Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

O nie, co to to - to nie! ;) Nie podejrzewam Sąsiada o takową "czarną" wiedzę gdyż to dobry człowiek jest!

Chyba mialam pecha bo u Sąsiada nic podobnego się nie zdarzyło...

A może sąsiad wie dlaczego u Ciebie była kontrola? ;)

:D
  • Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a może ktoś doradzi gdzie warto kupić okna drewniane- wiadomo, gdzie jakie ceny, rabaty. i najważniejsze żeby nie było problemów typu: okazuje się, że nie takiei, ze dostawa się mocno opóźnia, montaż idzie nie tak... :roll:

Witam wszystkich,

mam pytanko a w sumie chciałbym prosić o poradę. Zaczynać będę budowę domu 6 km od Mińska. Gdzie tanio kupić materiały budowlane. Na początek stal, beton, bloczki na fundament, piasek do zasypania fundamentów itp.? Prosiłbym o namiary na sprawdzonych dostawców.

Polecam:

http://www.plastsystem.com.pl/

Co prawda mam od nich dopiero wstępną wycenę (realizacja lato 2010) ale dotykałam ich okna na Targach Budowlanych w Kielcach gdzie na stosunkowo małej powierzchni miałam porównanie z innymi producentami...I jeśli chodzi o jakość do ceny u mnie wygrali;). Spróbuj załatwiać przez Radom - może taniej będzie :wink:

Pozdrawiam

a może ktoś doradzi gdzie warto kupić okna drewniane- wiadomo, gdzie jakie ceny, rabaty. i najważniejsze żeby nie było problemów typu: okazuje się, że nie takiei, ze dostawa się mocno opóźnia, montaż idzie nie tak... :roll:
Witam wszystkich,

mam pytanko a w sumie chciałbym prosić o poradę. Zaczynać będę budowę domu 6 km od Mińska. Gdzie tanio kupić materiały budowlane. Na początek stal, beton, bloczki na fundament, piasek do zasypania fundamentów itp.? Prosiłbym o namiary na sprawdzonych dostawców.

Jeśli na zachód od Mińska to tanim składem budowlanym jest Replin. Piasek brałam od miejscowego człeka, a beton z PawBudu.

Witajcie!

Wiem, że jest tu dużo osób z Dębego...

CZY WIECIE, CZY KTOŚ SPRZEDAJE DZIAŁKI W DĘBEM???? (najlepiej blisko ulicy Polnej). Przyjaciele obecnie poszukują działki około 1000m2.

Proszę o wszelkie info na priva!

Witajcie!

Wiem, że jest tu dużo osób z Dębego...

CZY WIECIE, CZY KTOŚ SPRZEDAJE DZIAŁKI W DĘBEM???? (najlepiej blisko ulicy Polnej). Przyjaciele obecnie poszukują działki około 1000m2.

Proszę o wszelkie info na priva!

Na Allegro widziałam trochę ogłoszeń.

Witam

Poszukuję ekipy murarskiej do wykonania nadbudowy domu. Czy moglibyście kogoś polecić?

Znam solidną ekipę. Facet prowadzi firmę budowlaną od kilkudzisięciu lat i jest z Mińska. 5 lat temu budował też mój dom.

Andrzej Sikorski

tel. 609-736-256

przyjmę lub odkupię płyty chodnikowe mogą być połamane, popękane, itp.

Na utwardzenie terenu przy bramie wjazdowej.

Ewentualnie kostkę po demontażu.

Może ktoś z Was ma kogoś znajomego z takim towarem?

Pozdrawiam

tel. 502-019-030

Sprzedam bloczki YTONG 36,5 do budowy ścian jednowarstwowych, wym 60x20x36,5

2,5 palety około 80 sztuk - Atrakcyjna cena .

Do odbioru w składzie budowlanym MAX -BUD w Mińsku Mazowieckim.

Witam,

może buduje się ktoś w Siennicy lub bliskich okolicach? Ma może ktoś namiary na architekta z tamtych okolic z przystępnymi cenami? Jeśli ktoś już się buduje może mi powiedzieć ile mu się zeszło ze wszystkimi papierkami do pozwolenia na budowę? Czy urzędy szybko się z tym wszystkim sprężają? Z góry dziękuję za odpowiedź.

Pozdrawiam