Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam,

zostalo mi po tynkach zewnetrznych 20 workow po 25 kg tynku zementowo-wapiennego Maxit ip 18 ml .Stosowany do tynkow wewnetrznych jak i zewnetrznych (do tynkow maszynowych albo recznych).

Cena do uzgodnienia .Odbior w Sulejowku.

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam sąsiadów,

Poszukuję sprawdzonej ekipy/ekip do postawienia SSO z możliwością rozszerzenia zamówienia (w zależności od współczynnika zadowolenia Inwestora :-)).Prace planuję rozpocząć ok. maja 2010.

Za wszystkie namiary będę bardzo wdzięczny.

Pozdrawiam

Witam sasiadow,

Chetnie sprzedam kompletna RB-tke, swiezo zdjeta ze slupa :wink:

Skrzynka to:

- gniazda 2 x 230 V

- gniazdo siłowe

- bezpiecznik nadmiarowo-prądowy 25A (lub 16A)

- trzy bezpieczniki topikowe

- przewod w rurce pcv (ok. 6 m)

Cena na priv.

pozdro,

mp

aktualne

Poszukuje dobrego, sprawdzonego speca od mebli kuchennych.

Dziekuje bardzo za informacje

Proszę bardzo:

Jerzy Żywicki

503124232

z woj. Podlaskiego ale dużo działa na terenie mazowieckiego Warszawa - Mińsk Maz. - Siedlce

Witam sasiadow,

Chetnie sprzedam kompletna RB-tke, swiezo zdjeta ze slupa :wink:

Skrzynka to:

- gniazda 2 x 230 V

- gniazdo siłowe

- bezpiecznik nadmiarowo-prądowy 25A (lub 16A)

- trzy bezpieczniki topikowe

- przewod w rurce pcv (ok. 6 m)

Cena na priv.

pozdro,

mp

aktualne

I jeszcze:

- SPRZEDAM betoniarke - po jednej budowie, stan przyzwoity (pojemnosc musze sprawdzic)

- KUPIE welne mineralna 10 lub 15 cm (jeszcze dokladnie nie wiem ile)

pozdro,

mp

witam serdecznie mieszkańców Dębe :)

jestem tu nowa i nie wiem czy piszę w dobrym miejscu na forum,ale

mam takie małe pytanie, jesteśmy z mężem zainteresowani działeczką na ul. Polnej :) chciałabym się dowiedzieć czy polecacie te rejony i jesteście z nich zadowoleni (czy nie ma tam w pobliżu jakiejś fabryki albo coś... znalazlam jakas uchwale,która planuje wybudowanie oczyszczalni sciekow na rogu armii krajowej i polnej.. czy to prawda? )

zawsze warto podpytać się potencjalnych sąsiadów ;)

pozdrawiam ciepło!! :)

Mi to na Polnej cisza bol sprawia :) Rejon bardzo przyjemny. Gmina kompletnie nieprzystajaca do realiow, bedaca zaprzeczeniem idei sluzby spolecznej, tak bliskoWarszawy, a tak daleko cywilizacji... I to chyba jest najwiekszy mankament tego miejsca :cry:

Jak to jednym stwierdzeniem mozna zasiac niepokoj? Jest uchwala i projekt prac kanalizacyjnych w gminie, ktora w obrebie ulic Armii Krajowej i Polnej przewiduje budowe POMPOWNI sciekow, a nie oczyszczalni :lol: , wiec chyba nie ma czego sie bac :wink:

pozdro,

mp

dziękuję za odpowiedź :)

na szczęście tylko pompownia... zobaczymy w przyszłości co się z tym wiąże ;)

słyszałam,że są miejsca w Dębe gdzie jest mokro, i przy fundamentach ciągle nalewa się woda, jak sytuacja wygląda na Polnej?

pozdrawiam :)

czy to bardzo przeszkadza w budowie domu? czy budynek nie osiada.. ?

przepraszam, jeśli zadaje infantylne pytania, ale chciałabym budować się w tych okolicach a muszę przekonać do tego męża, przedstawiając mu Dębe w jak najlepszym świetle ;)

pozdrawiam

Oczywiscie, ze przeszkadza. Nie tylko w samej budowie, ale takze w kazdym innym aspekcie zagospodarowania dzialki (np. w zakopaniu szamba) i w jej pozniejszym uzytkowaniu. Choc zdarzaja sie chwile w roku, ze jest calkiem sucho, miejsca, gdzie dziala drenaz i zbiera wode, wiec nie ma co generalizowac.

:wink:

Dom nie wiem czy osiada, dopiero ma 1,5 roku.

W tych okolicach woda wszedzie jest dosc wysoko. W Gorkach mamy wode na 50 cm pod poziomem gruntu wiosna, w Cisiach woda tez jest blisko powierzchni ziemi.

Nie wiem jak jest na Polnej, ale u nas, spokojnie da sie zyc z takim poziomem wody, bo gleba jest piaszczysta i ta woda nie stoi w kaluzach na powierzchni gruntu.

Pozdr.

Witam

Mam na zbyciu budkę, która służyła jako składzik gratów w czasie budowy. Wymiary ok. 2,00 m x 2,50 m. Dla zainteresowanych zdjęcia na e-mail. Lokalizacja - gm. Dębe Wielkie.

Witam

Chcę kupić dom w okolicy mińska mazowieckiego, mam już taki dom upatrzony w związku z tym szukam:

inspektora budowlanego - aby powiedział mi czy to dobry zakup

rzeczoznawcy - aby wycenił nieruchomość dla banku pko BP.

macie jakieś namiary na takich ludzi z mińska?

no własnie jest jak mówisz.

Nasza wspaniała gmina kupiła sobie rok temu równarkę za chyba 600 tys tylko że żadko cos równa a maszyna stoi a raty lisingowe trzeba płacić co miesiąc.

Taniej byłoby pewnie zrobić przetarg na usługi z okresliniej liczby km dróg które trzeba wyrównać x razy w roku. Ale cóz wybiry juz wkrótce - zmobilizujcie sie i pójdzice na nie i dokonajcie najlepszego dla Was wyboru.

No i mamy na naszej czesci Polnej piekny destrukt. Jest rowno, ale za to zaczna sie wyscigi...

I chyba pani wojt kampanie wyborcza rozpoczela :wink: