AbramV8 02.01.2010 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Witam! Potrzebuje podnieść troszkę teren ale na sporej powierzchni. W związku z tym przyjmę ziemię jak ktoś chciałby się pozbyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AbramV8 02.01.2010 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Witam! Potrzebuje podnieść troszkę teren ale na sporej powierzchni. W związku z tym przyjmę ziemię jak ktoś chciałby się pozbyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TARCHOMIN 03.01.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Witam Proszę o namiary na solidnych i sprawdzonych glazurników. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwkaS 06.01.2010 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Witam, Wpadłam się przywitać i poczytać co u Was, niektórzy (włącznie ze mną to już mieszkają na swoim), a tym co w trakcie to życzę powodzenia i cierpliwości. My też od listopada NA SWOIM. Poki co jedyni na naszej "odnóżce" od Polnej a działek jest 14 Wszystkiego dobrego w Nowym Roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjeziorska 06.01.2010 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Oj spokojnie tu troszkę mało się dzieje,, to chyba przez tę biała kołderkę za oknem. Ja jednak już myślę o następnym sezonie:) W tym planuję okna? moze wiecie gdzie dobre okna i przystepne ceny? elektryke juz mam z super elektrykiem:) no i hydraulik i dach czeka tez prosze o kontakty jesoli ktos ma sprawdzonych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu.ka 07.01.2010 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Oj spokojnie tu troszkę mało się dzieje,, to chyba przez tę biała kołderkę za oknem. Ja jednak już myślę o następnym sezonie:) W tym planuję okna? moze wiecie gdzie dobre okna i przystepne ceny? elektryke juz mam z super elektrykiem:) no i hydraulik i dach czeka tez prosze o kontakty jesoli ktos ma sprawdzonych? My właśnie zamówiliśmy okna w Oknoplast Kraków. Promocja ze zniżkami do 33% w dowolnym punkcie sprzedaży. Promocja była do 31.12, ale właśnie zobaczyłem że ją przedłużyli do 7.01, czyli do dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spiochu 07.01.2010 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Witam.Poszukuję namiarów na sprawdzonego stolarza, który podejmie się ułożenia niewielkiego kawałka podłogi z klepki (była mała przebudowa i muszę dorobić z 1 m^2) oraz wycyklinuje kilka metrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stare_lwisko 08.01.2010 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 My właśnie zamówiliśmy okna w Oknoplast Kraków. Witaj, Gdzie kupowaliście okna z Oknoplastu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artus70 11.01.2010 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 WitamPoszukuję gruzu do utwardzenia drogi dojazdowej w Chrośli, A może ktoś z was zna jakiegoś fachowca ze spychaczem z tych okolic , potrzebuje zebrać wierzchnią warstwę gruntu pod drogę. Pozdrawiam i życzę wszystkim sił do odśnieżania posesji ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daria.k 12.01.2010 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 witam sąsiadów z ul. Polnej w Dębem jestesmy szczęsliwymi posiadaczami działki od tygodnia a na wiosne ruszamy z budową! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nieosiagalny 15.01.2010 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Czy ma ktoś namiary na dobrego kamieniarza z montażem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Timil 15.01.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Witam, odkupie po budowie: - prowizoryczne ogrodzenie - szope drewniana lub nieduzy blaszak pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Timil 15.01.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Witam, Czy mozecie polecic dobra ekipe od ukladania dachowki? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stare_lwisko 19.01.2010 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Elektryk H. Mazowiecki - ktoś zna? Opinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulaiwa 20.01.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 czy ktoś z was ma może do sprzedania niepotrzebny garaż blaszak? PILNE POTRZEBUJĘ. Bardzo proszę zainteresowanych sprzedażą o odzew na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Abra 26.01.2010 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Sprzedam cement (Ożarów) w promocyjnej cenie:I - 440 złII - 380 zł Dostawa w Mińsku Mazowieckim i okolicach (do 30 km) gratis tel. 606 261 460 (w godz. 7.00-17.00) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Timil 27.01.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Witam czy mozecie polecic sprawdzonych i przystępnych cenowo hydraulikow i elektrykow... będę wdzięczny pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akapap 02.02.2010 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Koledzy/Koleżanki gdzie kupowaliście brama garażową i drzwi zewnętrzne. No i podstawowe pytanie czy jesteście zadowoleni Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paulowawa 03.02.2010 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 ja kupiłem brame Wiśniewskiego i jest ok. Za to drzwi zew Gerdy to porazka, odkleja sie uszczelka, ciezko sie domykaja. Szukaj innych. Wszsytko kupowane w Minsku Koledzy/Koleżanki gdzie kupowaliście brama garażową i drzwi zewnętrzne. No i podstawowe pytanie czy jesteście zadowoleni Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Woju76 05.02.2010 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Witam, Mam pytanko do osób które już przechodziły odbiór budynku, baź mają wiedzę na ten temat, o nadzór budowlany w minsku mazowieckim, czy często przychodzą na odbiory, czy są czepialscy itd, itp. Wiadomo że jak będą upierdliwi i jak będą chcieli to zawsze coś tam znajdą.... może macie jakieś doświadczenia... bądź coś słyszeliście.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts