Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam

Chcę kupić dom w okolicy mińska mazowieckiego, mam już taki dom upatrzony w związku z tym szukam:

inspektora budowlanego - aby powiedział mi czy to dobry zakup

rzeczoznawcy - aby wycenił nieruchomość dla banku pko BP.

macie jakieś namiary na takich ludzi z mińska?

Z tego co pamiętam to namiar na rzeczoznawcę powinieneś dostać w banku kiedyś było tak że brali pod uwagę opinie tylko swoich powiedzmy akredytowanych więc zapłacisz za wycenę a później się okaże że musisz i tak robić jeszcze raz

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hello!

Gdzie mogę zakupić w przystępnej cenie słupki na ogrodzenie, mogą być do oczyszczenia i malowania, sugeruję się ceną :] Okolice Mrozów, Cegłowa, Mińska Maz.

105sztuk

pozdrawiam

Grupę MM

Hello!

Gdzie mogę zakupić w przystępnej cenie słupki na ogrodzenie, mogą być do oczyszczenia i malowania, sugeruję się ceną :] Okolice Mrozów, Cegłowa, Mińska Maz.

105sztuk

pozdrawiam

Grupę MM

spytaj w kaluszynie u witowskiego,nas kosztowaly grosze (w tej chwili juz nie pamietam po ile byly), tylko wlasnie sa z odzysku po szklarni do oskrobania i pomalowania

Warszawska 66b, jak wyjezdza się z kaluszyna w stronę Minska po prawej stronie

tel 25 757 60 33

hehe,zadzwonilam i spytalam, a wiec jeden slupek kosztuje 16zl na razie mają ok 30 ale wiecej moga miec w najblizszym czasie, mozliwość negocjacji ceny

(...)

No i mamy na naszej czesci Polnej piekny destrukt. Jest rowno, ale za to zaczna sie wyscigi...

I chyba pani wojt kampanie wyborcza rozpoczela :wink:

Gratuluję tego destruktu i po Waszej stronie :)

Przez tak długo pani wójt nic nie działała, więc teraz chce się pokazać... Lepiej późno niż wcale ;) Miejmy nadzieję, że to dopiero początek.

Witam!

Mam do sprzedania pustaki stropowe Teriva I z keramzytobetonu - trzykomorowe.

Jest 100 szt. (czyli ponad 1,5 palety). Zakupione w Sulejówku na Drobiarskiej.

http://b62.grono.net/157/121/gallery-87344407-500x500.jpg

Krew mnie zalała, to się przyszłam wyżalić i ostrzec. Prawie dwa tygodnie temu mój mąż umówił się z magikiem od kotłów gazowych Vailanta na przegląd kotła. Magik ów pochodzi z Dębego i nazwa się Dariusz Kukawski.

Miał przyjechać dziś na 18-tą. Oczywiście nie przyjechał. Kiedy mój mąż zadzwonił do niego z pytaniem o której będzie usłyszał, że on niestety nie ma czasu, bo dla niego ważniejsze są instalacje, a przegląd to on zrobi jak będzie miał czas, czyli może 4 listopada.

No rzesz k..wa mać, zawsze przyjeżdżał na przegląd z kilkugodzinnym opóźnieniem, ale teraz to przeszedł samego siebie. Wiem, że na instalacji to se można niezłą marże doładować i klienta do drobnych doprowadzić, ale przecież przeglądu też nie robi za darmo. Gnojek mógł od razu powiedzieć, że nie przyjedzie, umawialibyśmy się z kimś innym.

A tak na marginesie. Możecie polecić kogoś normalnego i sumiennego, do przeglądu Vailanta? Muszę się umówić na ten przegląd z kimś innym.

Z tego co słyszę od współpracowników to wszyscy tak mają. Początek sezonu grzewczego to nawał pracy dla gazowników, dlatego też ja zawsze robiłam przegląd w sierpniu-wrześniu. Przyjeżdżał do mnie pan Hackiewicz z firmy ALTER z Siedlec, który często jeździ do Warszawy. Od paru lat mieszkam w bloku, ale jeśli chcesz to na jutro postaram się znaleźć bezpośrednio do niego namiary. Tel. do firmy - z netu 25 632 44 33
Początek sezonu grzewczego to nawał pracy dla gazowników, dlatego też ja zawsze robiłam przegląd w sierpniu-wrześniu.

No ja to rozumiem, ale do jego pracy należą również przeglądy. Za darmo tego nie robi. Ale nie chodzi mi o to że jest zawalony robotą, tylko o to, że zapisał nas w grafiku, a potem po prostu nie przyjechał. Nie zadzwonił nawet. Ni przepraszam ni pocałuj mnie w dupę, tylko tekst, że on ma ważniejsze roboty.

Za namiar dziękuję.

Jak w poście wyżej również poszukuję stempli budowlanych. Długość powyżej 3m. Jakby ktoś sprzedawał bądź ewentualnie miał jakiś namiar gdzie można kupić za rozsądne pieniądze bardzo proszę o informację.

Swoją drogą jak ktoś ma namiar na dobrą ekipię do dachu to też chętnie skorzystam, bo za jakiś miesiąc będę potrzebował fachowców.

Pozdrawiam.

Mam na swojej działce ok. 50 szt 3-letnich szlachetnych, szczepionych drzewek grusz po dawnej szkółce 3 km od Mińska na wschód. Oddam prosto z pola po symbolicznej złotówce.

Witam,

czy możecie polecić namiar na gruz betonowy mielony?

cena niestety gra rolę

wszelkie podpowiedzi mile widziane

potrzebuję na wysypanie i zagęszczenie przed bramą wjazdową

pozdrawiam