Gość tripper 08.03.2006 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 hallo, chcialem sie podzielic swoim ostatnim odkryciem, a mianowicie srodkiem CILLIT BANG do czyszczenia lazienek. swoja czyscilem po remoncie tym wlasnie cudem i umylem wszystko, po prostu wszystko po czym przejechalem szmata. polecam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kate01 08.03.2006 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 muszę pokazać to mojemu mężowi - wlałeś miód na jego serce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tripper 08.03.2006 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 to sie ciesze. dokladnie zeszly plamy z unigruntu, odczyscilem fugi (niezabezpieczone), jakies zacieki i inne takie rzeczy, ktore nie wiem, z czego powstaly. aha, nie pracuje w tej firmie i z nikim stamtad nie jestem spokrewniony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.03.2006 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 tylko na kiepski akryl uważajcie. No i do plastiku się nie nadaje, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kate01 08.03.2006 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 hahaha a mój mąż pracuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.03.2006 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 hahaha a mój mąż pracuje! oki, to powiedz mu, aby napisali ostrzeżenie, że bang zżera wszystko co słabsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kate01 08.03.2006 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 tzn? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tripper 08.03.2006 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 tylko na kiepski akryl uważajcie. No i do plastiku się nie nadaje, tzn: zzera plastik?? mi akrylowy brodzik oszczedzil... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kate01 08.03.2006 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 ufffff bo juz się zmartwiłam myślę że jest OK - ja używam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbrat 08.03.2006 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Ja kiedyś jakiegoś cilita zostawiłem na jakiś czas (parę minut) na akrylu i został ochydny czarny ślad. Ale o dziwo po paru tygodniach zszedł. Generalnie trzeba z tymi środkami uważać, bo są one bardzo żrące. Ale za to jak działają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cooler 09.03.2006 01:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 A oto tańsza wersja dla odważnych ....sprawdzona w praktyce, którą ostatnio usłyszałem od znajomego... ja jeszcze nie próbowałem ale zamierzam do butelki po żrącym środku np. cilit bang wsypujemy ok 1/3 opakowania środka KRET (ten do rur) wstawiamy do garnka z zimną wodą (aby ostudzić reakcję), otwieramy okno i ostrożnie zalewamy letnią wodą. UWAGA bo będzie buzowało I w ten sposób mamy butelkę dobrego środka zrącego za kilka zł a nie za kilkanaście Czyści przypalone gary, kamień a także super czyści szybę w kominku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwona_b 09.03.2006 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 a według mnie te wszystkie cilit bang, vanish oxy action, ajax super cream, czy inne takie to zwyła ściema. Niestety jestem podatna na reklamy i oczywiście nie omieszkałam kupić tych wszystkich cudownych środków. Jednak cilkit bang okazał się najgorszy pod względem prowdomówności w reklamie w zderzeniu z rzeczywistością. Każdy inny tańszy środek działa dokładnie tak samo. I nie pracuję w żadnej konkurencyjnej firmie Pozdrawiam, Iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.03.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 niestety Iwona nie jest tak do końca Weź zwykły środek /np. szare mydło i cillit bang. I umyj fugi, albo kamień przy kranie. Pogadamy później o rezultatach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwona_b 09.03.2006 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 a czemu od razu szare mydło? Mi chodzi o inne środki czyszczące podobne do cilit bang, ale trochę tańsze. Działają tak samo. Przynajmniej w moim odczuciu. Pzodrawiam, Iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD 09.03.2006 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 tylko na kiepski akryl uważajcie. No i do plastiku się nie nadaje, A właśnie chciałem spróbować go do umacia plastikowych okien nie mytych kuuupę czasu. Czy to "cudo" może zniszczyć okna czy się nadaje do ich mycia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.03.2006 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Iwono, tak zrozumiałam, że byle co uzyjesz a skutek taki sam. Ciekawa jestem czy w cyllicie bang nie jest przypadkiem umieszczony środek Atlas Szop na oknach bym nie testowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tripper 09.03.2006 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 tez bym nie probowal, probowalbym plynem do mycia okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD 09.03.2006 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Płynem to one już były tak solidnie myte kilka razy i ciągle ten wżarty brud nie schodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerrys 10.03.2006 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Witam Jeśli do okien plastikowych to tylko COSMOFEN, jest w różnych wersjach delikatnie i mocno polerujący, po dwóch latach okna jak nowe a tym mocniejszym usuwałem nawet spore zarysowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerrys 10.03.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Witam Jeśli do okien plastikowych to tylko COSMOFEN, jest w różnych wersjach delikatnie i mocno polerujący, po dwóch latach okna jak nowe a tym mocniejszym usuwałem nawet spore zarysowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts