master111111 13.04.2007 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Master, gratulacje z okazji narodzin synka. To mały wielkoludek . Nie wygląda na noworodka. Razem z Małgosią serdecznie dziękujemy. Na zdjęciu na zaledwie 2 dni i faktycznie wygląda jak dwu miesięczne niemowlę. Przed wczoraj było ważenie i w dwa tygodnie po urodzeniu waży już 5 kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andy01 16.04.2007 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Witaj Grzegorz! Baaaaaaardzo mocno gratuluję WAM Waszego synka !!!!! Chata i szczegóły z nią związane są ważne ale NAJWAŻNIEJSZE SĄ DZIECI i ICH ZDROWIE . Gdyby ich nie było cóż by nam dało tyle radości i trosk. No i co byśmy po sobie zostawili ? Tych parę cegieł, które chcemy wszyscy jakoś porządnie ułożyć by gdzieś zamieszkać. Zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia życzę małżonce i synkowi. Pozdrawiam PS. Widziałem Wasza chatę w realu (oczywiście od zewnątrz). Fajna - szczególnie ten podjazd pod górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
megi1719503365 08.10.2008 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Witaj, Bardzo wzruszyła mnie Wasza historia. Ciesze się, że operacja Igora się udała. Gratuluję tak wspaniałego i silnego synka. Na pewno jesteście z Niego ogromnie dumni. Bardzo ładna działka i projekt domu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 08.10.2008 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Poryczałam się jak bóbr czytając Waszą historię.... Dobrze, że to wszystko opisałeś. Gratuluję samozaparcia i sił Cieszę się bardzo tym szczęśliwym zakończeniem. Pozdrawiam całą rodzinkę i proszę mocno ukochaj Igorka Nauczmy się pokonywać naszą polską rzeczywistość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.10.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Kamień z serca. Pięknie rośnie wasz synek. Odkąd zapadła w mojej rodzinie decyzja o wyborze projektu Batuta śledziłam Twój dziennik a w nim zmagania z powstawaniem domu. A potem ponad rok panowała tu cisza, najczarniejsze myśli chodziły mi po głowie... I wreszcie dziś ponownie odwiedziłam Ciebie, a tu taka miła niespodzianka. Będę tu teraz znowu gościć z nadzieją na zaległe zdjęcia z budowy, jeśli takowe robiłeś. Serdeczne pozdrowienia dla całej rodziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
master111111 21.10.2008 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 megi*, Amtla, Gosiek33, dziękuje wam bardzo, za te słowa otuchy i wsparcia. Moje dzieci to coś co mogę szczerze powiedzieć , że mi się udało. Coś czego nie spratoliłem, na kim się nigdy nie zawiodę. Reszta jast nieważna. Nawet ten dom, budowany z takim somozaparciem i trudem, nic dla mnie nie znaczy. Taki juz jestem. Mam problem, z którym raczej sobie nie poradzę, jestem bezradny. Cóz z tego, że nasz majątek o poczatku tej przygody wzrósł kilka razy, mnie to zupełnie nie cieszy. W tym wszystkim brakuje... a nieważne. pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts