Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

witam i znowu proszę o namiary na:

1. dekarza - robota bardzo duża od zaraz z materiałem 2 dachy kopertowe łącznie 500m2

2. przęsła ogrodzeniowe, 4 balkony + brama kute z wykonaniem

3. drzwi wejściowe z łukiem z atestem antywłamaniowym - pilnie

4.wylewki

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Podciągam, nadal aktualne:

Odsprzedam stemple (długość ok. 3 m, liczba ok 350 szt.) i przyczepkę kempingową Niewiadów 126 (tzw. "zapiekanka").

Oddam tanio bo chcę uporządkować działkę.

Do odbioru w Dębem.

Zostało mi 5 palet (po 48szt) BK 24x24x59 H+H, chętnie się pozbędę ponieważ chcę uporządkować plac :wink:

Oddam za dobrą czekoladę po ok.2/3 wiadra gruntu i tynku AK 010 z Kosbudu.

Mam jeszcze na zbyciu 10szt pustaków kominowych wentylacja+ spalinowy fi 20 Leiera.

http://foto2.m.onet.pl/_m/87e12f656f146b3508fd3c4962e1befa,12,19,0.jpg

Witam,

mamy do sprzedania stemple, długość 2,50 - 3,30 w cenie 3,50 zł za sztukę. Razem około 150 sztuk.

Transport własny, odbiór w Dębe Wielkie.

Telefon kontaktowy na priv.

Witam sąsiadów,

potrzebuję namiaru, j.w.

Dekarz do dachu kopertowego, blachodachówka

praca na październik.

Polecam p.Leszka Dena tel.609513446 z Mińska, właśnie u mnie skończył.

witam i znowu proszę o namiary na:

1. dekarza - robota bardzo duża od zaraz z materiałem 2 dachy kopertowe łącznie 500m2

2. przęsła ogrodzeniowe, 4 balkony + brama kute z wykonaniem

3. drzwi wejściowe z łukiem z atestem antywłamaniowym - pilnie

4.wylewki

ad. 2 mogę polecić jezlei jeszcze aktualne. Więcej na prv.

A ja poszukuje ekipy od ogrodzenia. Konkretnie chodzi mi o wykonanie fundamentu do poziomu gruntu + slupki na ogrodzenie ze sztachet + do tego konstrukcja stalowa na brame samonosna sztachetowa. Zamowinie nie jest chyba bardzo typowe :wink:
Poszukuje dobrego, sprawdzonego speca od mebli kuchennych.

Dziekuje bardzo za informacje

Bardzo proszę: Pan Piotr z okolic Radomia, ale działa na naszym terenie 601 381 715 lub 604 038 642

Ma w ofercie też szafy wnękowe.

Chcialam zapytac czy ktos w Was ma podloge z deski bambusowej - jak sie takie cos sprawuje?

Czy jest faktycznie tak twarde jak zachwalaja sprzedawcy, jak sie zachowuje na ogrzewaniu podlogowym, gdzie moge taka deske kupic w najblizszej okolicy?

Witam

Potrzebuję pomocy, próbuje od kilku tygodni zamówić kogoś do oczka wodnego(malutki staw), obdzwoniłam internetowe ogloszenia niestety wszyscy albo mają zbyt dużo pracy albo zajęcie zbyt wymagające. Będę wdzięczna za jakiś namiar do fachowców. Według mojej wiedzy trzeba pogłębić , wyłożyć burty , oczyścić i nie zamordować ryb . :D Okolice Dębe Wielkie. Z góry dziękuję za każdy namiar. Pozdrawiam

Witam

Potrzebuję pomocy, próbuje od kilku tygodni zamówić kogoś do oczka wodnego(malutki staw), obdzwoniłam internetowe ogloszenia niestety wszyscy albo mają zbyt dużo pracy albo zajęcie zbyt wymagające. Będę wdzięczna za jakiś namiar do fachowców. Według mojej wiedzy trzeba pogłębić , wyłożyć burty , oczyścić i nie zamordować ryb . :D Okolice Dębe Wielkie. Z góry dziękuję za każdy namiar. Pozdrawiam

http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=725335030

Namiar na kumpla poznanego dzieki forum. Nie wiem jak robi i w jakim zakresie, musisz pogadac. Na pewno oczka wodne to jeden z jego konikow.

Pozdr.

Aska

Kochani sąsiedzi

niedługo będę potrzebowała ekipy DEKARSKIEJ. Będę wdzięczna za namiary. poza tym robimy już powoli porządek i mamy do sprzedania po kosztach lub taniej kolo 40 stempli i około 40 bloczków stropowych do terivy. Zainteresowanych zapraszam na priva