No i przybyła całość konstukcji podcienia - ale to jutro zdjęcia będą. Dom będzie kryty dachówką ceramiczną - sirus - rupp ceramika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 21.08.2006 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Normalnie nóż się w kieszeni otwiera. U mnie na ulicy też było włamanie i przez to przyspieszyłem moment wprowadzenia się. Wolę mieszkać na niewykończonym niż narażac się na kradzież.Szanse na odzyskanie agregatu pewnie sa niewielkie. Może jakiś duży piesek biegający za ogrodzeniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 22.08.2006 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Normalnie nóż się w kieszeni otwiera. U mnie na ulicy też było włamanie i przez to przyspieszyłem moment wprowadzenia się. Wolę mieszkać na niewykończonym niż narażac się na kradzież. Szanse na odzyskanie agregatu pewnie sa niewielkie. Może jakiś duży piesek biegający za ogrodzeniem? Na pieska jak dla mnie za wcześnie. Bo co będzie z nim w zimę? a szanse odzyskania oceniam na zerowe. niestety ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 28.08.2006 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Super pomysł z tym podcieniem na tarasie. Fajnie sie siedzi jak nie świeci słońce w oczy. Sczepku z jakiej strony swiata macie taras? Będzie mocno nasłoneczniony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 28.08.2006 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Super pomysł z tym podcieniem na tarasie. Fajnie sie siedzi jak nie świeci słońce w oczy. Sczepku z jakiej strony swiata macie taras? Będzie mocno nasłoneczniony? Tarasy mamy dwa: od północy i południa. Balkony mamy dwa - od wschodu i od zachodu. czyli jak kto woli ))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 30.08.2006 06:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 deszcz troszke przeszkadza. ale jak tylko sie uda założyć folię paroprzepuszczalną, to będzie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 30.08.2006 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Jesień idzie a więc i wiatry. Przybijcie ta folie jak najszybciej bo szkoda żeby wiatr ja porwał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 04.09.2006 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Jesień idzie a więc i wiatry. Przybijcie ta folie jak najszybciej bo szkoda żeby wiatr ja porwał. dzisiaj właśnie dachowcy zrobili sobie przerwę. Ale robią wrażenie solidnych i porządnych, więc nie panikuję. Folie powoli przybijać będa jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 06.10.2006 01:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 szczepek,no muszę to napisać: gratuluję i troszkę zazdroszczę, bo i u nas mogło być o tej porze podobnie zaawansowane, ale nie jest. Nawet nie zaczęliśmy...Papierologia.Ale życzymy Ci kontynuacji budowy, do szczęśliwego końca.Będziemy tu zaglądać, bądź na to przygotowany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 06.10.2006 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 szczepek, no muszę to napisać: gratuluję i troszkę zazdroszczę, bo i u nas mogło być o tej porze podobnie zaawansowane, ale nie jest. Nawet nie zaczęliśmy... Papierologia. Ale życzymy Ci kontynuacji budowy, do szczęśliwego końca. Będziemy tu zaglądać, bądź na to przygotowany... miło że ktoś ogląda moją walkę ! pozdrowienia ! twoja walka nadaje się na fabułe "Sprawa dla reportera" Ale też za was trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts