Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ktoś słyszał z szanownych sąsiadów o grasującej szajce na ulL.Polnej?? dzis dowiedziałem się że okradli bliskiego sąsiada - policjanta jak wyjechał na wczasy tylko nie wiem czy to prawda.
Ktoś słyszał z szanownych sąsiadów o grasującej szajce na ulL.Polnej?? dzis dowiedziałem się że okradli bliskiego sąsiada - policjanta jak wyjechał na wczasy tylko nie wiem czy to prawda.

tez słyszałem, ale cóż jak ktoś wstawia okna i inne rzeczy i liczy na uczciwosc to jego wina. Trzeba przed tylkami klasc przewody od alarmu a tuz po otynkowaniu montowac czujki i podlaczyć sie pod monitoring. jak kogos stać na dom za 400 tys to tym bardziej i stac na 5o zł miesiecznie za abonament

czesc.

Gdzie w MM lub okolicach dostane najkorzystniejsza oferte na okna dachowe?

Pozdrawiam

Ja swoje kupiłem w Siedlcach w firmie Kobo. Z porównań cenowych wypadły najlepiej. Tel. wysyłam na prv. Zbierz sobie oferty i porównaj.

czesc.

Gdzie w MM lub okolicach dostane najkorzystniejsza oferte na okna dachowe?

Pozdrawiam

Ja swoje kupiłem w Siedlcach w firmie Kobo. Z porównań cenowych wypadły najlepiej. Tel. wysyłam na prv. Zbierz sobie oferty i porównaj.

dzieki Bamse

Szukam hydraulika, ktoś z szanownych kolegów/koleżanek może mi kogoś polecić?

Pozdrawiam.

Ja jestem na etapie hydrauliki jak chcesz to mogę ci przesłać numer do "mojego" majstra pochodzą z łukowa.

POSZUKUJĘ !

Poszukuję osoby która buduje dom SZKIELETOWY na ul.Polnej (chyba). Zjeżdża się z głównej (Kościelna chyba) co leci do Górek w lewo, jeszcze przed mostkiem i jakieś 500 m po prawej, lekko w głębi.

Jest może tutaj inwestor ? Bo mam 1001 pytań :oops:

Witam

Mam - w gm. Dębe Wielkie - do zbycia "budkę", którą wykorzystywałem w czasie budowy jako składzik, zamiennik "blaszaka". Wymiar ok. 2,5 m X 2,0 m, wys ok. 2,30 m. Zainteresowanym zdjęcia podeślę na e-mail.

Pozdrawiam

Podciągam, nadal aktualne:

Odsprzedam stemple (długość ok. 3 m, liczba ok 400 szt.) i przyczepkę kempingową Niewiadów 126 (tzw. "zapiekanka").

Oddam tanio bo chcę uporządkować działkę.

Do odbioru w Dębem.

Szukam hydraulika, ktoś z szanownych kolegów/koleżanek może mi kogoś polecić?

Pozdrawiam.

co prawda montowali mi tylko grzejniki ale zrobili naprawdę dobre wrażenie 506-160-362

za rok lub dwa dębę robił c.o. na górze domu i zamierzam z nich korzystać

Gietarki mają na ul.Bocznej w Mińsku.Zamawiałam kiedyś u nich blaszane daszki na murki w ogrodzeniu klinkierowym.Wykonali w terminie i bez zarzutu. Giętarki nie pożyczą ale wykonają usługę na miejscu.