Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Cillit Bang

Gość tripper

Recommended Posts

Gość tripper

hallo,

chcialem sie podzielic swoim ostatnim odkryciem, a mianowicie srodkiem CILLIT BANG do czyszczenia lazienek. swoja czyscilem po remoncie tym wlasnie cudem i umylem wszystko, po prostu wszystko po czym przejechalem szmata. polecam serdecznie.

Gość tripper
to sie ciesze. dokladnie zeszly plamy z unigruntu, odczyscilem fugi (niezabezpieczone), jakies zacieki i inne takie rzeczy, ktore nie wiem, z czego powstaly. aha, nie pracuje w tej firmie i z nikim stamtad nie jestem spokrewniony ;)

A oto tańsza wersja dla odważnych :D ....sprawdzona w praktyce, którą ostatnio usłyszałem od znajomego... ja jeszcze nie próbowałem ale zamierzam :roll:

do butelki po żrącym środku np. cilit bang :wink: wsypujemy ok 1/3 opakowania środka KRET (ten do rur) wstawiamy do garnka z zimną wodą (aby ostudzić reakcję), otwieramy okno :D i ostrożnie zalewamy letnią wodą. UWAGA bo będzie buzowało :D

I w ten sposób mamy butelkę dobrego środka zrącego za kilka zł a nie za kilkanaście :wink:

Czyści przypalone gary, kamień a także super czyści szybę w kominku.

a według mnie te wszystkie cilit bang, vanish oxy action, ajax super cream, czy inne takie to zwyła ściema. Niestety jestem podatna na reklamy i oczywiście nie omieszkałam kupić tych wszystkich cudownych środków. Jednak cilkit bang okazał się najgorszy pod względem prowdomówności w reklamie w zderzeniu z rzeczywistością. Każdy inny tańszy środek działa dokładnie tak samo.

I nie pracuję w żadnej konkurencyjnej firmie :)

Pozdrawiam,

Iwona